E-Kwadraat

Pam Grout

jouw gedachten creeëren jouw werkelijkheid; Negen experimenten om het te bewijzen

E-Kwadraat (E2) van Pam Grout is hét boek voor iedereen die op zoek is naar het bewijs dat onze gedachten de werkelijkheid creëren. Met behulp van 9 eenvoudige experimenten die je binnen 48 uur kunt uitvoeren laat Pam Grout in E-Kwadraat (E2) zien dat er geen twijfel over mogelijk is: er bestaat een goede, liefdevolle kracht in het universum die we kunnen beïnvloeden met onze gedachten. In plaats van klakkeloos geloven of het altijd maar in twijfel blijven trekken laat E-Kwadraat zien dat de wetten van spiritualiteit net zo geloofwaardig zijn als die van de zwaartekracht en net zo consistent als de wetten van Newton.  

E-Kwadraat (E2) van Pam Grout is hét boek voor iedereen die op zoek is naar het bewijs dat onze gedachten de werkelijkheid creëren. Met behulp van 9 eenvoudige experimenten die je binnen 48 uur kunt uitvoeren laat Pam Grout in E-Kwadraat (E2) zien dat er geen twijfel over mogelijk is: er bestaat een goede, liefdevolle kracht in het universum die we kunnen beïnvloeden met onze gedachten. In plaats van klakkeloos geloven of het altijd maar in twijfel blijven trekken laat E-Kwadraat zien dat de wetten van spiritualiteit net zo geloofwaardig zijn als die van de zwaartekracht en net zo consistent als de wetten van Newton.  

Ben je een liefhebber of misschien een kritische lezer van The Law of Attraction  en wil je The Secret nu eindelijk wel eens bewezen en verklaard hebben? E-Kwadraat (E2) van Pam Grout bewijst het allemaal:

Er bestaat een onzichtbaar energieveld dat ons oneindig veel mogelijkheden biedt Je hebt zelf invloed op dat veld en kunt er gebruik van maken afhankelijk van je verwachtingen en overtuigingen Je bent zelf ook een energieveld Alles waar je aandacht aan geeft, groeit Jouw verbinding met het veld geeft je precies de juiste en oneindige begeleiding Je gedachten en bewustzijn hebben invloed op materie Je gedachten en bewustzijn zijn de basis voor je fysieke lichaam Je bent met alles en iedereen in het universum verbonden Het universum is grenzeloos, oneindig en past zich altijd aan

€ 18,50

Bestellen

Bestel bij onze eigen betrouwbare webshop Boekenwereld.com.

E-Kwadraat

ISBN 9789020210866
Pagina's 200
Gepubliceerd 19-08-2014