De lijn

Een nieuwe manier van leven met de wijsheid van de Akasha kronieken

De lijn - cover
De lijn - achterkant
Bekijk de achterkant
Bekijk de voorkant

Download het gratis fragment

Ashley Wood onthult in 'De lijn' hoe je op een eenvoudige manier toegang krijgt tot de Akasha kronieken. Er loopt een energetische lijn door je lichaam, van je kruin tot aan je voeten. Dit is je lijn en de verbinding met de wijsheid van je ziel.

Ashley Wood onthult in 'De lijn' hoe je op een eenvoudige manier toegang krijgt tot de Akasha kronieken. Er loopt een energetische lijn door je lichaam, van je kruin tot aan je voeten. Dit is je lijn en de verbinding met de wijsheid van je ziel. Via je lijn krijg je toegang tot de Akasha kronieken, een complete energetische geschiedenis van iedere ziel die ooit op aarde heeft geleefd. Ook ontvang je boodschappen van je goddelijke gids, die precies de informatie bevatten die je nodig hebt op het moment dat je ze ontvangt. Deze gids ontsluit de intrigerende Akasha kronieken voor wie er altijd al nieuwsgierig naar was.

Lees meer ➔

Ashley Wood onthult in 'De lijn' hoe je op een eenvoudige manier toegang krijgt tot de Akasha kronieken. Er loopt een energetische lijn door je lichaam, van je kruin tot aan je voeten. Dit is je lijn en de verbinding met de wijsheid van je ziel. Via je lijn krijg je toegang tot de Akasha kronieken, een complete energetische geschiedenis van iedere ziel die ooit op aarde heeft geleefd. Ook ontvang je boodschappen van je goddelijke gids, die precies de informatie bevatten die je nodig hebt op het moment dat je ze ontvangt. Deze gids ontsluit de intrigerende Akasha kronieken voor wie er altijd al nieuwsgierig naar was.

Lees meer >
Over de auteur
Productinfo
Recensies
Inhoud

Ashley Wood

Ashley Wood

Ashley Wood (Canada) richtte samen met haar man Ben 'A Line Within' op, een platform gewijd aan het toegankelijk maken van de Akasha kronieken. Ze is de host van de Line podcast waarin ze tools deelt om in afstemming met je ziel te leven. alnwithin.com

Meer boeken van deze auteur

Ben Wood

Ben Wood richtte samen met zijn vrouw Ashley Wood 'A Line Within' op, een platform gewijd aan het toegankelijk maken van de Akasha kronieken. Samen schreven ze het boek 'De lijn'.

Meer boeken van deze auteur

Productinfo

 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789020219272
 • Vertaler: Linda Jansen

Wat vinden anderen van 'De lijn' van Ashley Wood?

Een super interessant boek met een waardevolle boodschap

 • Karin Schrijver
 • 01/10/2022

Het omslag nodigde mij uit om het op te pakken en te gaan lezen. Al na het lezen van de eerste bladzijden raakte het mij diep. Ik voelde mij gezien en ...

Lees recensie

Het omslag nodigde mij uit om het op te pakken en te gaan lezen. Al na het lezen van de eerste bladzijden raakte het mij diep. Ik voelde mij gezien en begrepen. Door de eenvoudige en duidelijke oefeningen is het gemakkelijker dan ik dacht om contact te maken met mijn lijn en boodschappen door te krijgen. Het helpt mij om dichter bij mezelf te blijven en nog beter te luisteren naar mijn eigen energie en intuïtie. De persoonlijke verhalen en ervaringen van de schrijvers Ashley en Ben Wood zijn leuk om te lezen en ik vond er veel herkenning in. Een super interessant boek met een waardevolle boodschap voor een ieder die beter in afstemming met zijn/haar eigen energie wil leven.

Lees minder

Een aanrader voor iedereen die met zijn ware energetische zelf in contact wil komen

 • Anneke Graf
 • 07/10/2022

Het boek De lijn heb ik ervaren als een waardevolle gids naar jezelf en in het leven dat je nu leeft. Middels heldere en praktische oefeningen, ...

