Krachtboek voor vrouwen

wijsheid van Louise Hay

Auteur: Louise Hay
Krachtboek voor vrouwen - cover
Krachtboek voor vrouwen - achterkant
Bekijk de achterkant
Bekijk de voorkant

Download het gratis fragment

In Krachtboek voor vrouwen, wijsheid van Louise Hay deelt Louise Hay wijze levenslessen voor vrouwen om van de komende jaren de meest productieve, bevredigende en krachtige tijd van hun leven te maken. Louise Hay wist als geen ander dat echte verandering van binnenuit komt. Ze vond zichzelf op verschillende momenten in haar leven opnieuw uit en werd een grote inspiratiebron voor vrouwen over de hele wereld.

In Krachtboek voor vrouwen, wijsheid van Louise Hay deelt Louise Hay wijze levenslessen voor vrouwen om van de komende jaren de meest productieve, bevredigende en krachtige tijd van hun leven te maken. Louise Hay wist als geen ander dat echte verandering van binnenuit komt. Ze vond zichzelf op verschillende momenten in haar leven opnieuw uit en werd een grote inspiratiebron voor vrouwen over de hele wereld. In dit boek zijn de tijdloze levenslessen van Louise verzameld. Het was haar grote wens dat vrouwen liefde voor zichzelf ervaren en vol vertrouwen in hun potentieel een plek in onze maatschappij opeisen. Op haar onnavolgbare warme en openhartige manier deelt zij haar wijsheid voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden.

Lees meer ➔

In Krachtboek voor vrouwen, wijsheid van Louise Hay deelt Louise Hay wijze levenslessen voor vrouwen om van de komende jaren de meest productieve, bevredigende en krachtige tijd van hun leven te maken. Louise Hay wist als geen ander dat echte verandering van binnenuit komt. Ze vond zichzelf op verschillende momenten in haar leven opnieuw uit en werd een grote inspiratiebron voor vrouwen over de hele wereld. In dit boek zijn de tijdloze levenslessen van Louise verzameld. Het was haar grote wens dat vrouwen liefde voor zichzelf ervaren en vol vertrouwen in hun potentieel een plek in onze maatschappij opeisen. Op haar onnavolgbare warme en openhartige manier deelt zij haar wijsheid voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden.

Lees meer >
Over de auteur
Productinfo
Recensies
Inhoud

Louise Hay

Louise Hay

Louise Hay (1926-2017) is bekend van haar wereldwijde bestsellers Je kunt je leven helen en Heel je lichaam. Met haar inzichten en positieve filosofie helpt Louise Hay miljoenen mensen op weg naar een fijner en positiever leven. Ze wordt gezien als een van de grondleggers van de zelfhulp, en schreef lang voordat het gangbaar was al over de onlosmakelijke connectie tussen lichaam en geest. Haar boeken worden in meer dan 33 landen uitgegeven en zijn in 25 talen vertaald.

Meer boeken van deze auteur

Productinfo

 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789020217056
 • Vertaler: Caroline Raven

Wat vinden anderen van Krachtboek voor vrouwen van Louise Hay?

Hay had de gave om haar boodschap heel duidelijk over te brengen

 • Marianne Römers
 • 01/09/2020

Ik ben fan van Louise Hay en toen ik dit boek zag staan was ik heel benieuwd of ze mij wederom wist te inspireren en ja: dat is gelukt. Dit boek overtreft ...

Lees recensie

Ik ben fan van Louise Hay en toen ik dit boek zag staan was ik heel benieuwd of ze mij wederom wist te inspireren en ja: dat is gelukt. Dit boek overtreft zelfs mijn verwachtingen omdat de onderwerpen ook nu zo actueel zijn. Net als haar andere boeken zal ik waarschijnlijk ook dit boek vaak nog even ter hand nemen, haar boodschap en inzicht weet mij wederom te raken.

Louise Hay (ze is in 2017 overleden) was auteur en richtte Hay House op, een belangrijke uitgeverij op gebied van boeken over zelfhulp en ons zelfhelend vermogen, en dat deed ze op 60-jarige leeftijd!

