Zin van Geertje Couwenbergh

Laatste update door Team AnkhHermes op 23 april 2019

De schrijfklassieker Zin is nu helemaal herzien en uitgebreid. Ben je klaar om alles te vergeten wat je ooit hebt geleerd en je te herinneren wat je allang wist?  In Zin neemt Geertje Couwenbergh je mee in haar liefde voor schrijven. Dit mooie boek bevat veel leuke schrijftips en oefeningen. Deze zijn zeer geschikt voor beginnende schrijvers, maar ook voor de gevorderden.

Zin is niet zomaar een boek over schrijven. Het is een boek over zin krijgen in je leven. Schrijven doe je namelijk met je hele wezen, niet alleen met je brein. Je schrijft met je zintuigen, je herinneringen en je verlangens. Dat originele schrijfvuur wordt nogal eens geblust door onze ideeën over hoe schrijven hoort te zijn. Met Zin wakkert Geertje het vuurtje van je schrijflust weer aan.

Kun je niet wachten om je pen (opnieuw) ter hand te nemen? Reserveer dan nu alvast Zin

Door dit boek krijg je weer zin in schrijven en in je leven. Zo lees je in Zin bijvoorbeeld over:

  • Schrijftips voor je verhalen
  • Leuke schrijfoefeningen
  • Hoe ga je om met kritiek?
  • Hoe kan schrijven je helpen zin te krijgen in het leven?

 

Over Geertje Couwenbergh

Geertje Couwenbergh is columnist en auteur van vijf boeken, waaronder de schrijfklassieker Zin en Lieve Dot, de bundeling van haar populaire adviescolumn in Happinez. Daarnaast begeleidt ze al bijna tien jaar honderden schrijvers in haar unieke belichaamde schrijfprogramma’s. Bekijk haar boeken hieronder en bestel jouw exemplaar!

 

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.