Inspirerend Leven Agenda

Inspirerend Leven Agenda - cover
Inspirerend Leven Agenda - achterkant

De nieuwe Inspirerend leven agenda voor 2023 staat in het teken van opnieuw je eigen pad vinden. Luister naar je innerlijke stem door de ruis van alledag en maak connectie met wat echt belangrijk voor je is. Met behulp van het ritme van de seizoenen en de maancyclus hervind je je balans. Een agenda vol praktische tips voor meer rust en verbinding met jezelf. Er is genoeg ruimte voor je gedachten, notities, dromen en wensen. Met bijzondere quotes van inspirerende auteurs, magische beelden en warme kleuren.

Wat kun je van de Inspirerend leven agenda 2023 verwachten?

 • Het formaat is 14,8 x 21 cm
 • De agenda bevat 12 maanden, dus de 365 dagen van 2023
 • De indeling is per week verspreid over twee pagina’s
 • Verder zit er een overzicht met feestdagen en vakanties in
 • Iedere maand een reflectie om je koers opnieuw te vinden
 • Een jaaroverzicht
 • Een maankalender!
 • De agenda heeft een harde kaft die zacht aanvoelt, een elastiek en leeslint

Over eerdere agenda's van Inspirerend leven:

"De agenda ziet er erg mooi uit, het straalt rust uit. Het elastische lint is superhandig als je wat losse spulletjes in je agenda wilt bewaren. In de agenda zelf zit ook nog een lint. De agenda heeft veel ruimte om aantekeningen te maken en er staan prachtige plaatjes, quotes en gedichten in. Wat ik erg interessant vind, is de maankalender in de agenda. De maankalender voor het hele jaar is overzichtelijk en de maansymbolen staan ook weer vermeld op de dag zelf. Dit is een superleuke, informatieve, overzichtelijke en rustgevende agenda, heel mooi, echt een cadeautje voor jezelf!" - Monique Steen, 2020

"Weekindeling? Check. Genoeg schrijfruimte? Check. 9 regels per dag. Vermelding van feestdagen? Check. Wat ik nog meer tegenkwam en mij verraste: waardevolle quotes, (invul)lijstjes, recepten, oefeningen, tips, mooie fotografie en een lay-out waar duidelijk aandacht aan besteed is. Ik denk dat 2018 een goed georganiseerd, mindful jaar gaat worden. Aan mijn agenda zal het zeker niet liggen."- Iris Kouwen, 2018

"Omdat ik zelf heel graag een inspirerend leven leid, spreekt de titel me evenzeer aan! De agenda is lekker ruim opgezet, dus naast afspraken en lijstjes om te willen en te moeten, genoeg plek voor eigen inspirerende tips, vondsten, uitjes, gedachten en gedichten. En als mijn vrienden en familie me zo met mijn agenda bezig zien, hoef ik niets aan te raden, maar worden ze vanzelf enthousiast." - Joke Stekelenburg-Rietveld, 2018

"Mijn eerste indruk van deze agenda is wauw een agenda naar mijn hart! Het papier is goed te beschrijven je kunt deze agenda ook prima gebruiken als dagboek door de rustige uitstraling! Verder wordt je verrast met kleine receptjes, bucketlistjes, oefeningen en tips die makkelijk inzetbaar/uitvoerbaar zijn." - Sindie van der Sanden, 2018

Lees meer >
Inhoud
Recensies

Dit kun je van de Inspirerend leven agenda verwachten

Wat kun je van de Inspirerend Leven Agenda 2023 verwachten?

– Het formaat is 14,8 x 21 cm

– De agenda bevat 12 maanden, dus de 365 dagen van 2023

– De indeling is per week verspreid over twee pagina’s

– Verder zit er een overzicht met feestdagen en vakanties in

– Een jaaroverzicht

– Een maankalender!

– De agenda heeft een elastiek en leeslint

Wat vinden anderen van de Inspirerend leven agenda?