Dit boek, Krachtboek voor vrouwen, is al eerder uitgeven (1997) maar in 2019 herschreven en nu opnieuw uitgegeven met een voorwoord van Drs. Christiane Northrup. De boodschap van dit boek was en is vrouwen helpen hun ware potentieel helpen ontdekken. Ook in deze tijd kunnen vrouwen wel een steuntje in de rug krijgen; er valt immers nog veel te bereiken.

Krachtboek voor vrouwen laat zien waar wij vrouwen vandaan komen. In de jaren vijftig had de vrouw maar een recht en dat was de man dienen, haar eigen behoeftes telden niet mee. Daar kunnen we ons anno 2020 weinig bij voorstellen. Maar we zijn er nog lang niet: er valt nog heel wat te veranderen voordat wij geheel gelijkwaardig zijn aan de man.

Diverse onderwerpen komen in dit boek voorbij, zoals de eigenwaarde van de vrouw en hoe reclame daar handig op inspeelt. Of wij het nu willen of niet, reclames hebben onbewust veel invloed op onze eigenwaarde. Er is geen vrouw die zich niet vergelijkt met een andere vrouw.

Onderwerpen als relaties, opvoeding, financiële onafhankelijkheid en het o zo belangrijke thema ongewenste aanraking en misbruik worden ook toegelicht vanuit het standpunt van Louise Hay.

Relaties: welke relatie hebben wij met ons zelf? In deze tijd dat er zoveel alleenstaande vrouwen zijn, is het juist zo belangrijk om een goede relatie met jezelf te hebben. Vind je geen partner, focus dan op wat je wel hebt en haal alles uit het leven zoals jij dat wilt.

Wij vrouwen zouden ons bewust mogen worden van welk voorbeeld we onze kinderen geven. Mogen onze zonen huilen als ze verdrietig zijn en mogen onze dochters de poppen aan de wilgen hangen en spelen met jongensspeelgoed? Volgens Louise Hay zouden de ouders en school onze kinderen mogen leren te focussen op eigenwaarde. Wat vindt het kind leuk? Zodat ze oprecht van zichzelf leren houden zoals ze zijn.

Ongewenste aanraking, misbruik, negen van de tien vrouwen krijgt hiermee te maken, dat is bizar. Hoewel de MeToo-beweging heel wat teweeg heeft gebracht, valt er nog veel te veranderen. Nog te veel vrouwen zwijgen, bang om niet geloofd te worden of onder druk te worden gezet door de dader. Ongewenste aanraking en misbruik heeft alles te maken met macht. Het zou helpen als wij vrouwen massaal hiertegen in opstand komen en nee zeggen, als wij nee zeggen heeft de man uiteindelijk geen macht meer.

Ouder worden – volgens Louise wordt het hoog tijd om het typerende beeld bij te stellen. Oud worden hoeft niet te betekenen dat we ziek worden of dat we niks meer kunnen. Ouder worden kun je ook positief zien. Wie zegt dat je op 60-jarige leeftijd niet meer kunt studeren? Of nieuwe hobby’s kunt ontdekken? Kortom ,je bent zo oud als jij je voelt, focus op wat je wel kan en gooi alle vooroordelen over oud worden overboord, 70 wordt het nieuwe 50!

Dit boek, zoals alle boeken van Louise Hay, leest makkelijk weg. Ze had de gave om haar boodschap heel duidelijk over te brengen en dat zet je aan het denken. Wij mensen kunnen soms zo moeilijk denken terwijl de oplossing soms zo simpel kan zijn. Zelf na haar dood werkt haar boodschap nog, hoe bijzonder is dat wel niet.  Kortom, het is een boek wat niet mag ontbreken in je boekenkast.

Lees minder

Positiever en krachtiger in het leven staan

 • Dana
 • 01/01/2024

Voor AnkhHermes en Inspirerend Leven mocht ik het “Krachtboek voor Vrouwen” van Louise Hay recenseren. Een leuk boek, dat bij ontvangst kleiner bleek ...

