Willem Glaudemans

Willem Glaudemans

Willem Glaudemans is al vele jaren een geliefd auteur van AnkhHermes. Hij was de eindredacteur van de vertaling van 'Een cursus in wonderen' en medevertaler van de 'Nag Hammadi-geschriften'. Hij schreef de complete Biblos-serie ('Boek van wonderen', 'Boek van het eeuwige leven', 'Boek van vergeving', 'Boek van de levensmissie', 'Boek van de Universele Wetten', 'Boek van het Licht en de Liefde', 'Boek van het Zelf', 'Boek van het Scheppen'). Een aantal hoofdthema’s waarmee hij zich bezig houdt zijn vergeving, Een cursus in wonderen, levensmissie, non-dualiteit, leven na de dood en schepping. De Biblos-serie is daar het meest tastbare gevolg van.

Helaas, zijn er geen boeken gevonden voor deze bindingswijze.

Terug naar boven


Willem Glaudemans is behalve bekend als vertaler van Een cursus in wonderen ook geliefd om zijn Biblos-serie. Ben je benieuwd naar deze serie en wil je weten waar elk deel over gaat? Lees hier de achtergrond achter de Biblos-serie.

Terug naar boven


Quotes

“Ik ben naar de Biblos-dag in Atropia geweest en was onder de indruk van zijn levensverhaal, dat je terugvindt in zijn ‘Boek van wonderen’. Ik merk dat dit me inspireert. Maar daarnaast ben ik momenteel helemaal weg van zijn ‘boek van de levensmissie’. Ik vind het heel belangrijk dat jongeren hun missie in dit leven leren ontdekken en was bijzonder verheugd om te merken dat er een grote groep jongeren is die Willem volgen, die door zijn talentenspel geïnspireerd zijn. Zelf werk ik als ‘Kindertalentenfluisteraar’ en ik ben erg benieuwd naar dit talentenspel voor oudere kinderen. Ik ga zeker nog meer boeken van Glaudemans lezen!”

D. van der Velden, Inspirerend leven lezer

Terug naar boven