Agenda 2023: Dana

Een papieren agenda. Wie heeft ‘m tegenwoordig nog? Ik lijk tegenwoordig wel de enige in mijn vriendengroep van dertigers. Natuurlijk werk ook ik met digitale agenda’s in mijn werk en email, maar zo’n papieren exemplaar bij me hebben, of op mijn bureau hebben liggen, heeft toch ook wel wat. De agenda voor 2023 van Inspirerend Leven is prachtig vormgegeven, een rustige voorkant met een hangbrug, natuur en een rand met bloemen. Ook voelt de kaft fijn en zacht aan.

De agenda begint met een quote van Eckart Tolle: “Zeg Ja tegen het leven en let er dan eens op hoe het leven plotseling voor je gaat werken.” Een mooie uitspraak die uitnodigt om er een mooi jaar van te maken, en dat is precies waarvoor ik een papieren agenda gebruik; niet zozeer om alle afspraken te noteren, maar ook voor korte notities van hoe de dag was, welke bijzonderheden er waren, verjaardagen van belangrijke mensen om me heen, en bijvoorbeeld mijn cyclus, of op dit moment bijzonderheden in mijn zwangerschap. Het wordt daarmee elk jaar een bijzonder document, waar je nog eens in terug kunt bladeren (wanneer doe je dat in je digitale agenda?) en ook kunt zien welke stapjes, groei en veranderingen je hebt doorgemaakt, juist ook op momenten dat het even wat minder gaat.

Naast belangrijke data, een jaaroverzicht, en veel ruimte voor notities, zowel voor- als achter in de agenda, staat er ook een maankalender in. Tevens is er elke week een mooie quote en start elke maand met even stilstaan bij bijvoorbeeld uitdagingen aangaan, of vertrouwen op je pad. Het is vooral een agenda, maar juist die mooie spreuken, elke maand een andere kleur en de rustige vormgeving maken het ook gewoon een fijne agenda om vast te houden en te gebruiken. Ik zou de agenda zeker aanraden voor degenen die nog van zo’n papieren agenda houden, maar ook voor degenen die wellicht een dagboek of bullet journal te veel vinden, maar wel overzicht willen houden in hun week, maand en jaar. Daar nodigt deze agenda zeker voor uit!

September, 2022

Agenda 2023: Kim Coenen

Ik gebruik inmiddels al vier jaar achtereen sluitend de Inspirerend leven agenda. Keer op keer is het een feest om deze agenda te gebruiken. Vandaar dat ik ook gelijk stond te springen om de nieuwe agenda van 2023 te mogen bewonderen. Inmiddels heb ik natuurlijk hoge verwachtingen. Zal de agenda hier dit jaar weer aan weten te voldoen? Ik hoop dat de agenda voor 2023 me weer net zo weet te inspireren als voorgaande jaren. Ook hoop ik dat de vele notitieruimten en de twee pagina’s voor de week gehandhaafd zijn gebleven. Het thema van de agenda is ‘Opnieuw je eigen pad vinden’, ik ben erg nieuwsgierig naar hoe de agenda me hierin gaat ondersteunen.

Dit jaar straalt de agenda in een warme, donkergroene hoofdkleur. De cover is voorzien van een prachtig en rustgevend beeld van een pad in de natuur. De totale cover heeft een mat vernis gekregen, waardoor de cover enorm prettig aanvoelt in je handen, maar ook het hele jaar mooi en beschermd is tijdens veelvuldig gebruik. Daarnaast bevat de agenda een stevig donkergroen elastiek dat perfect aansluit op de agenda en daarnaast ook nog eens enorm handig is. Zo kan je losse dingen in je agenda bewaren zonder dat je ze gelijk verliest.

De agenda is ook een feest aan de binnenzijde. De donkergroene kleur wordt voor een groot deel ook in het binnenwerk doorgetrokken. Aan het binnenwerk is enorm veel aandacht besteed en doet precies wat hij beloofd. Hij straalt een en al inspiratie, maar ook rust uit. In deze agenda is lekker veel ruimte voor notities, aantekeningen en gedachten. Daarnaast is iedere week verdeeld over twee pagina’s waardoor je iedere week ook veel ruimte hebt om je afspraken en notities op te schrijven. Ook word je iedere week voorzien van een nieuwe inspirerende quote.