Lees recensie

Voor AnkhHermes en Inspirerend Leven mocht ik het “Krachtboek voor Vrouwen” van Louise Hay recenseren. Een leuk boek, dat bij ontvangst kleiner bleek dat ik dacht, maar daardoor wel erg handzaam is en ik het gemakkelijk ‘even pakte om te lezen’. De omslag was mooi grafisch vormgegeven met rode, roze, vrouwelijke kleuren.

Mijn eerste indruk van het boek was goed, volgens de inhoudsopgave zijn de hoofdstukken niet al te lang en zat er een duidelijke structuur in. Beginnend bij wat je als vrouw kunt leren en stukjes eigen ervaring van Louise Hay, via de maatschappij, hoe reclame en media ons beïnvloeden, naar familie en toekomst. Het hoofdstuk over de relatie met jezelf, en ook de tips en opdrachten die hier en daar zijn vermeld, zijn vrij gemakkelijk zelf uit te voeren, wat me enthousiast maakte om ook echt aan de slag te gaan. Dat hoeft niet meteen, sommige dingen kom je meermaals tegen, zoals je gedachten per domein uitschrijven op een leeg blad papier. Ik heb eerst het boek geheel gelezen, voordat ik iets ben gaan toepassen, omdat ik eerst over alle aspecten die Louise Hay in haar boek bespreekt wilde leren.

Ik verwachtte een combinatie van een persoonlijk verhaal en inzichten op basis van verhalen en kennis van anderen, wat redelijk aansloot bij hoe het boek werkelijk is geschreven. Louise Hay deelt af en toe haar eigen ervaring of die van mensen om haar heen, waardoor je dingen herkent of juist kunt ervaren dat je op dat gebied anders denkt of al meer kracht hebt. Soms sloot de visie van de auteur niet aan op mijn persoonlijke visie op zaken; ik geloof bijvoorbeeld wel dat gedachten heel krachtig kunnen zijn, en dat je door middel van visualisatie en het stellen van doelen heel veel kunt bereiken en positiever en krachtiger in het leven kunt komen te staan, maar niet dat je daarmee bijvoorbeeld borstkanker kunt voorkomen (dat lijkt ze te suggereren in hoofdstuk 6) of je gezondheid volledig in de hand hebt. Dit soort voorbeelden zorgden bij mij voor enige scepsis en maakten dat ik soms het boek even weglegde alvorens verder te lezen.

Al met al is mijn indruk van het boek is positief; ik vond het fijn en leuk om te lezen, er stonden dingen in die ik al wist, ik kwam veel tegen wat ik herkende, en werd ook regelmatig aan het denken gezet, misschien juist ook wel door de punten die afweken van mijn eigen opinie. Ik vind het boek dan ook een aanrader voor familie en vrienden, hoewel ik wel denk dat je een beetje van het soort boek moet houden waarin spiritualiteit, affirmaties en af en toe zelfhulpopdrachten naar voren komen. Voor veel vrouwen een interessant boek, ook om na afloop eens met je vriendinnen over te spreken.

Lees minder

Voeg dit geweldige boek toe aan de boekenplank!

 • Hannie van Dijk-Christ
 • 01/01/2024

Te beginnen met de omslag van het boek. Spreekt mij aan vanwege de mooie rode/roze tinten en de grafische weergave van het ‘hart’! Ook een heel handzaam ...

Lees recensie

Te beginnen met de omslag van het boek. Spreekt mij aan vanwege de mooie rode/roze tinten en de grafische weergave van het ‘hart’! Ook een heel handzaam formaat, pocketboek. Gaatje in de linkerbovenhoek gemaakt, mooi lint erdoor en op een zichtbare plek gehangen zodat het ‘bij’ de hand blijft!

