Holistisch zorgen voor je huisdier

met natuurlijke middelen en methoden als Bach-Bloesems, reiki en kristallen

Holistisch zorgen voor je huisdier - cover
Holistisch zorgen voor je huisdier - achterkant
Bekijk de achterkant
Bekijk de voorkant

Download het gratis fragment

Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior is het handboek voor iedereen die nóg beter voor zijn huisdier wil zorgen. Met een ernstig ziek of gewond huisdier ga je natuurlijk naar de dierenarts.
Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior is het handboek voor iedereen die nóg beter voor zijn huisdier wil zorgen. Met een ernstig ziek of gewond huisdier ga je natuurlijk naar de dierenarts. Maar zelf kun je ook heel veel doen om je kat of hond gezond te houden. In dit boek laat Nikki J. Senior zien hoe met eenvoudige, natuurlijke middelen die overal te koop zijn. Bijvoorbeeld door een kristal in de mand van je hond te leggen als hij artrose heeft, of je kat te behandelen voor een allergie met bloesemextracten. Door je energetische vermogens te activeren kun je je precies afstemmen op wat jouw dier nodig heeft.
Lees meer ➔
Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior is het handboek voor iedereen die nóg beter voor zijn huisdier wil zorgen. Met een ernstig ziek of gewond huisdier ga je natuurlijk naar de dierenarts. Maar zelf kun je ook heel veel doen om je kat of hond gezond te houden. In dit boek laat Nikki J. Senior zien hoe met eenvoudige, natuurlijke middelen die overal te koop zijn. Bijvoorbeeld door een kristal in de mand van je hond te leggen als hij artrose heeft, of je kat te behandelen voor een allergie met bloesemextracten. Door je energetische vermogens te activeren kun je je precies afstemmen op wat jouw dier nodig heeft.
Lees meer >
Over de auteur
Productinfo
Recensies
Inhoud
Over

Niki J. Senior

Niki J. Senior

Niki J. Senior legt zich al meer dan twintig jaar toe op het ontwikkelen van trainingen voor professionals op het gebied van animal healing. Dit doet ze vanuit haar eigen opleidingsinstituut Animal Magic Training in Norfolk Engeland.

Meer boeken van deze auteur

Productinfo

 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789020215694
 • Vertaler: Janke Greving

Wat vinden anderen van Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior? 

 

 

 

Holistische methodes om de angst bij mijn hond te verminderen

 • Bianca van den Bosch
 • 14/12/2020

Als hondeneigenaar breng ik veel tijd door met mijn hond en herken ik inmiddels veel signalen die zij met haar gedrag aan mij duidelijk maakt. Echter zie ik ...

Lees recensie

Als hondeneigenaar breng ik veel tijd door met mijn hond en herken ik inmiddels veel signalen die zij met haar gedrag aan mij duidelijk maakt. Echter zie ik dat mijn hond bang is, maar zou ik daar graag meer handvatten voor hebben hoe ik haar angst weg kan nemen. De methodes die Niki aanbiedt in dit boek vanuit holistische wijze spreken mij aan. Leuk om verhalen uit de praktijk te lezen van Niki. Haar verhalen maken inzichtelijk welke wijze van aanpak zij kiest en waarom en wat het resultaat is.

Het mooie is dat zij met dit boek het voor iedereen toegankelijk maakt om op holistische wijze voor dieren te kunnen zorgen. Niki neemt je mee in haar wonderlijke wereld waarin zij nauw in contact staat met de dierenwereld. Het boek kan gebruikt worden als naslagwerk maar is ook een aanvulling wanneer je meer over de beleving van dieren te weten wilt komen. Ik vond het heel leerzaam om te weten waar chakra’s zich bij dieren bevinden en wat de signalen zijn als deze uit balans zijn en in balans. Hier kan ik wat mee en ga ik zeker verder mee aan de slag met mijn hond. Ook het gebruik van kristallen vond ik interessant en ben ik nieuwsgierig naar om het te gaan gebruiken.

