Vacature: (content) marketing stagiaire

24 juni 2019

Wil jij op een unieke werkplek samenwerken met de grootste uitgeverij op het gebied van spiritualiteit en het grote platform Inspirerend Leven?

Uitgeverij AnkhHermes is de grootste uitgeverij op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke groei. Samen met Inspirerend leven, het online inspiratieplatform voor iedereen die behoefte heeft aan bewustwording, kracht en verbinding, bereiken wij dagelijks tienduizenden mensen. Onze missie is om inspirerende boeken te maken, te delen en bij de juiste mensen terecht te laten komen. Want boeken zijn cadeautjes voor je ziel. En jij kunt ons daarbij helpen.

Gezocht: (content) marketing stagiair

Werkzaamheden

Bij Uitgeverij AnkhHermes en Inspirerend Leven hebben we plek voor een (content) marketing stagiair die actief deel uit maakt van het uitgeefproces. Je denkt mee over en werkt mee aan marketingcampagnes met challenges, cursussen en de boekenclub. We regelen interviews voor auteurs en zoeken recensenten. Daarnaast werk je mee aan het platform inspirerendleven.nl door het maken en redigeren van content, de nieuwsbrief, het verzorgen van beeldmateriaal, en de promotie via social media kanalen. Het is een veelzijdige stage in een warm team waarbij je de unieke mogelijkheid hebt om dicht bij het maken van een boek te staan en je enthousiasme voor boeken te delen met een dankbare doelgroep.

We helpen je graag om te groeien!

Je kwaliteiten

  • Je volgt een opleiding op HBO of universiteit niveau (of hebt deze net afgerond)
  • Je maakt graag plannen en denkt out-of-the-box mee over marketing
  • Je schrijft graag en foutloos
  • Je hebt interesse in persoonlijke groei en spiritualiteit

Wat wij bieden

Een leerzame ervaring in een unieke werkomgeving. Tijdens je stage ben je bij het hele uitgeefproces betrokken en maak je connecties in het boekenvak. Daarnaast werk je mee aan een platform dat maandelijks 3000.000 mensen inspireert. Je krijgt een bovengemiddelde stagevergoeding van € 375 per maand.

Locatie

Ons kantoor staat in Utrecht, Herculesplein 96 en is goed bereikbaar met het OV.

Periode

Je stage kan eind augustus beginnen, maar later starten kan ook. De stage is het liefst voor 6 maanden. Je werkt 32 uur op kantoor en thuis 4 uur aan je afstudeeropdracht.

Interesse?

Mail je CV en motivatie naar Uitgeverij AnkhHermes, t.a.v. Anouschka van Wettum: avanwettum@ankh-hermes.nl