De eerste indruk is dus heel positief, maar dat wordt naarmate ik ging lezen nog veel positiever. Wat een ‘krachtig’, positief, enthousiast, hoopvol maar soms ook confronterend boek. De opbouw, historie en ontwikkeling van het denken en doen van vrouwen is heel duidelijk beschreven. Het feit dat wij met onze gedachten ons denken en doen positief kunnen beïnvloeden was mij niet vreemd, maar wel weer fijn om even te ‘reminden’!  Het opmerkzaam maken van het stuk over onze beschermengelen is ook heel bijzonder. Soms zijn er perioden in ons leven waarin we weer even herinnerd moeten worden aan bepaalde spirituele mogelijkheden, waarvan ik dit er een vind!

De affirmaties en meditaties die Louise beschrijft zijn heel duidelijk, voor iedereen te begrijpen en heel mooi om uit te voeren. Eigenlijk is de beschrijving van alle facetten van ‘ons leven als vrouw’ door Louise zo bijzonder vormgegeven, dat ik eigenlijk zou willen zeggen: “Voeg dit geweldige boek toe aan de boekenplank!”

Dit boek is er zeker een die ik aan zou raden aan mijn zussen en vriendinnen! Van mij krijgt dit boek een dikke 8!!!

Lees minder

Alles wat Hay geschreven heeft, komt hier mooi samen

 • Giovanna Jansen
 • 01/12/2020

Ook al is Krachtboek voor vrouwen een niet al te groot boek, het is naar mijn idee een zeer complete gids voor iedere vrouw die meer ...

Lees recensie

Ook al is Krachtboek voor vrouwen een niet al te groot boek, het is naar mijn idee een zeer complete gids voor iedere vrouw die meer zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde wil ontwikkelen. Ze zoomt in op hoe bijvoorbeeld reclame ons zelfvertrouwen ondermijnd, hoe positieve gedachten je kunnen helpen, hoe je de relatie met jezelf kunt verbeteren, maar ook hoe je je kinderen kan leren van zichzelf te houden. Ik heb al best wat boeken van Louise Hay gelezen, en ik vind dit toch wel een boek waar alles wat ze verder geschreven heeft mooi samen komt.

Lees de volledige recensie op de site van Giovanna https://overschrijvengesproken.nl/boekrecensie-krachtboek-voor-vrouwen/

Lees minder

OVER KRACHTBOEK VOOR VROUWEN 9
VOORWOORD door Christiane Northrup 11

INTRODUCTIE 19
1. Aan de slag: er is veel te doen en te leren 23
2. Reclame: hoe ons zelfvertrouwen wordt ondermijnd 32
3. Kiezen voor positieve gedachten en overtuigingen 37
4. De relatie met jezelf 67
5. Kinderen, ouderschap en eigenwaarde 74
6. Je gezondheid in eigen hand nemen 83
7. Seksualiteit 104
8. Je uitspreken over seksuele intimidatie 107
9. Ouder worden: de kwaliteit van je leven verbeteren 124
10. Zorgen voor een zorgeloze financiële toekomst 146
11. Vrouwen voor vrouwen 154

TOT SLOT 165
LITERATUUR EN AUDIOMATERIAAL 171
OVER LOUISE HAY 175

12,99

Je bestelt bij

Ook beschikbaar als

Luisterboek
€ 17.50
Paperback
€ 20.00

Meer info ➔

Ebook

Je bestelt bij

Ook beschikbaar als

Luisterboek
€ 17.50
Paperback
€ 20.00


Over de auteur ➔

Louise Hay

Louise Hay

Louise Hay (1926-2017) is bekend van haar wereldwijde bestsellers Je kunt je leven helen en Heel je lichaam. Met haar inzichten en positieve filosofie helpt Louise Hay miljoenen mensen op weg naar een fijner en positiever leven. Ze wordt gezien als een van de grondleggers van de zelfhulp, en schreef lang voordat het gangbaar was al over de onlosmakelijke connectie tussen lichaam en geest. Haar boeken worden in meer dan 33 landen uitgegeven en zijn in 25 talen vertaald.

Meer boeken van deze auteur
Productinfo ➔
 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789020217056
 • Vertaler: Caroline Raven
Recensies ➔

Wat vinden anderen van Krachtboek voor vrouwen van Louise Hay?

