Boekenclub

Heb jij een boekenclub met 5 of meer leden? Lees je graag spirituele boeken? Bestel je leesclub-boeken via AnkhHermes en je krijgt 25% korting op de boeken. Óók ontvang je een gratis Inspirerend leven journal om tijdens het lezen aantekeningen te maken en je leeservaring op te schrijven.

Laat je alles op hetzelfde adres bezorgen, dan betalen wij ook nog eens de verzendkosten. Heb je een langeafstands-leesclub? Dan verzenden we de boeken met korting, maar berekenen we wel de verzendkosten. Dat scheelt jou weer energie en moeite: je kunt, net als de andere boekenclubbers, direct beginnen in je boek!

Onderaan deze pagina vind je het bestelformulier en onze contactgegevens.

Hoe begin je een eigen boekenclub?

Klik op de afbeelding om hem te vergroten of op te slaan.

Infographic met tekst: Start in 5 stappen jouw spirituele boekenclub. 1. Verzamel lezers. Wie houdt nog meer van lezen en zou dat graag meer willen doen? Maak ze enthousiast om met jou een boekenclub te starten! 2. Kies jullie eerste boek. Als organisator kies jij het eerste boek - of geef je het stokje door aan iemand anders? Op ankh-hermes.nl vind je prachtige spirituele boeken. Welke staat al heel lang op je lijstje? 3. Bestel de boeken met 25% korting*. *en krijg er gratis journals bij voor iedereen! Als je jouw boekenclub-boeken direct bij ons bestelt, geven we jullie leesclub vanaf 5 personen of meer maar liefst 25% korting én een mooi journal per persoon voor aantekeningen. 4. Lezen. Laat je inspireren: of je wijsheid vindt, praktisch inzicht of oefeningen om meer over jezelf en de wereld om je heen te leren, in ieder boek kun je pareltjes vinden. Tip: schrijf de mooiste inzichten op in jouw Inspirerend Leven journal. 5. Deel wat je van het boek vond. Of jullie fysiek bij elkaar komen of virtueel: laat weten wat je van het boek vond! Discussieer over de moeilijke punten en deel de mooiste wijsheden. Extra leuk: laat ons weten hoe het ging en je verdient een plaatsje in onze nieuwsbrief! 
Bestel direct jullie boekenclub-boeken of neem contact met ons op voor vragen. Veel leesplezier gewenst! AnkhHermes

Wanneer je een inspirerend boek hebt gelezen, wil je het liefst met iedereen napraten. Maar wie niet in die materie zit zoals jij, zal hooguit zeggen ‘interessant’ of ‘die wil ik ook wel eens lezen’. Daar komt het nooit van, dus waarom ga je niet samen én tegelijkertijd dat inspirerende boek lezen?

Met een boekenclub lees je tegelijk hetzelfde boek. Op een afgesproken tijdstip kom je samen, fysiek of virtueel, en bespreek je het boek. Gezamenlijk pluis je het uit en kom je erachter hoe iedereen weer andere lessen uit de tekst haalt. Zo haal je met z’n allen het meeste uit het boek!

Hoe praat je over het boek?

Om de beurt kiest 1 van de leesclubleden een boek dat iedereen leest. Zo word je verrast door titels die je zelf misschien niet zou kiezen of boeken die je ooit nog wel wilde lezen maar telkens weer aan je aandacht ontglipten. Je spreekt een leestijd af, dat kan een maand zijn of twee, net wat bij jullie agenda’s past.

Wanneer je samenkomt, bereidt de kiezer van het boek de middag of avond voor. Welke onderwerpen wil je bespreken? Wat wil je horen van je boekenclub-genoten? Hier zijn wat vragen die je als leidraad kunt nemen:

  1. Wat stond je het meest bij, wat vond je verrassend?
  2. Wat vond je moeilijk te begrijpen?
  3. Is er iets wat je zou willen gaan doen naar aanleiding van het boek?
  4. Welke parel van wijsheid neem je mee uit het boek?

Je kunt een presentatie van de vragen en gespreksonderwerpen maken. Maak een quiz: de winnaar mag voor de volgende keer een boek uitkiezen. Je kunt zelfs je kamer versieren of hapjes en drankjes afstemmen op het boek! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. 

Tekst gaat verder onder afbeelding

Illustratie van een groep van 5  mensen met boeken in hun handen die het met elkaar lijken te bediscussiëren

Deel je leeservaring

Maak een kort verslag of een artikel naar aanleiding van je boek (en bijeenkomst!) en stuur het naar ons op! Als uitgeverij zijn we erg benieuwd naar jullie leeservaring. 

Begin vandaag nog!

Dus heb je al een bestaande boekenclub en zou je graag een keer een boek van AnkhHermes willen lezen? Of wil je een spirituele boekenclub starten? Via het formulier hieronder kun je direct een bestelling plaatsen vanaf 5 boeken of meer, met 25% korting én per lid een gratis Inspirerend leven journal.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

We gaan zorgvuldig om met persoonlijke gegevens en zullen deze alleen gebruiken om contact met je op te nemen over de bestelling en om de boeken toe te sturen. Zie hier ons privacyreglement.