Yasmin Boland

Yasmin Boland

Yasmin Boland is dé moonology en astrologie-expert en geliefd auteur van internationale bestsellers over de maan, sterren en planeten. Haar columns en voorspellingen worden iedere week door miljoenen mensen bekeken.

Terug naar boven


Over Yasmin Boland

Yasmin Boland begon haar carrière als freelance journaliste met een passie voor schrijven en astrologie. Als gevolg van verscheidene kosmische gebeurtenissen werden haar passies haar beroep. Ze is nu een van de wereldwijd meest gelezen auteurs over astrologie, met columns over de hele wereld.
Yasmin is zeer geïnteresseerd in alle facetten van astrologie, maar haar speciale belangstelling gaat uit naar de maan (nieuwemaan en vollemaan).
Op haar website www.moonology.com kun je haar dagelijkse maanboodschap lezen, en ook haar wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse horoscoopvoorspellingen; verder heeft zij een florerend Facebookpubliek. Bij Uitgeverij AnkhHermes verschenen Leven met de maan over de maancycly, Leven met de sterren over het lezen van geboortehoroscopen en Leven met Mercurius retrogradeYasmins vorige boeken zijn Cosmic Love (Kosmische liefde) en samen met Doreen Virtue Angel Astrology 101 (Engelenastrologie).

Yasmin is geboren in Duitsland, groeide op in Tasmanië en woonde in Australië, Frankrijk en Engeland. Zij begon bijna twintig jaar geleden haar nieuwemaanwensen te doen en is dat sindsdien altijd blijven doen.

Terug naar boven