Leven in 5D

Moeiteloos verankerd in de vijfde dimensie

Leven in 5D - cover
Leven in 5D - achterkant
Bekijk de achterkant
Bekijk de voorkant

Download het gratis fragment

Met 'Leven in 5D' van Maureen J. St. Germain ga je ervaren wat het is om echt in de vijfde dimensie te leven.

Met 'Leven in 5D' van Maureen J. St. Germain ga je ervaren wat het is om echt in de vijfde dimensie te leven. De mensheid is aan het verschuiven van de derde naar de vijfde dimensie. Deze grote transformatie is het liefdevolle antwoord op de onrustige tijd waarin we leven. In de vijfde dimensie is er meer aandacht voor ons welzijn en hoeven emotionele wonden niet langer geheeld te worden. Eenmaal in de vijfde dimensie kunnen vele uitdagingen je daar ook weer uit proberen te halen. Maureen St. Germain verkent een rijkdom aan spirituele hulpmiddelen en handige sluiproutes om dit te voorkomen en jezelf moeiteloos in de vijfde dimensie te verankeren.

Lees meer ➔

Met 'Leven in 5D' van Maureen J. St. Germain ga je ervaren wat het is om echt in de vijfde dimensie te leven. De mensheid is aan het verschuiven van de derde naar de vijfde dimensie. Deze grote transformatie is het liefdevolle antwoord op de onrustige tijd waarin we leven. In de vijfde dimensie is er meer aandacht voor ons welzijn en hoeven emotionele wonden niet langer geheeld te worden. Eenmaal in de vijfde dimensie kunnen vele uitdagingen je daar ook weer uit proberen te halen. Maureen St. Germain verkent een rijkdom aan spirituele hulpmiddelen en handige sluiproutes om dit te voorkomen en jezelf moeiteloos in de vijfde dimensie te verankeren.

Lees meer >
Over de auteur
Productinfo
Recensies
Inhoud

Maureen J. St. Germain

Maureen J. St. Germain

Maureen J. St. Germain is een internationaal erkend leraar, intuïtieve gids en expert op het gebied van de mystieke en heilige tradities. Ze maakt diepe spirituele wijsheid toegankelijk en ze helpt mensen over de hele wereld bij hun spiritueel ontwaken. maureenstgermain.com

Meer boeken van deze auteur

Productinfo

 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789020219234
 • Vertaler: Ronald Hermsen

Wat vinden anderen van 'Leven in 5D'?

Moeilijk weg te leggen

 • Vroni Tempelaars
 • 18/10/2022

Het boek was voor mij moeilijk weg te leggen en ik heb het zonder moeite gelezen. Leven in 5D heeft mij nieuwe inzichten gegeven en ook bepaalde ...

Lees recensie

Het boek was voor mij moeilijk weg te leggen en ik heb het zonder moeite gelezen. Leven in 5D heeft mij nieuwe inzichten gegeven en ook bepaalde gevoelens bevestigd.

Ik hoef door dit boek niet meer over mijn spirituele pad te twijfelen. Zolang het in dankbaarheid en liefde staat en je dit zo ook kunt voelen op alle vlakken, mag je vertrouwen op het hogere. Ook de oefeningen en uitleg hebben mij geïnspireerd en dagen mij uit om meer in de magie stappen en hierop te vertrouwen.

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen, en zal dat zeker nog eens doen.

Lees minder

Een aanrader voor de totale mensheid

 • Marja Overhaart
 • 18/10/2022

Elk boek is altijd weer een verrassing, zo ook dit boek. Ik werd getriggerd door het omslag, de titel Leven in 5D en de schrijfster, waardoor het ...

Lees recensie

Elk boek is altijd weer een verrassing, zo ook dit boek. Ik werd getriggerd door het omslag, de titel Leven in 5D en de schrijfster, waardoor het boek mij meteen pakte. Eenmaal in de bus gevallen en zo nieuwsgierig als ik ben, in eerste instantie als energetisch therapeut, maar vooral als mens, ben ik begonnen met lezen.