Hay had de gave om haar boodschap heel duidelijk over te brengen

 • Marianne Römers
 • 01/09/2020

Ik ben fan van Louise Hay en toen ik dit boek zag staan was ik heel benieuwd of ze mij wederom wist te inspireren en ja: dat is gelukt. Dit boek overtreft ...

Lees recensie

Ik ben fan van Louise Hay en toen ik dit boek zag staan was ik heel benieuwd of ze mij wederom wist te inspireren en ja: dat is gelukt. Dit boek overtreft zelfs mijn verwachtingen omdat de onderwerpen ook nu zo actueel zijn. Net als haar andere boeken zal ik waarschijnlijk ook dit boek vaak nog even ter hand nemen, haar boodschap en inzicht weet mij wederom te raken.

Louise Hay (ze is in 2017 overleden) was auteur en richtte Hay House op, een belangrijke uitgeverij op gebied van boeken over zelfhulp en ons zelfhelend vermogen, en dat deed ze op 60-jarige leeftijd!

Dit boek, Krachtboek voor vrouwen, is al eerder uitgeven (1997) maar in 2019 herschreven en nu opnieuw uitgegeven met een voorwoord van Drs. Christiane Northrup. De boodschap van dit boek was en is vrouwen helpen hun ware potentieel helpen ontdekken. Ook in deze tijd kunnen vrouwen wel een steuntje in de rug krijgen; er valt immers nog veel te bereiken.

Krachtboek voor vrouwen laat zien waar wij vrouwen vandaan komen. In de jaren vijftig had de vrouw maar een recht en dat was de man dienen, haar eigen behoeftes telden niet mee. Daar kunnen we ons anno 2020 weinig bij voorstellen. Maar we zijn er nog lang niet: er valt nog heel wat te veranderen voordat wij geheel gelijkwaardig zijn aan de man.

Diverse onderwerpen komen in dit boek voorbij, zoals de eigenwaarde van de vrouw en hoe reclame daar handig op inspeelt. Of wij het nu willen of niet, reclames hebben onbewust veel invloed op onze eigenwaarde. Er is geen vrouw die zich niet vergelijkt met een andere vrouw.

Onderwerpen als relaties, opvoeding, financiële onafhankelijkheid en het o zo belangrijke thema ongewenste aanraking en misbruik worden ook toegelicht vanuit het standpunt van Louise Hay.

Relaties: welke relatie hebben wij met ons zelf? In deze tijd dat er zoveel alleenstaande vrouwen zijn, is het juist zo belangrijk om een goede relatie met jezelf te hebben. Vind je geen partner, focus dan op wat je wel hebt en haal alles uit het leven zoals jij dat wilt.

Wij vrouwen zouden ons bewust mogen worden van welk voorbeeld we onze kinderen geven. Mogen onze zonen huilen als ze verdrietig zijn en mogen onze dochters de poppen aan de wilgen hangen en spelen met jongensspeelgoed? Volgens Louise Hay zouden de ouders en school onze kinderen mogen leren te focussen op eigenwaarde. Wat vindt het kind leuk? Zodat ze oprecht van zichzelf leren houden zoals ze zijn.

Ongewenste aanraking, misbruik, negen van de tien vrouwen krijgt hiermee te maken, dat is bizar. Hoewel de MeToo-beweging heel wat teweeg heeft gebracht, valt er nog veel te veranderen. Nog te veel vrouwen zwijgen, bang om niet geloofd te worden of onder druk te worden gezet door de dader. Ongewenste aanraking en misbruik heeft alles te maken met macht. Het zou helpen als wij vrouwen massaal hiertegen in opstand komen en nee zeggen, als wij nee zeggen heeft de man uiteindelijk geen macht meer.