Het boek heeft mij in ieder geval meer in contact gebracht met mijn hond en mogelijkheden gegeven om haar meer in haar energetische behoefte te kunnen voorzien. Voor mens en dier is het boek een mooie aanvulling voor meer verbinding met elkaar.

Lees minder

Dit boek boeide mij vanaf het begin

 • Joanna van Beek
 • 11/01/2021

Joanna van Beek deelt haar leeservaring.

De prachtige foto op de kaft trekt direct mijn aandacht, het aandoenlijke beeld pakt mij ...

Lees recensie

Joanna van Beek deelt haar leeservaring.

De prachtige foto op de kaft trekt direct mijn aandacht, het aandoenlijke beeld pakt mij in. Van jongs af aan ben ik een dierenliefhebber en deze liefde is enkel maar groter en groter geworden.

Jaren geleden adopteerde ik een hondje uit het asiel die tot dan toe niet veel buiten was gekomen. Geen tijd voor, stond erbij vermeld. Ze was een aanhankelijk diertje zonder belijning. Bij mij ging zij een echt hondenleven leiden met veel aandacht, wandelen en spelen. Een bastaardje, Trix, zij was een lieverd, zo’n dankbaar dier, een lot uit de loterij. Doordat haar spieren op jonge leeftijd niet goed ontwikkeld waren kreeg zij al vrij jong last van artrose verschijnselen. Vanaf die periode ben ik mij meer in het  holistische gaan verdiepen en heb ik veel geleerd van alternatief kijken naar klachten. En dat er nog veel mogelijk is voordat je, op vaak zware medicatie met kans op bijwerkingen overgaat,  is mij die tijd wel duidelijk geworden. Met dank aan de mensen die hun ervaringen met mij deelde. En natuurlijk aan de (voor mij nieuwe) dierenarts . Voor het wederzijds respect, doordat hij mijn ervaringen niet veroordeelde,  maar openstond om er in ieder geval naar te luisteren.

Dit boek boeide mij vanaf het begin en voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior geeft praktisch inzicht in een aantal alternatieve methode maar is bovenal beschreven middels indrukwekkende voorbeelden. Het boek is nu een mooie aanvulling voor mij om mijn eigen ervaringen  en deelname aan korte studies om te zetten naar de praktijk en verder te groeien. De theorie en de bijgevoegde oefeningen worden duidelijk toegelicht, hier en daar mis ik een tekening, gewoon, omdat middels een beeld, een uitleg nog krachtiger kan worden.

Ik ga het zeker binnenkort nogmaals lezen want een eerste maal is vaak vluchtig, om een eerste indruk te krijgen. Dan wil ik uitgebreider aan de slag met de kennis en oefeningen.  Ben je geïnteresseerd in de omgang met dieren en alternatieve methoden? Uit algemene interesse, werk gerelateerd of  je band met je huisdier verdiepen? Dan is dit boek zeker een aanrader.

Lees minder

Aanrader: niet de gewoonlijke verzorgingsmethoden

 • Céline van Aalst
 • 13/01/2021

Dit is een boek dat je echt de ogen opent. Wat is er veel mogelijk om je huisdier de beste zorg te bieden! Met verbazing heb ik het boek gelezen. De ...

Lees recensie

Dit is een boek dat je echt de ogen opent. Wat is er veel mogelijk om je huisdier de beste zorg te bieden! Met verbazing heb ik het boek gelezen. De schrijfster Niki J. Junior legt verschillende toepassingen uit die je tot je beschikking hebt om je huisdier gezond te houden. Ze neemt je aan de hand door veel van haar eigen ervaringen te beschrijven en dat maakt het boek aansprekend en bijzonder. Junior benadrukt dat je veel zelf kan leren en ik geloof ook dat dat zeker zo is. Ze geeft ook verschillende cursussen in het genezen van dieren en dierentherapie. Wel denk ik dat Junior een extra (paranormale) gave heeft: hoe zij kan communiceren met dieren is ongekend.

