Machtige gedachten

Een schatkist vol kracht

Auteur: Louise Hay
Machtige gedachten - cover
Machtige gedachten - achterkant
Bekijk de achterkant
Bekijk de voorkant

Download het gratis fragment

Louise Hay is de koningin van het positief denken en met het kleine maar fijne boekje Machtige gedachten geeft ze weer een schatkist vol kracht, wijsheid en positiviteit weg. Machtige gedachten werken als vitamines voor lichaam en geest: oogst wat je zaait en pluk de vruchten van je positieve gedachten. Deze affirmaties zijn een cadeautje en bedoeld voor iedereen die een lichter leven voor zichzelf of een ander wenst.
Louise Hay is de koningin van het positief denken en met het kleine maar fijne boekje Machtige gedachten geeft ze weer een schatkist vol kracht, wijsheid en positiviteit weg. Machtige gedachten werken als vitamines voor lichaam en geest: oogst wat je zaait en pluk de vruchten van je positieve gedachten. Deze affirmaties zijn een cadeautje en bedoeld voor iedereen die een lichter leven voor zichzelf of een ander wenst. Verbeter de wereld en begin eenvoudig bij jezelf! Als je een of twee nieuwe, effectieve, positieve gedachten per dag denkt en leest, steven je af op geluk ... en blijft de rest van je leven een fantastisch avontuur.
Lees meer ➔
Louise Hay is de koningin van het positief denken en met het kleine maar fijne boekje Machtige gedachten geeft ze weer een schatkist vol kracht, wijsheid en positiviteit weg. Machtige gedachten werken als vitamines voor lichaam en geest: oogst wat je zaait en pluk de vruchten van je positieve gedachten. Deze affirmaties zijn een cadeautje en bedoeld voor iedereen die een lichter leven voor zichzelf of een ander wenst. Verbeter de wereld en begin eenvoudig bij jezelf! Als je een of twee nieuwe, effectieve, positieve gedachten per dag denkt en leest, steven je af op geluk ... en blijft de rest van je leven een fantastisch avontuur.
Lees meer >
Over de auteur
Productinfo
Recensies
Over

Louise Hay

Louise Hay

Louise Hay (1926-2017) is bekend van haar wereldwijde bestsellers Je kunt je leven helen en Heel je lichaam. Met haar inzichten en positieve filosofie helpt Louise Hay miljoenen mensen op weg naar een fijner en positiever leven. Ze wordt gezien als een van de grondleggers van de zelfhulp, en schreef lang voordat het gangbaar was al over de onlosmakelijke connectie tussen lichaam en geest. Haar boeken worden in meer dan 33 landen uitgegeven en zijn in 25 talen vertaald.

Meer boeken van deze auteur

Productinfo

 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789020215915
 • Pagina's: 376 pagina's
 • Vertaler: Philip Baumgarten

Wat vinden anderen van 'Machtige gedachten' van Louise Hay?

Een handzaam boekje met prachtige affirmaties

 • Joke Hoogendoorn
 • 17/07/2019

Een sobere omslag. De naam van Louise Hay in gele letters op een zwarte ondergrond valt op. Haar naam staat voor iets, dus daarmee een uitnodiging om het ...

Lees recensie

Een sobere omslag. De naam van Louise Hay in gele letters op een zwarte ondergrond valt op. Haar naam staat voor iets, dus daarmee een uitnodiging om het boek eens in te kijken.

Eerste indruk: een handzaam boekje met mogelijkheden! Voor mijzelf, maar ook voor de deelnemers die ik in coaching heb.

Ik zag al direct de volgende mogelijkheden:

 • Een affirmatie voor iedere dag.
 • Je kunt een getal in gedachten nemen tussen de 0 en de 366 en je laten leiden door de affirmatie die op deze wijze tevoorschijn komt.
 • Of gewoon iets uitkiezen waar je op een bepaald moment behoefte aan hebt.
 • Een affirmatie een aantal dagen of weken voor jezelf te herhalen, totdat het goed tussen je oren zit.