Aan het eind van iedere maand volgt er in de agenda een reflectie- en notitieruimte, waarbij de agenda je ook nog eens ondersteunt om jezelf te blijven groeien en ontwikkelen. Ook is er voor in de agenda een maankalender, jaaroverzicht, belangrijke datums en vakantie overzicht aanwezig. Dit vind ik erg handig, want zo heb ik snel overzicht. Door de hele agenda heen komen ook praktische tips aan bod voor meer rust en verbinding met jezelf. Deze pagina’s zijn ondersteund met prachtige beelden die echt perfect bij de agenda aansluiten.

Ik weet zeker dat ik met deze agenda van 2023 weer een inspirerend feest ga maken. Ik heb alle ruimte voor mijn afspraken, gedachtes, notities en krabbels wat ik goed kan gebruiken. Daarnaast weet de agenda door de inspirerende quotes, reflectievragen aan het einde van de maand en de praktische tips er een motiverend, inspirerend en overzichtelijk jaar van te gaan maken.

Voor iedereen die nog graag een papieren agenda zoekt die echt een feest is om dagelijks te gebruiken, dan is deze agenda van Inspirerend leven echt een dikke aanrader!

September, 2022

Agenda 2023: Marlous de Lange

Dit is een stevige agenda met een mooie, rustgevende, maar ook vrolijk ogende omslag. Je voelt direct dat het een kwalitatief goede agenda is met oog voor vormgeving en detail, inclusief een stevig elastiek om eventuele losse blaadjes vast te houden en een lint als bladwijzer. Ik hoopte op een gestructureerde agenda met genoeg ruimte voor je afspraken en aantekeningen. Daarnaast zou het extra leuk zijn als er inspirerende teksten of quotes instaan.

Als ik de agenda opensla lees ik direct een een inspirerende quote van Eckhart Tolle, dat is een goed begin! En ook als ik verder kijk, blijf ik onder de indruk. Als liefhebber van papieren agenda’s word ik hier erg blij van. Naast je persoonlijke gegevens, belangrijke data, vakanties en een jaaroverzicht, is er ook een uitgebreide maankalender. De agenda begint en eindigt met meerdere bladzijden voor notities. Je wordt ook aan het denken gezet, door reflectie- en intentievragen die elke maand weer terugkomen.

Iedere week is verdeeld over twee pagina’s, waardoor je voldoende ruimte hebt om je afspraken op te schrijven. Wat ik extra leuk vind aan deze agenda, is dat elke maand in het teken staat van een bepaald thema, zoals zelfcompassie, vertrouwen op je pad en uitdagingen aangaan. Op deze manier heb je zelf nog bewuster aandacht voor deze thema’s. Kortom; zoek je een overzichtelijke, papieren agenda en besteed je graag wat extra aandacht aan bewustwording en groei? Dan zou ik echt deze agenda halen!

September, 2022

Agenda 2023: Anneke Peters

Prikkelend. Bemoedigend. Uitnodigend en uitdagend. Rustvragend en -gevend. En, zoals de naam zelf al zegt, inspirerend! Dit zijn woorden die in mij opkomen bij de Inspirerend leven agenda voor 2023.

Het is prachtig vormgegeven met mooie aardse kleuren en afbeeldingen die rust uitstralen. Gevuld met wekelijks inspirerende teksten die je aan het denken zetten en elke maand heeft een moment van reflectie en tegelijkertijd een positieve vooruitblik. Een fijne tegenhanger in deze veelal online en hectische tijd!

Daarnaast is de Inspirerend leven agenda ook praktisch ingedeeld, met voldoende ruimte voor afspraken en persoonlijke notities. Een echte aanwinst en aanrader, voor een jaar lang inspirerend leven!

Oktober, 2022

Agenda 2023: Hanne Schmeits

Het omslag heeft prachtige zachte en mooie kleuren van de natuur. Het heeft een goed formaat en is niet te zwaar. Ik vind het fijn dat de standen van de maan erin staan, zodat je eraan herinnerd wordt om te leven met de maan. Iedere week bevat een nieuwe inspirerende quote en iedere maand een moment van reflectie. Ook is er ruimte om to-do’s op te schrijven per week, wat ik erg prettig vind. De agenda helpt je om bewust door het leven te gaan. De combinatie van fijne kleuren, prettig materiaal en alle mogelijkheden maakt het een feestje om te plannen!