Sinds kort heb ik een pup, Jip, van het ras Friese Stabij. Heel lief, maar ook erg eigenwijs. Een toegankelijke manier voor mij en Jip is om via haar vlinderchakra met haar in contact te komen. Junior beschrijft dit chakra, dat gesitueerd is aan de bovenkant de schouderbladen, als de belangrijkste zintuigelijke chakra. Volgens haar is dit extra chakra, mensen hebben dit niet, het ‘alles wetende, opmerkende en voelende’ chakra. Als ik mijn handen op dit chakra leg, wordt Jip rustig en blijft ze een tijdje bij me zitten. Ook gebruik ik Reiki bij Jip. Als ze ergens last van heeft, bijvoorbeeld van haar tanden, geef ik haar Reiki op afstand. Ook Reiki is een makkelijke en zachte methode die Junior uitgebreid in haar boek aan bod laat komen. Naast deze methoden, haalt Junior in haar boek healing met kristallen aan, Bach-bloesem-therapie en onder andere Arbor Essentia en Soul-Speak-communicatie. Die laatste twee zijn door Junior ontwikkeld. De healing met kristallen ga ik, met het boek als leidraad, ook binnenkort proberen.

Ik raad het boek aan als je van dieren houdt en begaan bent met hen. Junior beschrijft niet de gewoonlijke verzorgingsmethoden, maar juist dat maakt het boek en haar inzichten aantrekkelijk om kennis van te nemen. De gave van Senior is ongelofelijk en die zet ze op een heel mooie manier in voor het welzijn van dieren.

Lees minder

Mijn leven tussen de dieren, door Liza Goddard 9
Inleiding 14

1 Onverwachte banden 18
2 Timmy 32
3 Inzicht 38
4 Een nieuw begin 43
5 Vele levens, één ziel 48
6 De band tussen verschillende soorten 53
7 Healing is liefde 65
8 Het chakrasysteem bij dieren 72
9 Healing van dieren in de praktijk 91
10 De geest van kristallen 115
11 Reiki 131
12 Pendelen 146
13 Gevederde vrienden 151
14 Dierenaura’s 156
15 Soul-Speak-communicatie 166
16 Bach-bloesemtherapie 185
17 Arbor Essentia 194
18 Hemelse pootjes 202

Ten slotte 219
Dankwoord 221

Wat je kunt verwachten van Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior

In Holistisch zorgen voor je huisdier vind je alle informatie die je nodig hebt om nog beter voor je huisdier te zorgen. Lees bijvoorbeeld over:

 • Natuurlijke middelen voor jouw huisdier
 • De beste zorg voor jouw hond, kat, vogel, konijn of hamster
 • De holistische oplossingen voor je zieke huisdier
 • De krachtige werking van Bach-Bloesems, reiki en kristallen
 • Talrijke voorbeelden, oefeningen en ervaringsverhalen
14,99

Je bestelt bij

Ook beschikbaar als

Paperback
€ 25.00

Meer info ➔

Ebook

Je bestelt bij

Ook beschikbaar als

Paperback
€ 25.00


Over de auteur ➔

Niki J. Senior

Niki J. Senior

Niki J. Senior legt zich al meer dan twintig jaar toe op het ontwikkelen van trainingen voor professionals op het gebied van animal healing. Dit doet ze vanuit haar eigen opleidingsinstituut Animal Magic Training in Norfolk Engeland.

Meer boeken van deze auteur
Productinfo ➔
 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789020215694
 • Vertaler: Janke Greving
Recensies ➔

Wat vinden anderen van Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior? 

 

 

 

Holistische methodes om de angst bij mijn hond te verminderen

 • Bianca van den Bosch
 • 14/12/2020

Als hondeneigenaar breng ik veel tijd door met mijn hond en herken ik inmiddels veel signalen die zij met haar gedrag aan mij duidelijk maakt. Echter zie ik ...