Stuk voor stuk zijn het prachtige affirmaties. Echte juweeltjes waar een mens wijzer en blijer van wordt. Het is wel een boek dat je bijvoorbeeld in je meditatiehoekje of op je nachtkastje moet hebben liggen. Anders verdwijnt het in je boekenkast en doe je er weinig mee. Persoonlijk gebruik ik het boekje bij mijn coaching.

Zou je het aanraden aan vrienden en familie?

Een beetje afhankelijk van de persoon. Maar wanneer ik de indruk heb dat het de persoon zou aanspreken, dan zou ik het zeker aanraden of cadeau doen. Het boekje is handzaam en eenvoudig en dus goed te gebruiken. Zelf had ik nog wel een korte toelichting/uitleg ten aanzien van gedachtenkracht willen zien.

Lees minder

Een mooie inspiratiebron

 • Ingeborg
 • 28/01/2024

Ik was nieuwsgierig naar het boek Machtige gedachten, omdat ik vorig jaar van dezelfde schrijfster het boek Je kunt je leven helen heb ...

Lees recensie

Ik was nieuwsgierig naar het boek Machtige gedachten, omdat ik vorig jaar van dezelfde schrijfster het boek Je kunt je leven helen heb gelezen en daar heb ik nuttige tips uitgehaald. Vooral de tip om meerdere keren op een dag te bedenken dat ik mezelf goedkeur, heeft mij geholpen. Voor de verdere ontwikkeling van mijn zelfliefde wilde ik wat meer afwisseling in de helpende gedachten hebben, maar het ontbrak mij aan inspiratie. Louise Hay heeft in dit boek een paar mooie voorbeelden voor affirmaties opgeschreven. De affirmaties passen bij de gedachtegang van haar eerdere boek Je kunt je leven helen. De manier waarop zij tegen het leven aankijkt, is verwoord in zinnen vol zelfliefde. Op elke pagina staat één affirmatie. Op dit moment ga ik mee met het idee van het boek om elke dag 1 affirmatie te kiezen en deze aandacht te geven. Ik doe dat door die zin meerdere keren op een dag te herinneren of in mijn hoofd te herhalen. Sommige zinnen pas ik een beetje aan of sla ik over en sommige lijken erg op elkaar, maar toch laten ook die zinnen mij weer anders denken. Ik vind Machtige gedachten een mooie inspiratiebron voor nieuwe helpende gedachten. Ik merk dat ik me vrolijker voel en dat ik minder gespannen ben.

Lees minder

Je gedachten creëren écht jouw wereld

 • Marieke Zeegers
 • 02/02/2024

Het boek spreekt mij erg aan vanwege de inspiratie die ik er uithaal om actief met goede gedachten bezig te zijn. Het is een handzaam boek, dus je pakt het ...

Lees recensie

Het boek spreekt mij erg aan vanwege de inspiratie die ik er uithaal om actief met goede gedachten bezig te zijn. Het is een handzaam boek, dus je pakt het er gemakkelijk bij. Op iedere bladzijde staat een gedachte. Juist door deze vormgeving raak je niet afgeleid door andere tekst en kun je écht de nadruk leggen en je focus behouden op die specifieke gedachte.

Het inspireert mij ook met welke soort gedachte je allemaal bezig kunt zijn. Het richt zich op verschillende onderwerpen zoals gezondheid, je werk, liefde en meer. Je leert daarnaast ook hoe je je gedachte kunt vormgeven en voor mij betekent dit hoe ik zelf met affirmaties aan de slag kan gaan en wat dit voor een uitwerking heeft op je leven en je eigen staat van zijn. Ik blader vaak door het boek heen en stop dan op een willekeurige bladzijde. De affirmatie die daar staat beschreven lees ik aandachtig door en daarbij creëer ik een gevoel. Dit gevoel laat ik door mijn hele lichaam gaan en op deze manier betrek ik er ook mijn lichaam bij. Dit is voor mij direct een mooi moment om lichaamsbewustzijn te creëren in combinatie met de gedachte. En de gedachte dus extra kracht bij te zetten.

