Winterboek Inspirerend Leven

16 oktober 2018

Op 7 november verschijnt het Inspirerend Leven Winterboek. Weg met de winterdip, op naar een inspirerende winter. Dit boek zorgt voor een warme winter en inspiratie.

Inspirerend Leven Winterboek

Het Inspirerend Leven Winterboek is een heerlijk lees-kijk-doe-en-inspiratieboek voor de lange donkere wintermaanden. Het perfecte cadeau voor jezelf of een dierbare vriendin, je zus of je moeder! Je vindt in het Inspirerend Leven Winterboek lekker lange leesverhalen, winterse recepten, tips om het extra gezellig te maken in huis, spelletjes, leuke dingen om te doen, inspirerende quotes en korte verhalen om je te inspireren de winter goed en gezond door te komen. Aan het Inspirerend Leven Winterboek werkten diverse schrijvers mee, bekende en minder bekende. Vele van hen bloggen regelmatig op Inspirerend Leven, het succesvolle online platform voor bewust leven. Iedere maand bezoeken meer dan 115.000 vrouwen de site op zoek naar inspiratie, herkenning en verhalen.

In het Winterboek staan onder andere tips voor mensen die hooggevoelig zijn hoe ze de winter kunnen doorkomen, hoe je door middel van Feng Shui je huis winterproof kunt maken, welke voeding tijdens de koude dagen goed voor je is en de betekenis van winterse kleuren. Daarnaast bevat het boek wijsheden, recepten, DIY-tips, verhalen en inspiratie voor een extra warme winter.

Over de auteurs

In het Inspirerend Leven Winterboek zijn artikelen, recepten en allerlei tips te vinden die geschreven zijn door verschillende schrijvers en Inspirerend Leven bloggers. Onder andere Marjolein Dubbers en Sharon Blackie.

Alvast een voorproefje van het Inspirerend Leven Winterboek?

Wil je alvast een voorproefje van Inspirerend Leven Winterboek? Hieronder zijn een paar fragmenten te vinden.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste titels?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste nieuws op het gebied van onze boeken over persoonlijke groei, pionierende wetenschap en spiritualiteit.