Lees recensie

Het boek De lijn heb ik ervaren als een waardevolle gids naar jezelf en in het leven dat je nu leeft. Middels heldere en praktische oefeningen, afgewisseld met uitleg en persoonlijke ervaringen, neemt Ashley Wood je mee op een energetische reis waarin je jouw ware zelf mag gaan ontdekken.

Voor mij voelde het boek als een handleiding tot zelfacceptatie en een gids naar dat wat past bij mij in dit leven. De oefeningen helpen om in contact te komen met de wijsheid die in jou aanwezig is en deze toe te passen in je leven. Het leert je de taal begrijpen van jouw hogere zelf en geeft inzicht hoe je met deze in contact kunt komen – al sta je, zo wordt verteld, eigenlijk altijd al in contact daarmee via ‘de lijn’ en daarmee in contact met de Akasha kronieken, de rode ‘lijn’ in dit boek. Hiervandaan komen alle boodschappen/ingevingen etc. via jouw lijn precies op het juiste moment en wanneer jij ze nodig hebt. Daarmee is het boek voor mij een energetische en universele gids die mij helpt af te stemmen op dat wat nu is, wat is geweest en dat wat nog mag komen. Vanuit de meest authentieke versie van mijzelf heeft dit boek mij geleerd te leven en af te stemmen op mijn lijn.

Een aanrader voor iedereen die met zijn ware energetische zelf in contact wil komen.

Lees minder

Verdraaid, het werkt…

 • René Kars
 • 14/10/2022

Lang geleden heb ik voor het eerst gehoord van de Akasha kronieken. Met dat beeld voor ogen ben ik dit boek gaan lezen. Heel lang duurde het voor ik besefte ...

Lees recensie

Lang geleden heb ik voor het eerst gehoord van de Akasha kronieken. Met dat beeld voor ogen ben ik dit boek gaan lezen. Heel lang duurde het voor ik besefte dat het boek niet over dé Akasha kronieken gaat, maar over mijn eigen deel van de Akasha kronieken.

Door het toepassen van een zeer toegankelijke methode leer je hoe je in contact kunt komen met “jouw lijn”, oftewel de boodschappen uit het universum die voor jou bestemd zijn.

En daar ging ik weer… Mijn diepgewortelde twijfel en scepsis voor het buitenaardse stak volledig de kop op. Ja, ja het zal wel dat al mijn boodschappen afkomstig zijn uit een sterrenhoop op 444,2 lichtjaren afstand van onze planeet. Gelukkig ken ik mezelf en moet ik daar gewoon doorheen. Het boek leest heel makkelijk en is niet zweverig (en dat zegt iets als het uit mijn mond/pen komt). En tussendoor raakt Ashley een aantal onderwerpen aan die ik in eerdere boeken van AnkhHermes ben tegengekomen (en die wat dichter bij me staan). Heel herkenbaar zijn de energetische interactie met je omgeving. De lijn kan je helpen om te onderscheiden wat daarbij van jou is, en wat niet. En als je sponsachtig reageert op negatieve energie: zoek dat dan niet op…

Ander heel mooi inzicht, dat ik zeker herkende, was de uitspraak dat levenslessen niet een soort examen zijn waar je vanaf bent als je er een keer voor geslaagd bent. Deze blijven terugkomen, omdat ze verbonden zijn met je levensdoel. Dat helpt zeker om te kunnen relativeren als dezelfde ellende maar blijft terugkomen in je leven. Het heeft een doel, leuk of niet.

En terwijl ik de methode trouw toepaste kwamen de boodschappen inderdaad binnen. Verdraaid, het werkt…
Geen megalomane inzichten of voorspellingen. Soms heel subtiel, vaak heel klein. Noem het weer in contact komen met je intuïtie. Noem het boodschappen van 444,2 lichtjaren ver.

Ik werd er blij van om bewust om te gaan met al die momenten, waar ik normaal aan voorbij denderde. En waar de boodschappen nou precies vandaan komen is irrelevant als het ernaar luisteren je leven verrijkt, toch?