Regelmatig deel ik ook de affirmatie met de mensen om mij heen. Op deze manier probeer ik hen bewust te maken van gedachten of hen een moment te geven van bezinning in combinatie met deze gedachte. Het blijft altijd verrassend wat het voor een ander doet of hoe een ander hier dan mee aan de slag gaat. Het boek heb ik ook in mijn omgeving dus aangeraden omdat het een toegankelijk en inspirerend boek is om actief met je gedachten aan de slag te gaan.

Je gedachten creëren écht jouw wereld, zowel je binnenwereld als jouw buitenwereld.

Lees minder

Mijn favoriete affirmatie is: “Ik ben om van te houden, want ik leef.”

 • Stéphanie Bergen-Wierth
 • 05/02/2024

Het boek sprak me aan om iets met mijn negatieve gedachten te doen. Ik beland makkelijk in een spiraal van negatieve gedachten en dit boek leek me een fijne ...

Lees recensie

Het boek sprak me aan om iets met mijn negatieve gedachten te doen. Ik beland makkelijk in een spiraal van negatieve gedachten en dit boek leek me een fijne reminder om meer positief te denken. De eerste indruk is een boek met een handzaam formaat en strakke voorkant. Het boek staat bij ons koffiezetapparaat en elke keer als de koffie loopt, lees ik een paar affirmaties. Dit heeft een wonderlijk positief effect op me, het is zo fijn om een paar keer per dag positieve gedachten te lezen. Mijn favoriete affirmatie is: “Ik ben om van te houden, want ik leef.” Dit boek is fijn voor iedereen die regelmatig wat positieve en liefdevolle teksten nodig heeft.

Lees minder

Het boek ga ik vooral gebruiken voor mijn werk als therapeut

 • Marlous de Lange
 • 05/02/2024

Op het eerst gezicht straalt dit boek positiviteit uit door de vrolijke kleuren en de vormen van hartjes en bloemen. De ondertitel belooft een schatkist aan ...

Lees recensie

Op het eerst gezicht straalt dit boek positiviteit uit door de vrolijke kleuren en de vormen van hartjes en bloemen. De ondertitel belooft een schatkist aan kracht, waardoor mijn nieuwsgierig direct toenam. Het is een vrij dik boek, maar toch compact en biedt voor iedere dag van het jaar een positieve affirmatie. Het boek nodigt uit om het te gebruiken zoals je dat zelf wilt: op volgorde iedere dag 1 affirmatie lezen, één of meerdere affirmaties lezen als je daar behoefte aan hebt, het boek op een willekeurige pagina openslaan en de betreffende affirmatie gebruiken, je kunt er alle kanten mee op.

Ik koos er zelf voor om iedere dag het boek open te slaan op een willekeurige pagina en te kijken welk effect dit zou hebben. Bij bepaalde affirmaties voelde ik duidelijk de kracht, liefde en compassie stromen, zoals bij de zin: ‘Ik ben goed genoeg, alles gaat makkelijk en ik ben vreugdevol.’ Andere affirmaties sloten minder aan bij mijn kijk op de wereld, mezelf en andere mensen. En toch heb ik daar weer van geleerd, omdat het me een duidelijker beeld geeft van wie ik ben en hoe ik mijn leven vorm wil geven. Niet alles hoeft bij mij te passen en ook dat is oké. Dit boek draagt dus zeker bij aan acceptatie en zelfcompassie.

Het boek ga ik vooral gebruiken voor mijn werk als therapeut. Ik maak veel gebruik van affirmaties en het voelt zeker alsof ik er een schatkist aan affirmaties bij heb gekregen. Voor iedereen die last heeft van negatieve gedachten, een wat negatiever zelfbeeld heeft of met meer kracht, vreugde, liefde en positiviteit naar zichzelf, anderen en de wereld wil leren kijken, is dit boek zeker een aanrader.