Ouder worden – volgens Louise wordt het hoog tijd om het typerende beeld bij te stellen. Oud worden hoeft niet te betekenen dat we ziek worden of dat we niks meer kunnen. Ouder worden kun je ook positief zien. Wie zegt dat je op 60-jarige leeftijd niet meer kunt studeren? Of nieuwe hobby’s kunt ontdekken? Kortom ,je bent zo oud als jij je voelt, focus op wat je wel kan en gooi alle vooroordelen over oud worden overboord, 70 wordt het nieuwe 50!

Dit boek, zoals alle boeken van Louise Hay, leest makkelijk weg. Ze had de gave om haar boodschap heel duidelijk over te brengen en dat zet je aan het denken. Wij mensen kunnen soms zo moeilijk denken terwijl de oplossing soms zo simpel kan zijn. Zelf na haar dood werkt haar boodschap nog, hoe bijzonder is dat wel niet.  Kortom, het is een boek wat niet mag ontbreken in je boekenkast.

Lees minder

Positiever en krachtiger in het leven staan

 • Dana
 • 01/01/2024

Voor AnkhHermes en Inspirerend Leven mocht ik het “Krachtboek voor Vrouwen” van Louise Hay recenseren. Een leuk boek, dat bij ontvangst kleiner bleek ...

Lees recensie

Voor AnkhHermes en Inspirerend Leven mocht ik het “Krachtboek voor Vrouwen” van Louise Hay recenseren. Een leuk boek, dat bij ontvangst kleiner bleek dat ik dacht, maar daardoor wel erg handzaam is en ik het gemakkelijk ‘even pakte om te lezen’. De omslag was mooi grafisch vormgegeven met rode, roze, vrouwelijke kleuren.

Mijn eerste indruk van het boek was goed, volgens de inhoudsopgave zijn de hoofdstukken niet al te lang en zat er een duidelijke structuur in. Beginnend bij wat je als vrouw kunt leren en stukjes eigen ervaring van Louise Hay, via de maatschappij, hoe reclame en media ons beïnvloeden, naar familie en toekomst. Het hoofdstuk over de relatie met jezelf, en ook de tips en opdrachten die hier en daar zijn vermeld, zijn vrij gemakkelijk zelf uit te voeren, wat me enthousiast maakte om ook echt aan de slag te gaan. Dat hoeft niet meteen, sommige dingen kom je meermaals tegen, zoals je gedachten per domein uitschrijven op een leeg blad papier. Ik heb eerst het boek geheel gelezen, voordat ik iets ben gaan toepassen, omdat ik eerst over alle aspecten die Louise Hay in haar boek bespreekt wilde leren.

Ik verwachtte een combinatie van een persoonlijk verhaal en inzichten op basis van verhalen en kennis van anderen, wat redelijk aansloot bij hoe het boek werkelijk is geschreven. Louise Hay deelt af en toe haar eigen ervaring of die van mensen om haar heen, waardoor je dingen herkent of juist kunt ervaren dat je op dat gebied anders denkt of al meer kracht hebt. Soms sloot de visie van de auteur niet aan op mijn persoonlijke visie op zaken; ik geloof bijvoorbeeld wel dat gedachten heel krachtig kunnen zijn, en dat je door middel van visualisatie en het stellen van doelen heel veel kunt bereiken en positiever en krachtiger in het leven kunt komen te staan, maar niet dat je daarmee bijvoorbeeld borstkanker kunt voorkomen (dat lijkt ze te suggereren in hoofdstuk 6) of je gezondheid volledig in de hand hebt. Dit soort voorbeelden zorgden bij mij voor enige scepsis en maakten dat ik soms het boek even weglegde alvorens verder te lezen.

Al met al is mijn indruk van het boek is positief; ik vond het fijn en leuk om te lezen, er stonden dingen in die ik al wist, ik kwam veel tegen wat ik herkende, en werd ook regelmatig aan het denken gezet, misschien juist ook wel door de punten die afweken van mijn eigen opinie. Ik vind het boek dan ook een aanrader voor familie en vrienden, hoewel ik wel denk dat je een beetje van het soort boek moet houden waarin spiritualiteit, affirmaties en af en toe zelfhulpopdrachten naar voren komen. Voor veel vrouwen een interessant boek, ook om na afloop eens met je vriendinnen over te spreken.