Lees recensie

Als hondeneigenaar breng ik veel tijd door met mijn hond en herken ik inmiddels veel signalen die zij met haar gedrag aan mij duidelijk maakt. Echter zie ik dat mijn hond bang is, maar zou ik daar graag meer handvatten voor hebben hoe ik haar angst weg kan nemen. De methodes die Niki aanbiedt in dit boek vanuit holistische wijze spreken mij aan. Leuk om verhalen uit de praktijk te lezen van Niki. Haar verhalen maken inzichtelijk welke wijze van aanpak zij kiest en waarom en wat het resultaat is.

Het mooie is dat zij met dit boek het voor iedereen toegankelijk maakt om op holistische wijze voor dieren te kunnen zorgen. Niki neemt je mee in haar wonderlijke wereld waarin zij nauw in contact staat met de dierenwereld. Het boek kan gebruikt worden als naslagwerk maar is ook een aanvulling wanneer je meer over de beleving van dieren te weten wilt komen. Ik vond het heel leerzaam om te weten waar chakra’s zich bij dieren bevinden en wat de signalen zijn als deze uit balans zijn en in balans. Hier kan ik wat mee en ga ik zeker verder mee aan de slag met mijn hond. Ook het gebruik van kristallen vond ik interessant en ben ik nieuwsgierig naar om het te gaan gebruiken.

Het boek heeft mij in ieder geval meer in contact gebracht met mijn hond en mogelijkheden gegeven om haar meer in haar energetische behoefte te kunnen voorzien. Voor mens en dier is het boek een mooie aanvulling voor meer verbinding met elkaar.

Lees minder

Dit boek boeide mij vanaf het begin

 • Joanna van Beek
 • 11/01/2021

Joanna van Beek deelt haar leeservaring.

De prachtige foto op de kaft trekt direct mijn aandacht, het aandoenlijke beeld pakt mij ...

Lees recensie

Joanna van Beek deelt haar leeservaring.

De prachtige foto op de kaft trekt direct mijn aandacht, het aandoenlijke beeld pakt mij in. Van jongs af aan ben ik een dierenliefhebber en deze liefde is enkel maar groter en groter geworden.

Jaren geleden adopteerde ik een hondje uit het asiel die tot dan toe niet veel buiten was gekomen. Geen tijd voor, stond erbij vermeld. Ze was een aanhankelijk diertje zonder belijning. Bij mij ging zij een echt hondenleven leiden met veel aandacht, wandelen en spelen. Een bastaardje, Trix, zij was een lieverd, zo’n dankbaar dier, een lot uit de loterij. Doordat haar spieren op jonge leeftijd niet goed ontwikkeld waren kreeg zij al vrij jong last van artrose verschijnselen. Vanaf die periode ben ik mij meer in het  holistische gaan verdiepen en heb ik veel geleerd van alternatief kijken naar klachten. En dat er nog veel mogelijk is voordat je, op vaak zware medicatie met kans op bijwerkingen overgaat,  is mij die tijd wel duidelijk geworden. Met dank aan de mensen die hun ervaringen met mij deelde. En natuurlijk aan de (voor mij nieuwe) dierenarts . Voor het wederzijds respect, doordat hij mijn ervaringen niet veroordeelde,  maar openstond om er in ieder geval naar te luisteren.

Dit boek boeide mij vanaf het begin en voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior geeft praktisch inzicht in een aantal alternatieve methode maar is bovenal beschreven middels indrukwekkende voorbeelden. Het boek is nu een mooie aanvulling voor mij om mijn eigen ervaringen  en deelname aan korte studies om te zetten naar de praktijk en verder te groeien. De theorie en de bijgevoegde oefeningen worden duidelijk toegelicht, hier en daar mis ik een tekening, gewoon, omdat middels een beeld, een uitleg nog krachtiger kan worden.

Ik ga het zeker binnenkort nogmaals lezen want een eerste maal is vaak vluchtig, om een eerste indruk te krijgen. Dan wil ik uitgebreider aan de slag met de kennis en oefeningen.  Ben je geïnteresseerd in de omgang met dieren en alternatieve methoden? Uit algemene interesse, werk gerelateerd of  je band met je huisdier verdiepen? Dan is dit boek zeker een aanrader.