Lees minder

De gedachten die zijn beschreven zijn mooi, positief, maar vooral ook waar!

 • Petra Louman
 • 17/05/2024

Ik mocht voor AnkhHermes het boek Machtige gedachten van Louise Hay lezen en beoordelen. Dank je wel daarvoor!

Het boek ziet er mooi uit. ...

Lees recensie

Ik mocht voor AnkhHermes het boek Machtige gedachten van Louise Hay lezen en beoordelen. Dank je wel daarvoor!

Het boek ziet er mooi uit. Het is een klein kleurrijk en dik bundeltje. Hier zit met recht een schatkist vol aan positieve gedachten in beschreven.

De gedachten die zijn beschreven zijn mooi, positief, maar vooral ook waar! Zoveel herkenbare gedachtes, waarvan je dan denkt: hoe kom je er op! Deze kun je in het dagelijks leven goed toepassen. En ik denk ook zeker dat mensen uit dit boek, oprecht tips en of kracht kunnen halen. Zeker de mensen die wat onzeker zijn of wat meer positiviteit willen in hun leven. Dan boek is zeker aan te bevelen!

Het boek is wat dik en compact, maar ligt lekker in de hand. Ook makkelijk om mee te nemen in je tas, zodat je af en toe er in kan bladeren.

Ik heb zelf ook wat positieve gedachten gevonden, die ik meeneem in mijn leven. Het boekje heeft goede indruk op mij gemaakt. Ik geef het ⭐️⭐️⭐️⭐️ sterren.

Lees minder

Wat je van 'Machtige gedachten' van Louise Hay kunt verwachten

De affirmaties zijn voor iedereen die een lichter leven voor zichzelf of een ander wenst.

Louise Hay is de koningin van het positief denken en met het kleine maar fijne boekje Machtige gedachten geeft ze weer een schatkist vol kracht, wijsheid en positiviteit weg. Machtige gedachten staat vol mooie affirmaties voor een gelukkiger leven. Verbeter de wereld en begin eenvoudig bij jezelf. Als je een of twee positieve gedachten per dag denkt en leest, steven je af op geluk en blijft de rest van je leven een fantastisch avontuur! De affirmaties bieden je elke dag opnieuw positieve, mooie gedachten.

Machtige gedachten staat vol positieve gedachten van Louise Hay. Dit mooie boekje:

 • Biedt dagelijks ideeën die je helpen om van elke dag een heerlijke ervaring te maken
 • Bevat 365 affirmaties, voor elke dag van het jaar
 • Staat vol positieve gedachten van zelf-hulpgoeroe Louise Hay
 • Geeft je nieuwe energie
20,00

Je bestelt bij

Ook beschikbaar als

Ebook
€ 12.99

Meer info ➔

Paperback
Op voorraad
 • Gratis verzending
 • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)

Je bestelt bij

Ook beschikbaar als

Ebook
€ 12.99


Over de auteur ➔

Louise Hay

Louise Hay

Louise Hay (1926-2017) is bekend van haar wereldwijde bestsellers Je kunt je leven helen en Heel je lichaam. Met haar inzichten en positieve filosofie helpt Louise Hay miljoenen mensen op weg naar een fijner en positiever leven. Ze wordt gezien als een van de grondleggers van de zelfhulp, en schreef lang voordat het gangbaar was al over de onlosmakelijke connectie tussen lichaam en geest. Haar boeken worden in meer dan 33 landen uitgegeven en zijn in 25 talen vertaald.

Meer boeken van deze auteur
Productinfo ➔
 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789020215915
 • Pagina's: 376 pagina's
 • Vertaler: Philip Baumgarten
Recensies ➔

Wat vinden anderen van 'Machtige gedachten' van Louise Hay?