Wat een resonantie, ik herkende veel van mijn eigen ervaringen en hoe verder ik in het boek kwam, hoe meer antwoorden ik kreeg en tot hoe meer inzichten ik kwam. Los van de mooie boodschappen die erin staan, zit het boek vol informatie, tips en adviezen om in de vijfde dimensie te verankeren. Hier heb ik een hoop aan gehad.

Kortom, dit boek heeft mij een hoop gebracht en ik ben dankbaar voor dit geluk. Wat mij betreft een aanrader voor de totale mensheid.

Lees minder

Na een paar dagen viel het kwartje en dan dacht ik “wauw, dit klopt eigenlijk precies”

 • Marit Holtmans
 • 19/10/2022

Leven in 5D kon ik niet zomaar door blijven lezen. Ik had in de maand waarin ik het boek las dagen nodig dat ik het boek bewust opzijlegde, om de ...

Lees recensie

Leven in 5D kon ik niet zomaar door blijven lezen. Ik had in de maand waarin ik het boek las dagen nodig dat ik het boek bewust opzijlegde, om de inhoud te laten bezinken. Soms had ik wat gelezen en dan dacht ik “wat moet ik daar nou mee?”, maar na een paar dagen viel het kwartje en dan dacht ik “wauw, dit klopt eigenlijk precies”. In dit opzicht vind ik het dan ook een verrassend boek, omdat sommige dingen die ik las pas later op hun plek vielen. Wie weet wat ik er nog meer uithaal naarmate er meer tijd verstrijkt.

Mijn verwachting van het boek was dat ik bepaalde vaardigheden zou leren om me steviger te verankeren in de vijfde dimensie. Toch staan er niet zoveel oefeningen in als dat ik had verwacht. Er worden wel een aantal praktische zaken benoemd om rekening mee te houden, welke ik behulpzaam vind. Tegen het einde van Leven in 5D wordt de ‘Spiral Chakra meditatie’ uitgewerkt, dit vind ik een prachtige meditatie die ik nog vaak zal doen. Deze meditatie heeft mijn ogen, en mijn hart, écht geopend. Deze zal me dan ook zeker bijblijven, net als bepaalde verschuivingen in het denken die worden besproken. Een voorbeeld hiervan is dat wanneer er iets gebeurt dat je niet leuk vindt, om dan geen energie te besteden aan negatieve gedachtes, maar om dan juist verwonderd te zijn. Soms zijn het relatief simpele dingen die een groot verschil maken!

Ik denk dat het boek vooral een aanrader is voor mensen die al enigszins bekend zijn met de vijfde dimensie en die daar de verdieping in zoeken. De auteur heeft er een handje van om naar haar vorige werken te refereren, waardoor je soms wel bepaalde informatie mist als je deze boeken niet gelezen hebt. Toch vond ik dat over het algemeen niet storend. Ik heb mooie inzichten uit het boek gehaald en ik ga het over een tijdje nog eens lezen, want dan valt er vast nog meer op zijn plek!

Lees minder

Bekend met dit onderwerp en merkte dat dit boek wel dieper ging

 • Naomi Smits
 • 18/10/2022

Mijn eerste indruk van het boek was heel positief; het heeft een aantrekkelijk omslag en de interessante hoofdstukken spraken me aan bij de ...

Lees recensie

Mijn eerste indruk van het boek was heel positief; het heeft een aantrekkelijk omslag en de interessante hoofdstukken spraken me aan bij de inhoudsopgave.

Ik moest in het begin wel wennen aan de schrijfstijl van de auteur. Ik vond het een beetje onsamenhangend en hierdoor lastig te volgen. Verderop in het boek raakte ik eraan gewend dat bijvoorbeeld sommige stukken gechanneld waren en daarom ook in een ander lettertype werden weergegeven. Er worden voorbeelden beschreven uit het leven (en verleden) van de auteur, maar ook diverse praktische oefeningen wat helpt om ook echt iets met de inhoud te kunnen doen.

