De spirituele uitgeverij van Nederland

Waren de goden kosmonauten? van Erich von Däniken

Laatste update door Team AnkhHermes op 29 mei 2019

In Waren de goden kosmonauten? van Erich von Däniken komen eeuwenoude mysteries in een fascinerend licht te staan. Het boek is al vijftig jaar spraakmakend en is in deze jubileumeditie van Waren de goden kosmonauten? nu uitgebreid met een nieuw voorwoord en nawoord. Speciaal voor de Nederlandse markt geschreven door Erich von Däniken! Ook bevat het boek meer dan 50 (nieuwe) foto’s.

Overal op aarde vinden we merkwaardige overblijfselen en objecten die niet vanuit de conventionele geschiedenis, archeologie of religie te verklaren zijn. Waarom komen goden toch altijd op vurige wagens aanvliegen? Waarom lijken de Nazca-lijnen in Peru toch zo op een moderne lanceerbasis? Waren de goden kosmonauten? Als je onbevangen naar de geschiedenis en de restanten van oude beschavingen kijkt, kom je net als Erich von Däniken misschien wel tot heel andere interpretaties en conclusies dan de conventionele wetenschap. Eeuwenlange mysteries komen zo in een fascinerend licht te staan.

Kun je niet wachten om oude mysteries op te lossen? Bestel dan nu Waren de goden kosmonauten? 

Dit boek schijnt een licht op eeuwenoude mysteries die je versteld laten staan. Lees bijvoorbeeld over:

  • Oude mysteries die je tot nadenken zetten
  • De onconventionele antwoorden op mysterieuze vragen
  • De verschillende interpretaties en conclusies voor het vinden van merkwaardige overblijfselen
  • Het nieuwe voorwoord en nawoord, speciaal geschreven voor de Nederlandse markt

Over Erich von Däniken

Erich von Däniken heeft er zijn hele leven aan gewijd om te bewijzen dat onze prehistorische voorouders bezoek moeten hebben gekregen van buitenaardse wezens. Gevestigde historici staan er sceptisch tegenover, maar het grote publiek heeft zijn ideeën omarmd. Wereldwijd zijn meer dan 60 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht, en dat in 40 talen. Erich von Däniken brak in 1968 door met wereldwijde bestsellers als Waren de goden kosmonauten. Zijn boeken werden vertaald in 28 talen en haalden een totale oplage van 68 miljoen exemplaren. Hij houdt nog steeds overal ter wereld lezingen en is regelmatig te zien in tv-documentaires.

 

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 

 

 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.