Lees minder

Voeg dit geweldige boek toe aan de boekenplank!

 • Hannie van Dijk-Christ
 • 01/01/2024

Te beginnen met de omslag van het boek. Spreekt mij aan vanwege de mooie rode/roze tinten en de grafische weergave van het ‘hart’! Ook een heel handzaam ...

Lees recensie

Te beginnen met de omslag van het boek. Spreekt mij aan vanwege de mooie rode/roze tinten en de grafische weergave van het ‘hart’! Ook een heel handzaam formaat, pocketboek. Gaatje in de linkerbovenhoek gemaakt, mooi lint erdoor en op een zichtbare plek gehangen zodat het ‘bij’ de hand blijft!

De eerste indruk is dus heel positief, maar dat wordt naarmate ik ging lezen nog veel positiever. Wat een ‘krachtig’, positief, enthousiast, hoopvol maar soms ook confronterend boek. De opbouw, historie en ontwikkeling van het denken en doen van vrouwen is heel duidelijk beschreven. Het feit dat wij met onze gedachten ons denken en doen positief kunnen beïnvloeden was mij niet vreemd, maar wel weer fijn om even te ‘reminden’!  Het opmerkzaam maken van het stuk over onze beschermengelen is ook heel bijzonder. Soms zijn er perioden in ons leven waarin we weer even herinnerd moeten worden aan bepaalde spirituele mogelijkheden, waarvan ik dit er een vind!

De affirmaties en meditaties die Louise beschrijft zijn heel duidelijk, voor iedereen te begrijpen en heel mooi om uit te voeren. Eigenlijk is de beschrijving van alle facetten van ‘ons leven als vrouw’ door Louise zo bijzonder vormgegeven, dat ik eigenlijk zou willen zeggen: “Voeg dit geweldige boek toe aan de boekenplank!”

Dit boek is er zeker een die ik aan zou raden aan mijn zussen en vriendinnen! Van mij krijgt dit boek een dikke 8!!!

Lees minder

Alles wat Hay geschreven heeft, komt hier mooi samen

 • Giovanna Jansen
 • 01/12/2020

Ook al is Krachtboek voor vrouwen een niet al te groot boek, het is naar mijn idee een zeer complete gids voor iedere vrouw die meer ...

Lees recensie

Ook al is Krachtboek voor vrouwen een niet al te groot boek, het is naar mijn idee een zeer complete gids voor iedere vrouw die meer zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde wil ontwikkelen. Ze zoomt in op hoe bijvoorbeeld reclame ons zelfvertrouwen ondermijnd, hoe positieve gedachten je kunnen helpen, hoe je de relatie met jezelf kunt verbeteren, maar ook hoe je je kinderen kan leren van zichzelf te houden. Ik heb al best wat boeken van Louise Hay gelezen, en ik vind dit toch wel een boek waar alles wat ze verder geschreven heeft mooi samen komt.

Lees de volledige recensie op de site van Giovanna https://overschrijvengesproken.nl/boekrecensie-krachtboek-voor-vrouwen/

Lees minder
Inhoud ➔

OVER KRACHTBOEK VOOR VROUWEN 9
VOORWOORD door Christiane Northrup 11

INTRODUCTIE 19
1. Aan de slag: er is veel te doen en te leren 23
2. Reclame: hoe ons zelfvertrouwen wordt ondermijnd 32
3. Kiezen voor positieve gedachten en overtuigingen 37
4. De relatie met jezelf 67
5. Kinderen, ouderschap en eigenwaarde 74
6. Je gezondheid in eigen hand nemen 83
7. Seksualiteit 104
8. Je uitspreken over seksuele intimidatie 107
9. Ouder worden: de kwaliteit van je leven verbeteren 124
10. Zorgen voor een zorgeloze financiële toekomst 146
11. Vrouwen voor vrouwen 154

TOT SLOT 165
LITERATUUR EN AUDIOMATERIAAL 171
OVER LOUISE HAY 175