Het was voor mij geen boek dat ik “even makkelijk” weglas, maar gezien de complexiteit van sommige stukken hielp het mij juist om dit in kleinere stukjes te doen en hier ook echt de tijd voor te nemen. Ik ben reeds bekend met andere boeken over dit onderwerp en merkte dat dit boek wel dieper ging en daardoor meer tijd vergde.

Ik heb zeker iets aan deze informatie gehad, omdat ik weer nieuwe dingen heb geleerd en het hierdoor steeds inzichtelijker voor mij wordt wat deze materie (5D) inhoudt. Ik raad dit boek dan ook zeker aan, aan mensen die geïnteresseerd maar ook enigszins ervaren zijn met dit onderwerp.

Lees minder

Heeft mij erg veel licht gebracht in een periode die somber voelde

 • Miranda van der Lest
 • 18/10/2022

De auteur heeft me enorm geïnspireerd met haar boek. Hoe blijf je verankerd in de vijfde dimensie? Het heeft mij erg veel licht gebracht in een periode die ...

Lees recensie

De auteur heeft me enorm geïnspireerd met haar boek. Hoe blijf je verankerd in de vijfde dimensie? Het heeft mij erg veel licht gebracht in een periode die somber voelde. Het boek vertelde mij dat liefde het tegengif is van angst. Liefde voor jezelf, jij bent het tegengif. Als je tot dit besef bent gekomen weet je dat angst geen rol kan spelen.

Het is een kunst om de crisis waar we in terecht zijn gekomen te zien als een geschenk. Door de crisis wordt het mogelijk gemaakt om op te staan en je te laten motiveren om de geschenken die je in je hart tot je hebt gekregen, in te zetten in de wereld.

We zijn een deel van de oplossing. In haar boek neemt Maureen je aan de hand mee, ze wijst de weg in de 5e dimensie. Hoe blijf je in de energie van 5D, terwijl 3D en 4D er alles aan doen om je terug te halen en je weg te houden bij 5D?

Alles gaat over bewustzijn. Bewustzijn is het leven zelf en bevindt zich in meer of mindere mate in alle levende dingen. Durven loslaten.

Wat mij zo bij is gebleven is het verhaal van de kerstboom. Maureen vertelt over hun kerstboom en hoe ze die met haar zoons ging versieren. Ze vertelde aan hen:

 “‘Als je een kerstversiering oppakt om in de boom te hangen, pak er dan een die je heel mooi vindt. En als je er een echt heel lelijk vindt, kun je hem in de doos doen, die schenken we dan aan een kringloopwinkel voor een goed doel.’ Uiteindelijk zaten er meer versieringen in de goede doelen doos dan er in de boom hingen, maar toch zag de boom er fantastisch uit.”

Het is dus niet erg als je de helft van je spullen wegdoet. Je ontdoen van overbodige spullen brengt je veel meer in spirituele ontwikkeling.

Wat het boek bijzonder maakt is de heerlijke wijze waarop Maureen schrijft. Juist in deze tijd is het belangrijk om te weten wat je bent en dat je bestaat uit energie. We spelen uiteindelijk maar een spel en jij kunt eruit stappen. Een spel stopt als er geen spelers meer in het veld zijn, maar de andere dimensies zullen alles inzetten wat ze kunnen om ons bij 5D weg te halen.

Het is belangrijk dat je jezelf zuiver houdt, dat je voor jezelf zorgt en je energie beschermt. Hoe je jezelf beschermd en waar je op moet letten omschrijft ze allemaal in haar boek.

Jij hebt nu zelf de leiding, alleen jij kunt je reactie aanpassen en veranderen en beslissen hoe het spel voor jou eindigt. Ik zou het boek zeker aanraden aan anderen. Belangrijk is dan wel dat je een bepaalde spirituele kijk en visie moet hebben op het leven, anders is het boek te vaag en resoneert het niet bij jou.

Een heerlijk bijzonder boek dat je in je kracht zet en je motiveert tot het doen van je doel, de reden waarom je hier bent.