Een handzaam boekje met prachtige affirmaties

 • Joke Hoogendoorn
 • 17/07/2019

Een sobere omslag. De naam van Louise Hay in gele letters op een zwarte ondergrond valt op. Haar naam staat voor iets, dus daarmee een uitnodiging om het ...

Lees recensie

Een sobere omslag. De naam van Louise Hay in gele letters op een zwarte ondergrond valt op. Haar naam staat voor iets, dus daarmee een uitnodiging om het boek eens in te kijken.

Eerste indruk: een handzaam boekje met mogelijkheden! Voor mijzelf, maar ook voor de deelnemers die ik in coaching heb.

Ik zag al direct de volgende mogelijkheden:

 • Een affirmatie voor iedere dag.
 • Je kunt een getal in gedachten nemen tussen de 0 en de 366 en je laten leiden door de affirmatie die op deze wijze tevoorschijn komt.
 • Of gewoon iets uitkiezen waar je op een bepaald moment behoefte aan hebt.
 • Een affirmatie een aantal dagen of weken voor jezelf te herhalen, totdat het goed tussen je oren zit.

Stuk voor stuk zijn het prachtige affirmaties. Echte juweeltjes waar een mens wijzer en blijer van wordt. Het is wel een boek dat je bijvoorbeeld in je meditatiehoekje of op je nachtkastje moet hebben liggen. Anders verdwijnt het in je boekenkast en doe je er weinig mee. Persoonlijk gebruik ik het boekje bij mijn coaching.

Zou je het aanraden aan vrienden en familie?

Een beetje afhankelijk van de persoon. Maar wanneer ik de indruk heb dat het de persoon zou aanspreken, dan zou ik het zeker aanraden of cadeau doen. Het boekje is handzaam en eenvoudig en dus goed te gebruiken. Zelf had ik nog wel een korte toelichting/uitleg ten aanzien van gedachtenkracht willen zien.

Lees minder

Een mooie inspiratiebron

 • Ingeborg
 • 28/01/2024

Ik was nieuwsgierig naar het boek Machtige gedachten, omdat ik vorig jaar van dezelfde schrijfster het boek Je kunt je leven helen heb ...

Lees recensie

Ik was nieuwsgierig naar het boek Machtige gedachten, omdat ik vorig jaar van dezelfde schrijfster het boek Je kunt je leven helen heb gelezen en daar heb ik nuttige tips uitgehaald. Vooral de tip om meerdere keren op een dag te bedenken dat ik mezelf goedkeur, heeft mij geholpen. Voor de verdere ontwikkeling van mijn zelfliefde wilde ik wat meer afwisseling in de helpende gedachten hebben, maar het ontbrak mij aan inspiratie. Louise Hay heeft in dit boek een paar mooie voorbeelden voor affirmaties opgeschreven. De affirmaties passen bij de gedachtegang van haar eerdere boek Je kunt je leven helen. De manier waarop zij tegen het leven aankijkt, is verwoord in zinnen vol zelfliefde. Op elke pagina staat één affirmatie. Op dit moment ga ik mee met het idee van het boek om elke dag 1 affirmatie te kiezen en deze aandacht te geven. Ik doe dat door die zin meerdere keren op een dag te herinneren of in mijn hoofd te herhalen. Sommige zinnen pas ik een beetje aan of sla ik over en sommige lijken erg op elkaar, maar toch laten ook die zinnen mij weer anders denken. Ik vind Machtige gedachten een mooie inspiratiebron voor nieuwe helpende gedachten. Ik merk dat ik me vrolijker voel en dat ik minder gespannen ben.

Lees minder

Je gedachten creëren écht jouw wereld

 • Marieke Zeegers
 • 02/02/2024

Het boek spreekt mij erg aan vanwege de inspiratie die ik er uithaal om actief met goede gedachten bezig te zijn. Het is een handzaam boek, dus je pakt het ...

