• info@ankh-hermes.nl

De spirituele uitgeverij van Nederland

Het betoverende leven van Sharon Blackie

Laatste update door Anouschka van Wettum op 16 oktober 2018

Omarm het intuïtieve leven vol verwondering en creatieve verbeelding met Het betoverende leven van Sharon Blackie. Zij pleit voor meer verbinding met de natuur. Bestel hier jouw exemplaar met gratis verzending bij onze webshop. 

Het betoverende leven

Sharon Blackie, psycholoog en mytholoog, laat zien dat je psyche gezonder wordt als je je weer meer in de natuur thuis gaat voelen. Wij zijn allemaal onlosmakelijk verbonden met onze leefwereld door de rol van de natuur in de verhalen die we onszelf altijd al hebben verteld (alle bossen in sprookjes, zeeën in verhalen etc.). Door verhalen mogen we ons weer meer thuis gaan voelen op aarde. Bekijk hier haar TEDx-talk over de mythische verbeelding. 

Het betoverende leven gaat in op je bioritme, over thuiskomen bij jezelf en het belang van je mythische verbeelding om het verhaal dat je over jezelf vertelt compleet te maken. Het betoverende leven is een soort antigif tegen de vervreemding van onszelf in een wereld die steeds sneller, gemachineerder en virtueler wordt.

Sharon Blackie nodigt je uit om weer in je lichaam te komen zitten in de prachtige wereld waarin we wonen.

Tegelijk met het boek verschijnt het luisterboek Het betoverende leven zodat je ook onderweg of tijdens een boswandeling je meer kunt verbinden met de natuur.

Luister alvast naar een fragment uit Het betoverende leven

Over de auteur

Sharon Blackie, auteur van Het betoverende leven

Sharon Blackie is auteur, psycholoog en mytholoog. Ze schrijft over het belang van mythen, sprookjes en folklore voor de persoonlijke, maatschappelijke en milieuproblemen waarmee we kampen. De auteur heeft een eigen blog waarop ze meer schrijft over het mythische thema, deze blog kan je hier vinden. Daarnaast heeft ze ook een podcast waarbij ze gesprekken voert over het bouwen van een nieuwe folk cultuur, waarbij  onze inheemse kennis en tradities centraal staan. Deze podcast kan je hier vinden.

Meer weten over Sharon Blackie? Neem een kijkje op haar eigen website.

Alvast een voorproefje van Het betoverende leven?

Wil je alvast een voorproefje van Het betoverende leven? Hier zijn twee fragmenten die gepubliceerd worden in het Inspirerend Leven Winterboek. Klik op de afbeelding om deze te vergroten en te lezen.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste titels?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste nieuws op het gebied van onze boeken over persoonlijke groei, pionierende wetenschap en spiritualiteit.


Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.