Lees minder

Proloog – Een Grootmoedig Hart en de Grootmoedige Dimensie 9

1. Waarom zijn we hier? 30
2. Nieuwsgierigheid en vreugde 49
3. Grote geheimen leren 57
4. De Grootmoedige Dimensie 73
5. Het grote vergeten en angst gebruiken als brandstof voor ascentie 92
6. Meer krachtcentra versterken 104
7. Vergeven is niet nodig – verbaal geweld in 5D 115
8. Hoe zit het met de aarde? 128
9. Krachtinstrumenten – lessen van de Heren van de Tijd 136
10. Andere versies van jezelf 165
11. Spiralen en hun magie 174
12. Wie zijn we? 187

Appendix a
Andere uitspraken over de centra 198

Appendix B
Je Hogere Zelf-verbinding 200

Noten 203
Over de auteur 207

14,99

Je bestelt bij

Ook beschikbaar als

Paperback
€ 23.50

Meer info ➔

Ebook

Je bestelt bij

Ook beschikbaar als

Paperback
€ 23.50


Over de auteur ➔

Maureen J. St. Germain

Maureen J. St. Germain

Maureen J. St. Germain is een internationaal erkend leraar, intuïtieve gids en expert op het gebied van de mystieke en heilige tradities. Ze maakt diepe spirituele wijsheid toegankelijk en ze helpt mensen over de hele wereld bij hun spiritueel ontwaken. maureenstgermain.com

Meer boeken van deze auteur
Productinfo ➔
 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789020219234
 • Vertaler: Ronald Hermsen
Recensies ➔

Wat vinden anderen van 'Leven in 5D'?

Moeilijk weg te leggen

 • Vroni Tempelaars
 • 18/10/2022

Het boek was voor mij moeilijk weg te leggen en ik heb het zonder moeite gelezen. Leven in 5D heeft mij nieuwe inzichten gegeven en ook bepaalde ...

Lees recensie

Het boek was voor mij moeilijk weg te leggen en ik heb het zonder moeite gelezen. Leven in 5D heeft mij nieuwe inzichten gegeven en ook bepaalde gevoelens bevestigd.

Ik hoef door dit boek niet meer over mijn spirituele pad te twijfelen. Zolang het in dankbaarheid en liefde staat en je dit zo ook kunt voelen op alle vlakken, mag je vertrouwen op het hogere. Ook de oefeningen en uitleg hebben mij geïnspireerd en dagen mij uit om meer in de magie stappen en hierop te vertrouwen.

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen, en zal dat zeker nog eens doen.

Lees minder

Een aanrader voor de totale mensheid

 • Marja Overhaart
 • 18/10/2022

Elk boek is altijd weer een verrassing, zo ook dit boek. Ik werd getriggerd door het omslag, de titel Leven in 5D en de schrijfster, waardoor het ...

Lees recensie

Elk boek is altijd weer een verrassing, zo ook dit boek. Ik werd getriggerd door het omslag, de titel Leven in 5D en de schrijfster, waardoor het boek mij meteen pakte. Eenmaal in de bus gevallen en zo nieuwsgierig als ik ben, in eerste instantie als energetisch therapeut, maar vooral als mens, ben ik begonnen met lezen.

Wat een resonantie, ik herkende veel van mijn eigen ervaringen en hoe verder ik in het boek kwam, hoe meer antwoorden ik kreeg en tot hoe meer inzichten ik kwam. Los van de mooie boodschappen die erin staan, zit het boek vol informatie, tips en adviezen om in de vijfde dimensie te verankeren. Hier heb ik een hoop aan gehad.

Kortom, dit boek heeft mij een hoop gebracht en ik ben dankbaar voor dit geluk. Wat mij betreft een aanrader voor de totale mensheid.

Lees minder

Na een paar dagen viel het kwartje en dan dacht ik “wauw, dit klopt eigenlijk precies”

 • Marit Holtmans
 • 19/10/2022

Leven in 5D kon ik niet zomaar door blijven lezen. Ik had in de maand waarin ik het boek las dagen nodig dat ik het boek bewust opzijlegde, om de ...