Lees recensie

Het boek spreekt mij erg aan vanwege de inspiratie die ik er uithaal om actief met goede gedachten bezig te zijn. Het is een handzaam boek, dus je pakt het er gemakkelijk bij. Op iedere bladzijde staat een gedachte. Juist door deze vormgeving raak je niet afgeleid door andere tekst en kun je écht de nadruk leggen en je focus behouden op die specifieke gedachte.

Het inspireert mij ook met welke soort gedachte je allemaal bezig kunt zijn. Het richt zich op verschillende onderwerpen zoals gezondheid, je werk, liefde en meer. Je leert daarnaast ook hoe je je gedachte kunt vormgeven en voor mij betekent dit hoe ik zelf met affirmaties aan de slag kan gaan en wat dit voor een uitwerking heeft op je leven en je eigen staat van zijn. Ik blader vaak door het boek heen en stop dan op een willekeurige bladzijde. De affirmatie die daar staat beschreven lees ik aandachtig door en daarbij creëer ik een gevoel. Dit gevoel laat ik door mijn hele lichaam gaan en op deze manier betrek ik er ook mijn lichaam bij. Dit is voor mij direct een mooi moment om lichaamsbewustzijn te creëren in combinatie met de gedachte. En de gedachte dus extra kracht bij te zetten.

Regelmatig deel ik ook de affirmatie met de mensen om mij heen. Op deze manier probeer ik hen bewust te maken van gedachten of hen een moment te geven van bezinning in combinatie met deze gedachte. Het blijft altijd verrassend wat het voor een ander doet of hoe een ander hier dan mee aan de slag gaat. Het boek heb ik ook in mijn omgeving dus aangeraden omdat het een toegankelijk en inspirerend boek is om actief met je gedachten aan de slag te gaan.

Je gedachten creëren écht jouw wereld, zowel je binnenwereld als jouw buitenwereld.

Lees minder

Mijn favoriete affirmatie is: “Ik ben om van te houden, want ik leef.”

 • Stéphanie Bergen-Wierth
 • 05/02/2024

Het boek sprak me aan om iets met mijn negatieve gedachten te doen. Ik beland makkelijk in een spiraal van negatieve gedachten en dit boek leek me een fijne ...

Lees recensie

Het boek sprak me aan om iets met mijn negatieve gedachten te doen. Ik beland makkelijk in een spiraal van negatieve gedachten en dit boek leek me een fijne reminder om meer positief te denken. De eerste indruk is een boek met een handzaam formaat en strakke voorkant. Het boek staat bij ons koffiezetapparaat en elke keer als de koffie loopt, lees ik een paar affirmaties. Dit heeft een wonderlijk positief effect op me, het is zo fijn om een paar keer per dag positieve gedachten te lezen. Mijn favoriete affirmatie is: “Ik ben om van te houden, want ik leef.” Dit boek is fijn voor iedereen die regelmatig wat positieve en liefdevolle teksten nodig heeft.

Lees minder

Het boek ga ik vooral gebruiken voor mijn werk als therapeut

 • Marlous de Lange
 • 05/02/2024

Op het eerst gezicht straalt dit boek positiviteit uit door de vrolijke kleuren en de vormen van hartjes en bloemen. De ondertitel belooft een schatkist aan ...

Lees recensie

Op het eerst gezicht straalt dit boek positiviteit uit door de vrolijke kleuren en de vormen van hartjes en bloemen. De ondertitel belooft een schatkist aan kracht, waardoor mijn nieuwsgierig direct toenam. Het is een vrij dik boek, maar toch compact en biedt voor iedere dag van het jaar een positieve affirmatie. Het boek nodigt uit om het te gebruiken zoals je dat zelf wilt: op volgorde iedere dag 1 affirmatie lezen, één of meerdere affirmaties lezen als je daar behoefte aan hebt, het boek op een willekeurige pagina openslaan en de betreffende affirmatie gebruiken, je kunt er alle kanten mee op.

