De spirituele uitgeverij van Nederland

Waar spiritualiteit en wetenschap samenkomen in de randgebieden van de wetenschap worden ongelofelijke ontdekkingen gedaan.

   

Nieuwe wetenschap vind je op verschillende terreinen, denk aan de invloed van de ontdekking van kwantumfysica op theorieën over gedachtekracht, maar ook een serieuze kijk op het heelal als bron voor complete geschiedschrijving.

Kwantumfysica en spiritualiteit

De kwantumfysica leert ons dat onze aanwezigheid en observatie een situatie al kan veranderen op subatomisch niveau. Wat voor invloed heeft dit op onze gezondheid? Wetenschapper Bruce Lipton ontdekte dat gedachten zelfs invloed hebben op ons DNA. En als we onze gedachtekracht bundelen, zoals wetenschapsjournalist Lynne McTaggart ontdekte in Het intentie effect, dan kunnen wonderen gebeuren. Dit kun je zelf uitproberen met E-kwadraat van Pam Grout, in het klein, binnen 48 uur.

Buitenaardse invloeden

Pionieren betekent je ogen openhouden voor wat vreemd is en misschien op het eerste gezicht onwaarschijnlijk lijkt. Waren de goden kosmonauten van Erich von Däniken stond aan de wieg van wat nu Uitgeverij AnkhHermes is en heeft de geschiedschrijving op zijn kop gezet. In Ufo’s bestaan gewoon geeft Dr. Ir. Coen Vermeeren een wetenschappelijke visie op het fenomeen van ufo’s.