November, 2022

Agenda 2022: Brenda de Wit

Allereerst is de vormgeving van de kaft echt heel erg mooi en rustgevend, ik hou van die kleuren paars zo door elkaar heen verweven en het water met die prachtige maan en de wolken brengt mij al helemaal in een relax-mode. Ook is er veel aandacht gegeven aan illustraties binnenin het boek, wat het gewoon echt een ontzettend mooie agenda maakt, waar je het (bijna) zonde van gaat vinden om in te schrijven. Maar daar is ‘ie natuurlijk wel voor bedoeld en dat ga ik ook echt doen volgend jaar. Je begint al met een mooie en wijze quote die je tot nadenken zet en je een heel fijn gevoel geeft. Ook is er genoeg ruimte voor je persoonlijke gegevens, de belangrijke data en feestdagen, vakantieperiodes en het jaaroverzicht in maanden.

Maar dan nog iets ontzettend gaafs, waar ik echt veel waarde aan hecht, namelijk een maankalender waar voor elke dag van elke maand, het hele jaar door de stand van de maan weergegeven wordt. Hierdoor kun je dit nog makkelijker bijhouden. De maan heeft een grote invloed op ons als mens, de dieren en onze planeet (denk maar aan eb en vloed) dus dit is gewoon zo fijn dat dat erin staat. Tussendoor is er genoeg ruimte voor notities gemaakt waar je op kan schrijven wat jij maar wilt. Ik denk dat ik daar mijn ideeën en plannen op ga schrijven die ik voor het jaar heb en wat ik graag zou willen bereiken, om dan aan het einde van het jaar terug te lezen en te kunnen zien wat er daadwerkelijk van gelukt is

‘Het is heel moeilijk maar ook geweldig om niet langer perfect te willen zijn en te beginnen aan de klus om jezelf te worden’

Elke maand start met een mooie afbeelding/foto met daarbij de affirmatie voor die maand en wat januari voor jou kan betekenen en waar deze maand voor staat om jezelf te helpen verder te komen en op weg te gaan naar de persoon die jij echt wilt zijn en diep van binnen bent, dit klinkt misschien wat zweverig zoals ik het zeg, maar dat is het echt niet. Het geeft je een steuntje in de rug en helpt je om je die maand te focussen op dat waar die maand voor staat en dat is echt onwijs handig. De teksten zijn erg mooi en ik weet zeker dat ze veel mensen zullen helpen hiermee. Ook begin je elke maand met invullen wat de vorige maand jou gebracht heeft aan momenten die je echt wilt onthouden en met welke intentie jij de nieuwe ingaat. Er is ruimte voor reflecties en notities en dan start jouw nieuwe maand volledig fris.

‘Alles wat je over jezelf en over het leven leert, maakt je zelfstandiger.’

De agenda is opgedeeld per week, met genoeg regelruimte waar zelfs mensen als ik, met een groot rond handschrift hun afspraken op kwijt kunnen, de weeknummers staan er netjes bij vermeld en elke week heeft zo zijn eigen quote erbij. Ik vond ze echt ontzettend mooi en het geeft zo elke week wel iets extra bijzonders. Elke maand heeft ook zijne eigen kleur en je kunt makkelijk bijhouden waar je bent door het satijnen leeslint, superhandig en mooi! Ik ben in ieder geval ontzettend enthousiast over deze agenda en heb ‘m dan ook al klaar liggen voor als het nieuwe jaar begint. Dus twijfel jij nog welke agenda goed bij jou zou passen en hou jij van mindfulness en geïnspireerd worden op een hele mooie manier, dan is deze agenda het zeker voor jou.

‘Aandacht is het gereedschap waarmee je je wereld schept’

Happy Reading! Liefs,

Brenda de Wit

Agenda 2022: Jasmijn van Beusekom

Wat een prachtige cover heeft deze agenda, met binnenwerk dat matcht. De kaft voelt heel prettig en zacht. Naast de standaard informatie staat er voorin ook een maankalender. Nu is dit wellicht niet voor iedereen, maar het is een leuke toevoeging, zelf ben ik hier wel eens benieuwd naar. Op deze manier kun je het hele jaar op de hoogte zijn van de maanstand.