Dit boek geef ik zeker door aan een goede vriendin, en ik gun jou dat het boek jou ook pakt en je leven bewuster, lichter en spontaner kan maken.

Lees minder

Ik begin steeds meer rust te ervaren

 • Jan Groot
 • 29/11/2022

Ik was al bekend met de term Akasha Kronieken en daarom sprak dit boek mij enorm aan. De samenvatting op de achterkant van het boek en de inhoudsopgave ...

Lees recensie

Ik was al bekend met de term Akasha Kronieken en daarom sprak dit boek mij enorm aan. De samenvatting op de achterkant van het boek en de inhoudsopgave vertelden me dat dit het juiste boek op de juiste tijd was. Wel is het een boek dat je niet ‘zomaar’ even uit leest. Er staan veel praktische oefeningen in het boek die tijd vragen om je eigen te maken. Daarom is het beter om het boek af en toe te pakken en een stuk te lezen, hem dan aan de kant te leggen om dat wat je gelezen hebt te doorleven en eigen te maken.

Tijdens deze periode begon ik steeds meer rust te ervaren, dus ik ga zeker verder om de oefeningen te implementeren in mijn dagelijkse leven.

Lees minder

Een heel toegankelijk boek voor iedereen die op zoek is naar antwoorden

 • Fleur Drissen
 • 03/12/2022

Een heel toegankelijk boek voor iedereen die op zoek is naar antwoorden, over het menszijn maar ook over spiritualiteit en het goddelijke. De oefeningen ...

Lees recensie

Een heel toegankelijk boek voor iedereen die op zoek is naar antwoorden, over het menszijn maar ook over spiritualiteit en het goddelijke. De oefeningen zijn heel fijn en goed toe te passen. Het is allemaal heel mooi helder en goed toepasbaar. Zit je al een tijdje op het pad van bewustZIJN, dan kan het een hele mooie reminder zijn, weer even contact met dat wat belangrijk is. En hoe je contact maakt en houdt met jezelf op de meest liefdevolle manier. Bewandel je dit pad nog niet zo lang dan is dit boek een hele mooie handleiding, heel helder, waar je ook zit op jouw pad, dit boek is een aanrader.

Lees minder

Voorwoord 9
Inleiding 11

1. Wat is de Lijn 23
2. Hoe activeer je je Lijn 39
3. Hoe je je boodschappen ontvangt en kunt vertrouwen 59
4. Hoe geef je gevolg aan je boodschappen 77
5. De draad die je bijeenhoudt is liefde 95
6. Ruimte creëren voor zielsgroei 113
7. Het energetische contrast van je transformatie 129
8. De middenpositie 151
9. Het licht van je ziel 163
10. Multidimensionale boodschappen en zielsconnecties 181
11. Een nieuwe frequentie voor een Nieuwe Wereld 201

Appendix – Gebed van de Nieuwe Wereld 217
Dankwoord 219
Over de auteur 224

14,99

Je bestelt bij

Ook beschikbaar als

Paperback
€ 22.50

Meer info ➔

Ebook

Je bestelt bij

Ook beschikbaar als

Paperback
€ 22.50


Over de auteur ➔

Ashley Wood

Ashley Wood

Ashley Wood (Canada) richtte samen met haar man Ben 'A Line Within' op, een platform gewijd aan het toegankelijk maken van de Akasha kronieken. Ze is de host van de Line podcast waarin ze tools deelt om in afstemming met je ziel te leven. alnwithin.com

Meer boeken van deze auteur

Ben Wood

Ben Wood richtte samen met zijn vrouw Ashley Wood 'A Line Within' op, een platform gewijd aan het toegankelijk maken van de Akasha kronieken. Samen schreven ze het boek 'De lijn'.

Meer boeken van deze auteur
Productinfo ➔
 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789020219272
 • Vertaler: Linda Jansen
Recensies ➔

Wat vinden anderen van 'De lijn' van Ashley Wood?

Een super interessant boek met een waardevolle boodschap

 • Karin Schrijver
 • 01/10/2022

Het omslag nodigde mij uit om het op te pakken en te gaan lezen. Al na het lezen van de eerste bladzijden raakte het mij diep. Ik voelde mij gezien en ...

