• info@ankh-hermes.nl

De spirituele uitgeverij van Nederland

Audioboek: Het betoverende leven van Sharon Blackie voor onderweg

Laatste update door Anouschka van Wettum op 3 december 2018

Het betoverende leven is voor iedereen mogelijk, waar je ook woont. Het is een creatief, intuïtief en fantasierijk leven. Het gedijt bij werk dat met hart en betekenis gedaan wordt. Het respecteert de instinctieve kennis en speelsheid van kinderen en is dol op verhalen, poëzie en kunst. Sharon Blackie spreekt tot wie een leegte voelt in de kern van het moderne leven. Ze spreekt tot wie verlangt naar een meer authentieke en harmonieuze levensstijl vol verbinding. Een inspirerend nieuw (audio)boek voor creatieve zelfontwikkeling vol inzichten, wijsheid en oefeningen.

Luister naar de meditatie ‘de zitplek’

“Allemachtig wat ontzettend mooi, leerzaam en aanstekelijk.” – Anouk Boelsma van Thinium Audioboekproducties

Nu beschikbaar als audioboek

Ben jij veel onderweg, hartstikke druk, en heb je geen tijd om in een boek te duiken? Dan is het audioboek echt iets voor jou. Of je in de auto luistert of tijdens een ommetje met de hond of misschien zelfs wel tijdens het afwassen: laat Sharon Blackie je inspirerend tussen de bedrijven door. Zo kom je weer in verbinding met je intuítie en je creativiteit.

“In dit boek worden we door sensitieve en zintuiglijke beschrijvingen van de natuur wakker geschud uit onze vervreemding met onze omgeving en kunnen we weer verliefd worden op de wereld om ons heen.” – Susan Smit bij 5 uur live 

Het betoverende leven van Sharon Blackie, het audioboek

Toch benieuwd naar het fysieke boek? Klik dan hier om meer over het boek te lezen.


Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.