Elke maand eindigt met ruimte voor notities, reflectie en een vooruitzicht voor de nieuwe maand. Ook staat hier bij elke maand een affirmatie. Dit soort toevoegingen lijken mij erg fijne hulp bij bewustwording en reflectie. Een andere mooie toevoeging zijn de wekelijkse quotes, deze zijn uniek en inspirerend.

Elke maand heeft een ander kleurenthema en een eigen stukje tekst. De agenda oogt rustig, heeft genoeg ruimte voor tekst per dag en is overzichtelijk. Buiten dat ziet hij er erg mooi uit. Alle extra toevoegingen helpen enorm bij stilstaan bij jezelf, en bewustwording en zijn inspirerend.

Kortom, ik zou deze agenda aanraden als dit dingen zijn die jij interessant vindt of waar je toch meer mee bezig zou willen zijn. Zowel binnen als buiten vind ik de looks van deze agenda erg mooi en ik ben gek op de quotes.

Jasmijn van Beusekom, september 2021

Agenda 2022: Iris Kouwen

Wat is de Inspirerend Leven agenda toch een fijne agenda. Hij stelt letterlijk nooit teleur. Het is zoveel meer dan een mooie agenda. Dit jaar draait hij namelijk om het thema ‘seizoenen en de maancyclus’ en de agenda is daardoor naast een genot voor het oog ook nog eens informatief. Ik ben eigenlijk vaak al verkocht door de vormgeving. Die pakt mij op een bepaalde manier meteen in. De kleur, het paars, vind ik echt goed gekozen. Het draagt iets mystieks, iets spiritueels, iets wijs uit. Het elastiek om de agenda is handig als je hem mee wilt nemen in je tas, zodat hij netjes bijeen gehouden wordt.

Het is voor mij een meerwaarde ten opzichte van andere agenda’s dat je door het jaar heen meegenomen wordt in het jaarthema. Enige nadeel, bij veel agenda’s overigens, vind ik dat hij niet open kan blijven liggen. Soms vind ik het prettig om in één blik een overzicht van de week te hebben. Deze agenda is fijn om zelf aan te schaffen, maar ook prachtig om cadeau te doen. Om af te sluiten met iets basaals, maar toch wel prettig: de prijs (15 euro) is heel redelijk voor een jaar lang genieten!

Iris Kouwen, september 2021

Agenda 2022: Irene Marijt

Wat een cadeautje is deze agenda. Alles wat ik nodig heb is in één agenda aanwezig. Voldoende schrijfruimte, stevig papier, harde kaft, met elastiek om de agenda dicht te houden. De kleuren zijn adembenemend. Ook de maanden zijn in een kleurnuance gedrukt. De praktische tips, affirmaties, het kan niet anders dan dat het een zeer bruikbare, dierbare agenda wordt, oftewel dagboek voor het nieuwe jaar. Ook de jaaroverzicht-kalender is voor mij heel fijn, chaotisch als ik ben. Alles overzichtelijk, dat heb ik nodig! Hier zal ik met liefde mijn afspraken in zetten.
Ik ga nu al met plezier aan het nieuwe jaar denken!

September 2021

Agenda 2022: Marlou Ansems

Mijn eerste indruk van de agenda was vooral erg positief als het gaat over het uiterlijk van de agenda. De omslag is erg stevig waardoor hij naar mijn idee het gehele jaar goed mee zal gaan. Ook de hoge kwaliteit dik papier zal hier vast aan bijdragen. Hiernaast heb ik ook de voorkeur voor een elastieken band zodat ik de agenda direct op de juiste week kan openslaan.

Ik zou deze agenda vooral aanraden aan diegene die zijn/haar agenda ook direct wil gebruiken als journal. Er is veel ruimte voor notities en in het begin is ook een maankalender terug te vinden. Ideaal als je even wilt checken in welk deel van de maancyclus jij je op dat moment bevindt.

Iedere start van de maand is er ruimte in de agenda om een intentie te zetten en is direct ook een passende affirmatie te vinden voor de betreffende periode van het jaar. Tevens staat er een mooie beschrijving van de energie die deze maand sterk voelbaar kan zijn.