Lees recensie

Leven in 5D kon ik niet zomaar door blijven lezen. Ik had in de maand waarin ik het boek las dagen nodig dat ik het boek bewust opzijlegde, om de inhoud te laten bezinken. Soms had ik wat gelezen en dan dacht ik “wat moet ik daar nou mee?”, maar na een paar dagen viel het kwartje en dan dacht ik “wauw, dit klopt eigenlijk precies”. In dit opzicht vind ik het dan ook een verrassend boek, omdat sommige dingen die ik las pas later op hun plek vielen. Wie weet wat ik er nog meer uithaal naarmate er meer tijd verstrijkt.

Mijn verwachting van het boek was dat ik bepaalde vaardigheden zou leren om me steviger te verankeren in de vijfde dimensie. Toch staan er niet zoveel oefeningen in als dat ik had verwacht. Er worden wel een aantal praktische zaken benoemd om rekening mee te houden, welke ik behulpzaam vind. Tegen het einde van Leven in 5D wordt de ‘Spiral Chakra meditatie’ uitgewerkt, dit vind ik een prachtige meditatie die ik nog vaak zal doen. Deze meditatie heeft mijn ogen, en mijn hart, écht geopend. Deze zal me dan ook zeker bijblijven, net als bepaalde verschuivingen in het denken die worden besproken. Een voorbeeld hiervan is dat wanneer er iets gebeurt dat je niet leuk vindt, om dan geen energie te besteden aan negatieve gedachtes, maar om dan juist verwonderd te zijn. Soms zijn het relatief simpele dingen die een groot verschil maken!

Ik denk dat het boek vooral een aanrader is voor mensen die al enigszins bekend zijn met de vijfde dimensie en die daar de verdieping in zoeken. De auteur heeft er een handje van om naar haar vorige werken te refereren, waardoor je soms wel bepaalde informatie mist als je deze boeken niet gelezen hebt. Toch vond ik dat over het algemeen niet storend. Ik heb mooie inzichten uit het boek gehaald en ik ga het over een tijdje nog eens lezen, want dan valt er vast nog meer op zijn plek!

Lees minder

Bekend met dit onderwerp en merkte dat dit boek wel dieper ging

 • Naomi Smits
 • 18/10/2022

Mijn eerste indruk van het boek was heel positief; het heeft een aantrekkelijk omslag en de interessante hoofdstukken spraken me aan bij de ...

Lees recensie

Mijn eerste indruk van het boek was heel positief; het heeft een aantrekkelijk omslag en de interessante hoofdstukken spraken me aan bij de inhoudsopgave.

Ik moest in het begin wel wennen aan de schrijfstijl van de auteur. Ik vond het een beetje onsamenhangend en hierdoor lastig te volgen. Verderop in het boek raakte ik eraan gewend dat bijvoorbeeld sommige stukken gechanneld waren en daarom ook in een ander lettertype werden weergegeven. Er worden voorbeelden beschreven uit het leven (en verleden) van de auteur, maar ook diverse praktische oefeningen wat helpt om ook echt iets met de inhoud te kunnen doen.

Het was voor mij geen boek dat ik “even makkelijk” weglas, maar gezien de complexiteit van sommige stukken hielp het mij juist om dit in kleinere stukjes te doen en hier ook echt de tijd voor te nemen. Ik ben reeds bekend met andere boeken over dit onderwerp en merkte dat dit boek wel dieper ging en daardoor meer tijd vergde.

Ik heb zeker iets aan deze informatie gehad, omdat ik weer nieuwe dingen heb geleerd en het hierdoor steeds inzichtelijker voor mij wordt wat deze materie (5D) inhoudt. Ik raad dit boek dan ook zeker aan, aan mensen die geïnteresseerd maar ook enigszins ervaren zijn met dit onderwerp.

Lees minder

Heeft mij erg veel licht gebracht in een periode die somber voelde

 • Miranda van der Lest
 • 18/10/2022

De auteur heeft me enorm geïnspireerd met haar boek. Hoe blijf je verankerd in de vijfde dimensie? Het heeft mij erg veel licht gebracht in een periode die ...