Lees minder

Aanrader: niet de gewoonlijke verzorgingsmethoden

 • Céline van Aalst
 • 13/01/2021

Dit is een boek dat je echt de ogen opent. Wat is er veel mogelijk om je huisdier de beste zorg te bieden! Met verbazing heb ik het boek gelezen. De ...

Lees recensie

Dit is een boek dat je echt de ogen opent. Wat is er veel mogelijk om je huisdier de beste zorg te bieden! Met verbazing heb ik het boek gelezen. De schrijfster Niki J. Junior legt verschillende toepassingen uit die je tot je beschikking hebt om je huisdier gezond te houden. Ze neemt je aan de hand door veel van haar eigen ervaringen te beschrijven en dat maakt het boek aansprekend en bijzonder. Junior benadrukt dat je veel zelf kan leren en ik geloof ook dat dat zeker zo is. Ze geeft ook verschillende cursussen in het genezen van dieren en dierentherapie. Wel denk ik dat Junior een extra (paranormale) gave heeft: hoe zij kan communiceren met dieren is ongekend.

Sinds kort heb ik een pup, Jip, van het ras Friese Stabij. Heel lief, maar ook erg eigenwijs. Een toegankelijke manier voor mij en Jip is om via haar vlinderchakra met haar in contact te komen. Junior beschrijft dit chakra, dat gesitueerd is aan de bovenkant de schouderbladen, als de belangrijkste zintuigelijke chakra. Volgens haar is dit extra chakra, mensen hebben dit niet, het ‘alles wetende, opmerkende en voelende’ chakra. Als ik mijn handen op dit chakra leg, wordt Jip rustig en blijft ze een tijdje bij me zitten. Ook gebruik ik Reiki bij Jip. Als ze ergens last van heeft, bijvoorbeeld van haar tanden, geef ik haar Reiki op afstand. Ook Reiki is een makkelijke en zachte methode die Junior uitgebreid in haar boek aan bod laat komen. Naast deze methoden, haalt Junior in haar boek healing met kristallen aan, Bach-bloesem-therapie en onder andere Arbor Essentia en Soul-Speak-communicatie. Die laatste twee zijn door Junior ontwikkeld. De healing met kristallen ga ik, met het boek als leidraad, ook binnenkort proberen.

Ik raad het boek aan als je van dieren houdt en begaan bent met hen. Junior beschrijft niet de gewoonlijke verzorgingsmethoden, maar juist dat maakt het boek en haar inzichten aantrekkelijk om kennis van te nemen. De gave van Senior is ongelofelijk en die zet ze op een heel mooie manier in voor het welzijn van dieren.

Lees minder
Inhoud ➔

Mijn leven tussen de dieren, door Liza Goddard 9
Inleiding 14

1 Onverwachte banden 18
2 Timmy 32
3 Inzicht 38
4 Een nieuw begin 43
5 Vele levens, één ziel 48
6 De band tussen verschillende soorten 53
7 Healing is liefde 65
8 Het chakrasysteem bij dieren 72
9 Healing van dieren in de praktijk 91
10 De geest van kristallen 115
11 Reiki 131
12 Pendelen 146
13 Gevederde vrienden 151
14 Dierenaura’s 156
15 Soul-Speak-communicatie 166
16 Bach-bloesemtherapie 185
17 Arbor Essentia 194
18 Hemelse pootjes 202

Ten slotte 219
Dankwoord 221

Over ➔

Wat je kunt verwachten van Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior

In Holistisch zorgen voor je huisdier vind je alle informatie die je nodig hebt om nog beter voor je huisdier te zorgen. Lees bijvoorbeeld over:

 • Natuurlijke middelen voor jouw huisdier
 • De beste zorg voor jouw hond, kat, vogel, konijn of hamster
 • De holistische oplossingen voor je zieke huisdier
 • De krachtige werking van Bach-Bloesems, reiki en kristallen
 • Talrijke voorbeelden, oefeningen en ervaringsverhalen