Iedere week staat er een quote van een inspirerende schrijver voor je klaar op de rechterpagina van die betreffende week. Elke week in de agenda is verdeeld over twee pagina’s wat ikzelf erg prettig vind omdat er dan voldoende schrijfruimte is. Persoonlijk gebruik ik mijn papieren agenda echt als journal en als dagelijks dankbaarheidsboek dus ruimte om te schrijven is absoluut nodig voor mij. Aan het eind van de agenda staat een jaarreflectie waardoor je ook jouw inzichten van 2022 kunt noteren inclusief een aantal prikkelende vragen die je aanzetten tot dieper inzicht.

Augustus 2021

Agenda 2022: Kim Coenen

De inspirerend leven agenda is naast een gewone agenda ook een agenda in je proces van innerlijke groei. Iedere maand reflecteer en zet je nieuwe intenties. De inspirerend leven agenda 2022 staat in het teken van leven in het ritme van de seizoenen en de maancyclus. Het staat daarnaast vol praktische tips voor meer rust en verbinding met jezelf. Ook helpt deze agenda je hoe je de energie van de maan in kan zetten, want ook een maankalender ontbreekt in deze agenda niet. Iedere week wordt je weekoverzicht voorzien van bijzondere en inspirerende quotes, magische kleuren en warme beelden. Ook is er genoeg ruimte voor je gedachten, notities, dromen en wensen.

Mijn ervaring:
Dit jaar is het een agenda in de hoofdkleur paars. De hardcover met matvernis heeft een mooie foto die kalmte en rust uitstraalt, aangevuld met een paars bloemenmotief aan de rand die doorloopt aan de zijkant en een stukje aan de achterzijde. De achterzijde bevat naast een rustgevende paarse zee en lucht foto een prachtige illustratie. De agenda is voorzien van een stevig paars elastiek, waardoor je gemakkelijk wat losse spulletjes tussen je agenda kan bewaren, zonder dat je bang hoeft te zijn deze te verliezen.

Ook de binnenzijde van de agenda straalt weer een en al rust en kalmte uit. Er is veel ruimte om je gedachtes, aantekeningen en noties te noteren. Iedere week wordt vormgeven over twee pagina’s waardoor dat je genoeg ruimte hebt om al je afspraken e.d. te noteren. Daarnaast is de agenda zelf enorm mooi vormgegeven en staan er prachtige foto’s quotes, affirmaties en gedichten in. Na iedere maand heb je een pagina voor reflectie en het maken van intenties voor de komende maand. Daarnaast heeft iedere maand een onderwerp die centraal staalt, waar een kort stukje inspirerende tekst over te lezen is.

Ook de maankalender die er zowel als jaaroverzicht instaat, als wel door de weken heen als symbool terug komt echt geweldig handig en echt een enorm extraatje aan deze agenda. De agenda is voorzien van een lila leeslint, waardoor dat je gemakkelijk kan bijhouden waar dat je bent in de agenda.

Ik weet echt zeker dat ik in 2022 weer dagelijks enorm van deze onwijs mooie en inspirerende agenda ga genieten. Want dit voelt echt als een dagelijks een cadeautje en genietmomentje voor mezelf als ik deze superleuke, informatieve, overzichtelijke en rustgevende agenda gebruik. Deze agenda raad ik met stip aan voor iedereen die net als ik nog heerlijk old-school van een papieren agenda geniet!

Aantal sterren: 5

Augustus 2021

Agenda 2020: Monique Steen

De agenda ziet er erg mooi uit, zowel de voorkant als de achterkant spreken me erg aan. Het straalt rust uit. Het elastische lint is superhandig als je wat losse spulletjes in je agenda wilt bewaren. In de agenda zelf zit ook nog een lint. De agenda heeft veel ruimte om aantekeningen te maken en er staan prachtige plaatjes, quotes en gedichten in. Elke maand heeft een speciaal woord en er staan tips in voor elke maand. Wat ik erg interessant vind, is de maankalender in de agenda. De maankalender voor het hele jaar is overzichtelijk en de maansymbolen staan ook weer vermeld op de dag zelf. Ook staat er ook nog wat informatie in de agenda over astrologie, de elementen en de sterrenbeelden. Dit is een superleuke, informatieve, overzichtelijke en rustgevende agenda, heel mooi, echt een cadeautje voor jezelf!