Lees recensie

Het omslag nodigde mij uit om het op te pakken en te gaan lezen. Al na het lezen van de eerste bladzijden raakte het mij diep. Ik voelde mij gezien en begrepen. Door de eenvoudige en duidelijke oefeningen is het gemakkelijker dan ik dacht om contact te maken met mijn lijn en boodschappen door te krijgen. Het helpt mij om dichter bij mezelf te blijven en nog beter te luisteren naar mijn eigen energie en intuïtie. De persoonlijke verhalen en ervaringen van de schrijvers Ashley en Ben Wood zijn leuk om te lezen en ik vond er veel herkenning in. Een super interessant boek met een waardevolle boodschap voor een ieder die beter in afstemming met zijn/haar eigen energie wil leven.

Lees minder

Een aanrader voor iedereen die met zijn ware energetische zelf in contact wil komen

 • Anneke Graf
 • 07/10/2022

Het boek De lijn heb ik ervaren als een waardevolle gids naar jezelf en in het leven dat je nu leeft. Middels heldere en praktische oefeningen, ...

Lees recensie

Het boek De lijn heb ik ervaren als een waardevolle gids naar jezelf en in het leven dat je nu leeft. Middels heldere en praktische oefeningen, afgewisseld met uitleg en persoonlijke ervaringen, neemt Ashley Wood je mee op een energetische reis waarin je jouw ware zelf mag gaan ontdekken.

Voor mij voelde het boek als een handleiding tot zelfacceptatie en een gids naar dat wat past bij mij in dit leven. De oefeningen helpen om in contact te komen met de wijsheid die in jou aanwezig is en deze toe te passen in je leven. Het leert je de taal begrijpen van jouw hogere zelf en geeft inzicht hoe je met deze in contact kunt komen – al sta je, zo wordt verteld, eigenlijk altijd al in contact daarmee via ‘de lijn’ en daarmee in contact met de Akasha kronieken, de rode ‘lijn’ in dit boek. Hiervandaan komen alle boodschappen/ingevingen etc. via jouw lijn precies op het juiste moment en wanneer jij ze nodig hebt. Daarmee is het boek voor mij een energetische en universele gids die mij helpt af te stemmen op dat wat nu is, wat is geweest en dat wat nog mag komen. Vanuit de meest authentieke versie van mijzelf heeft dit boek mij geleerd te leven en af te stemmen op mijn lijn.

Een aanrader voor iedereen die met zijn ware energetische zelf in contact wil komen.

Lees minder

Verdraaid, het werkt…

 • René Kars
 • 14/10/2022

Lang geleden heb ik voor het eerst gehoord van de Akasha kronieken. Met dat beeld voor ogen ben ik dit boek gaan lezen. Heel lang duurde het voor ik besefte ...

Lees recensie

Lang geleden heb ik voor het eerst gehoord van de Akasha kronieken. Met dat beeld voor ogen ben ik dit boek gaan lezen. Heel lang duurde het voor ik besefte dat het boek niet over dé Akasha kronieken gaat, maar over mijn eigen deel van de Akasha kronieken.

Door het toepassen van een zeer toegankelijke methode leer je hoe je in contact kunt komen met “jouw lijn”, oftewel de boodschappen uit het universum die voor jou bestemd zijn.

En daar ging ik weer… Mijn diepgewortelde twijfel en scepsis voor het buitenaardse stak volledig de kop op. Ja, ja het zal wel dat al mijn boodschappen afkomstig zijn uit een sterrenhoop op 444,2 lichtjaren afstand van onze planeet. Gelukkig ken ik mezelf en moet ik daar gewoon doorheen. Het boek leest heel makkelijk en is niet zweverig (en dat zegt iets als het uit mijn mond/pen komt). En tussendoor raakt Ashley een aantal onderwerpen aan die ik in eerdere boeken van AnkhHermes ben tegengekomen (en die wat dichter bij me staan). Heel herkenbaar zijn de energetische interactie met je omgeving. De lijn kan je helpen om te onderscheiden wat daarbij van jou is, en wat niet. En als je sponsachtig reageert op negatieve energie: zoek dat dan niet op…

Ander heel mooi inzicht, dat ik zeker herkende, was de uitspraak dat levenslessen niet een soort examen zijn waar je vanaf bent als je er een keer voor geslaagd bent. Deze blijven terugkomen, omdat ze verbonden zijn met je levensdoel. Dat helpt zeker om te kunnen relativeren als dezelfde ellende maar blijft terugkomen in je leven. Het heeft een doel, leuk of niet.