Ik koos er zelf voor om iedere dag het boek open te slaan op een willekeurige pagina en te kijken welk effect dit zou hebben. Bij bepaalde affirmaties voelde ik duidelijk de kracht, liefde en compassie stromen, zoals bij de zin: ‘Ik ben goed genoeg, alles gaat makkelijk en ik ben vreugdevol.’ Andere affirmaties sloten minder aan bij mijn kijk op de wereld, mezelf en andere mensen. En toch heb ik daar weer van geleerd, omdat het me een duidelijker beeld geeft van wie ik ben en hoe ik mijn leven vorm wil geven. Niet alles hoeft bij mij te passen en ook dat is oké. Dit boek draagt dus zeker bij aan acceptatie en zelfcompassie.

Het boek ga ik vooral gebruiken voor mijn werk als therapeut. Ik maak veel gebruik van affirmaties en het voelt zeker alsof ik er een schatkist aan affirmaties bij heb gekregen. Voor iedereen die last heeft van negatieve gedachten, een wat negatiever zelfbeeld heeft of met meer kracht, vreugde, liefde en positiviteit naar zichzelf, anderen en de wereld wil leren kijken, is dit boek zeker een aanrader.

Lees minder

De gedachten die zijn beschreven zijn mooi, positief, maar vooral ook waar!

 • Petra Louman
 • 17/05/2024

Ik mocht voor AnkhHermes het boek Machtige gedachten van Louise Hay lezen en beoordelen. Dank je wel daarvoor!

Het boek ziet er mooi uit. ...

Lees recensie

Ik mocht voor AnkhHermes het boek Machtige gedachten van Louise Hay lezen en beoordelen. Dank je wel daarvoor!

Het boek ziet er mooi uit. Het is een klein kleurrijk en dik bundeltje. Hier zit met recht een schatkist vol aan positieve gedachten in beschreven.

De gedachten die zijn beschreven zijn mooi, positief, maar vooral ook waar! Zoveel herkenbare gedachtes, waarvan je dan denkt: hoe kom je er op! Deze kun je in het dagelijks leven goed toepassen. En ik denk ook zeker dat mensen uit dit boek, oprecht tips en of kracht kunnen halen. Zeker de mensen die wat onzeker zijn of wat meer positiviteit willen in hun leven. Dan boek is zeker aan te bevelen!

Het boek is wat dik en compact, maar ligt lekker in de hand. Ook makkelijk om mee te nemen in je tas, zodat je af en toe er in kan bladeren.

Ik heb zelf ook wat positieve gedachten gevonden, die ik meeneem in mijn leven. Het boekje heeft goede indruk op mij gemaakt. Ik geef het ⭐️⭐️⭐️⭐️ sterren.

Lees minder
Over ➔

Wat je van 'Machtige gedachten' van Louise Hay kunt verwachten

De affirmaties zijn voor iedereen die een lichter leven voor zichzelf of een ander wenst.

Louise Hay is de koningin van het positief denken en met het kleine maar fijne boekje Machtige gedachten geeft ze weer een schatkist vol kracht, wijsheid en positiviteit weg. Machtige gedachten staat vol mooie affirmaties voor een gelukkiger leven. Verbeter de wereld en begin eenvoudig bij jezelf. Als je een of twee positieve gedachten per dag denkt en leest, steven je af op geluk en blijft de rest van je leven een fantastisch avontuur! De affirmaties bieden je elke dag opnieuw positieve, mooie gedachten.

Machtige gedachten staat vol positieve gedachten van Louise Hay. Dit mooie boekje:

 • Biedt dagelijks ideeën die je helpen om van elke dag een heerlijke ervaring te maken
 • Bevat 365 affirmaties, voor elke dag van het jaar
 • Staat vol positieve gedachten van zelf-hulpgoeroe Louise Hay
 • Geeft je nieuwe energie