Agenda 2020: Bea Dankelman

Mijn eerste indruk van de agenda is positief. De agenda heeft voor mij een mooi formaat en ziet er qua vormgeving erg aantrekkelijk uit. De stevige omslag van de agenda vind ik prachtig vormgegeven. Voor mij straalt er liefde voor het leven uit. Ik vind het een mooie agenda. In de agenda staat bij iedere nieuwe maand een inspirerende tekst voor die maand. Ik hou daar zeker van want ik wil graag geïnspireerd raken door woorden.  Verder is er genoeg ruimte om afspraken te noteren. Ook vind je in de agenda genoeg ruimte voor eventuele notities. Voor hen die geïnteresseerd zijn in de maankalender, deze wordt ook genoemd in de agenda. Ook is het fijn dat de agenda een lint heeft die je tussen de pagina kan leggen waar je op dat moment wil zijn. De agenda vind ik niet echt geschikt om mee te nemen in een kleiner formaat (hand)tas omdat ik hem daar net een slagje te groot voor vind. Ik zou de agenda zeker aanraden aan anderen.

Agenda 2018: Iris Kouwen.

Ieder jaar is het voor mij een hele zoektocht naar de juiste agenda. Een boek voor afspreken, notities en verjaardagen waar ik een heel jaar lang niet op uitgekeken raak, dat mij verrast en inspireert en niet onbelangrijk: praktisch is. Wat voor mij inhoudt: een handig formaat, dus niet te groot/klein en een weekindeling (dus niet een dag per pagina, maar een week op een spread), genoeg schrijfruimte per dag, vermelding van weeknummers. Wat ik ook fijn vind is de vermelding van nationale feestdagen, zodat ik op tijd moederdagcadeautjes kan inslaan.

Ik schrijf dit wensenlijstje met voor mij op tafel de nog gesloten Inspirerend Leven agenda 2018. Een mooi, groen, uitnodigend boek; wat ik te zien ga krijgen bij het doorbladeren is nog een verrassing. Voldoet hij aan mijn wensen? Allereerst het formaat: A5. Perfect, niet te dik en met een harde omslag. Bovendien heeft de agenda een handig elastiek waarmee je hem dicht kan binden, dus ook in je tas blijft hij beschermd tegen lelijke ezelsoren in de pagina’s. En het heeft een handig lintje dat je kan gebruiken als bladwijzer.

Weekindeling? Check. Genoeg schrijfruimte? Check. 9 regels per dag. Vermelding van feestdagen? Check.

Ik weet nu dat ik op zondag 13 mei mijn Moederdag cadeautjes in huis moet hebben.

Wat ik nog meer tegenkwam en mij verraste: waardevolle quotes, (invul)lijstjes, recepten, oefeningen, tips, mooie fotografie en een lay-out waar duidelijk aandacht aan besteed is. Ik mis alleen, en dat is het enige, de weeknummers (toch wel handig als die erbij zouden staan) en een kalender voor het schrijven van verjaardagen.

Ik denk dat 2018 een goed georganiseerd, mindful jaar gaat worden. Aan mijn agenda zal het zeker niet liggen.

Agenda 2018: Joke Stekelenburg-Rietveld

Omdat ik zelf heel graag een inspirerend leven leidt, spreekt de titel me evenzeer aan! De agenda is lekker ruim opgezet, dus naast afspraken en lijstjes om te willen en te moeten, genoeg plek voor eigen inspirerende tips, vondsten, uitjes, gedachten en gedichten. En als mijn vrienden en familie me zo met mijn agenda bezig zien, hoef ik niets aan te raden, maar worden ze vanzelf enthousiast. Door de grootte zullen veel mensen hem waarschijnlijk voor thuis houden, maar ik pas al jaren mijn tassen op mijn agenda’s aan. Dus ik neem hem heerlijk overal mee naar toe.