En terwijl ik de methode trouw toepaste kwamen de boodschappen inderdaad binnen. Verdraaid, het werkt…
Geen megalomane inzichten of voorspellingen. Soms heel subtiel, vaak heel klein. Noem het weer in contact komen met je intuïtie. Noem het boodschappen van 444,2 lichtjaren ver.

Ik werd er blij van om bewust om te gaan met al die momenten, waar ik normaal aan voorbij denderde. En waar de boodschappen nou precies vandaan komen is irrelevant als het ernaar luisteren je leven verrijkt, toch?

Dit boek geef ik zeker door aan een goede vriendin, en ik gun jou dat het boek jou ook pakt en je leven bewuster, lichter en spontaner kan maken.

Lees minder

Ik begin steeds meer rust te ervaren

 • Jan Groot
 • 29/11/2022

Ik was al bekend met de term Akasha Kronieken en daarom sprak dit boek mij enorm aan. De samenvatting op de achterkant van het boek en de inhoudsopgave ...

Lees recensie

Ik was al bekend met de term Akasha Kronieken en daarom sprak dit boek mij enorm aan. De samenvatting op de achterkant van het boek en de inhoudsopgave vertelden me dat dit het juiste boek op de juiste tijd was. Wel is het een boek dat je niet ‘zomaar’ even uit leest. Er staan veel praktische oefeningen in het boek die tijd vragen om je eigen te maken. Daarom is het beter om het boek af en toe te pakken en een stuk te lezen, hem dan aan de kant te leggen om dat wat je gelezen hebt te doorleven en eigen te maken.

Tijdens deze periode begon ik steeds meer rust te ervaren, dus ik ga zeker verder om de oefeningen te implementeren in mijn dagelijkse leven.

Lees minder

Een heel toegankelijk boek voor iedereen die op zoek is naar antwoorden

 • Fleur Drissen
 • 03/12/2022

Een heel toegankelijk boek voor iedereen die op zoek is naar antwoorden, over het menszijn maar ook over spiritualiteit en het goddelijke. De oefeningen ...

Lees recensie

Een heel toegankelijk boek voor iedereen die op zoek is naar antwoorden, over het menszijn maar ook over spiritualiteit en het goddelijke. De oefeningen zijn heel fijn en goed toe te passen. Het is allemaal heel mooi helder en goed toepasbaar. Zit je al een tijdje op het pad van bewustZIJN, dan kan het een hele mooie reminder zijn, weer even contact met dat wat belangrijk is. En hoe je contact maakt en houdt met jezelf op de meest liefdevolle manier. Bewandel je dit pad nog niet zo lang dan is dit boek een hele mooie handleiding, heel helder, waar je ook zit op jouw pad, dit boek is een aanrader.

Lees minder
Inhoud ➔

Voorwoord 9
Inleiding 11

1. Wat is de Lijn 23
2. Hoe activeer je je Lijn 39
3. Hoe je je boodschappen ontvangt en kunt vertrouwen 59
4. Hoe geef je gevolg aan je boodschappen 77
5. De draad die je bijeenhoudt is liefde 95
6. Ruimte creëren voor zielsgroei 113
7. Het energetische contrast van je transformatie 129
8. De middenpositie 151
9. Het licht van je ziel 163
10. Multidimensionale boodschappen en zielsconnecties 181
11. Een nieuwe frequentie voor een Nieuwe Wereld 201

Appendix – Gebed van de Nieuwe Wereld 217
Dankwoord 219
Over de auteur 224