Lees recensie

De auteur heeft me enorm geïnspireerd met haar boek. Hoe blijf je verankerd in de vijfde dimensie? Het heeft mij erg veel licht gebracht in een periode die somber voelde. Het boek vertelde mij dat liefde het tegengif is van angst. Liefde voor jezelf, jij bent het tegengif. Als je tot dit besef bent gekomen weet je dat angst geen rol kan spelen.

Het is een kunst om de crisis waar we in terecht zijn gekomen te zien als een geschenk. Door de crisis wordt het mogelijk gemaakt om op te staan en je te laten motiveren om de geschenken die je in je hart tot je hebt gekregen, in te zetten in de wereld.

We zijn een deel van de oplossing. In haar boek neemt Maureen je aan de hand mee, ze wijst de weg in de 5e dimensie. Hoe blijf je in de energie van 5D, terwijl 3D en 4D er alles aan doen om je terug te halen en je weg te houden bij 5D?

Alles gaat over bewustzijn. Bewustzijn is het leven zelf en bevindt zich in meer of mindere mate in alle levende dingen. Durven loslaten.

Wat mij zo bij is gebleven is het verhaal van de kerstboom. Maureen vertelt over hun kerstboom en hoe ze die met haar zoons ging versieren. Ze vertelde aan hen:

 “‘Als je een kerstversiering oppakt om in de boom te hangen, pak er dan een die je heel mooi vindt. En als je er een echt heel lelijk vindt, kun je hem in de doos doen, die schenken we dan aan een kringloopwinkel voor een goed doel.’ Uiteindelijk zaten er meer versieringen in de goede doelen doos dan er in de boom hingen, maar toch zag de boom er fantastisch uit.”

Het is dus niet erg als je de helft van je spullen wegdoet. Je ontdoen van overbodige spullen brengt je veel meer in spirituele ontwikkeling.

Wat het boek bijzonder maakt is de heerlijke wijze waarop Maureen schrijft. Juist in deze tijd is het belangrijk om te weten wat je bent en dat je bestaat uit energie. We spelen uiteindelijk maar een spel en jij kunt eruit stappen. Een spel stopt als er geen spelers meer in het veld zijn, maar de andere dimensies zullen alles inzetten wat ze kunnen om ons bij 5D weg te halen.

Het is belangrijk dat je jezelf zuiver houdt, dat je voor jezelf zorgt en je energie beschermt. Hoe je jezelf beschermd en waar je op moet letten omschrijft ze allemaal in haar boek.

Jij hebt nu zelf de leiding, alleen jij kunt je reactie aanpassen en veranderen en beslissen hoe het spel voor jou eindigt. Ik zou het boek zeker aanraden aan anderen. Belangrijk is dan wel dat je een bepaalde spirituele kijk en visie moet hebben op het leven, anders is het boek te vaag en resoneert het niet bij jou.

Een heerlijk bijzonder boek dat je in je kracht zet en je motiveert tot het doen van je doel, de reden waarom je hier bent.

Lees minder
Inhoud ➔

Proloog – Een Grootmoedig Hart en de Grootmoedige Dimensie 9

1. Waarom zijn we hier? 30
2. Nieuwsgierigheid en vreugde 49
3. Grote geheimen leren 57
4. De Grootmoedige Dimensie 73
5. Het grote vergeten en angst gebruiken als brandstof voor ascentie 92
6. Meer krachtcentra versterken 104
7. Vergeven is niet nodig – verbaal geweld in 5D 115
8. Hoe zit het met de aarde? 128
9. Krachtinstrumenten – lessen van de Heren van de Tijd 136
10. Andere versies van jezelf 165
11. Spiralen en hun magie 174
12. Wie zijn we? 187

Appendix a
Andere uitspraken over de centra 198

Appendix B
Je Hogere Zelf-verbinding 200

Noten 203
Over de auteur 207