Agenda 2018: Sindie van der Sanden

Mijn eerste indruk van deze agenda is wauw een agenda naar mijn hart! De kaft is prachtig mooie kleuren en stevig … een pluspunt is de elastiek waarmee deze gesloten kan worden… hij mag iets breder zodat hij steviger is! Handig is het leeslint! Het papier is goed te beschrijven je kunt deze agenda ook prima gebruiken als dagboek door de rustige uitstraling! Verder wordt je verrast met kleine receptjes, bucketlistjes, oefeningen en tips die makkelijk inzetbaar/uitvoerbaar zijn.

10,00 15,00

Je bespaart 33%

Je bestelt en rekent af bij:

 • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
 • Veilig winkelen, bestellen en betalen
 • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Agenda
10,00 15,00

Je bespaart 33%

Direct bestellen ➔
Op voorraad
 • Gratis verzending vanaf €19,95!
 • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789020218886
 • Pagina's: 160 pagina's

Je bestelt en rekent af bij:

 • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
 • Veilig winkelen, bestellen en betalen
 • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
 • Ideal
 • Mastercard
 • VISA
 • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

De nieuwe Inspirerend leven agenda voor 2023 staat in het teken van opnieuw je eigen pad vinden. Luister naar je innerlijke stem door de ruis van alledag en maak connectie met wat echt belangrijk voor je is. Met behulp van het ritme van de seizoenen en de maancyclus hervind je je balans. Een agenda vol praktische tips voor meer rust en verbinding met jezelf. Er is genoeg ruimte voor je gedachten, notities, dromen en wensen. Met bijzondere quotes van inspirerende auteurs, magische beelden en warme kleuren.

Wat kun je van de Inspirerend leven agenda 2023 verwachten?

 • Het formaat is 14,8 x 21 cm
 • De agenda bevat 12 maanden, dus de 365 dagen van 2023
 • De indeling is per week verspreid over twee pagina’s
 • Verder zit er een overzicht met feestdagen en vakanties in
 • Iedere maand een reflectie om je koers opnieuw te vinden
 • Een jaaroverzicht
 • Een maankalender!
 • De agenda heeft een harde kaft die zacht aanvoelt, een elastiek en leeslint

Over eerdere agenda's van Inspirerend leven:

"De agenda ziet er erg mooi uit, het straalt rust uit. Het elastische lint is superhandig als je wat losse spulletjes in je agenda wilt bewaren. In de agenda zelf zit ook nog een lint. De agenda heeft veel ruimte om aantekeningen te maken en er staan prachtige plaatjes, quotes en gedichten in. Wat ik erg interessant vind, is de maankalender in de agenda. De maankalender voor het hele jaar is overzichtelijk en de maansymbolen staan ook weer vermeld op de dag zelf. Dit is een superleuke, informatieve, overzichtelijke en rustgevende agenda, heel mooi, echt een cadeautje voor jezelf!" - Monique Steen, 2020

"Weekindeling? Check. Genoeg schrijfruimte? Check. 9 regels per dag. Vermelding van feestdagen? Check. Wat ik nog meer tegenkwam en mij verraste: waardevolle quotes, (invul)lijstjes, recepten, oefeningen, tips, mooie fotografie en een lay-out waar duidelijk aandacht aan besteed is. Ik denk dat 2018 een goed georganiseerd, mindful jaar gaat worden. Aan mijn agenda zal het zeker niet liggen."- Iris Kouwen, 2018

"Omdat ik zelf heel graag een inspirerend leven leid, spreekt de titel me evenzeer aan! De agenda is lekker ruim opgezet, dus naast afspraken en lijstjes om te willen en te moeten, genoeg plek voor eigen inspirerende tips, vondsten, uitjes, gedachten en gedichten. En als mijn vrienden en familie me zo met mijn agenda bezig zien, hoef ik niets aan te raden, maar worden ze vanzelf enthousiast." - Joke Stekelenburg-Rietveld, 2018

"Mijn eerste indruk van deze agenda is wauw een agenda naar mijn hart! Het papier is goed te beschrijven je kunt deze agenda ook prima gebruiken als dagboek door de rustige uitstraling! Verder wordt je verrast met kleine receptjes, bucketlistjes, oefeningen en tips die makkelijk inzetbaar/uitvoerbaar zijn." - Sindie van der Sanden, 2018