Stop met pleasen van Andrea Mathews

Laatste update door Team AnkhHermes op 8 april 2019

Altijd aan anderen denken is natuurlijk een mooi eigenschap. Maar het is ook goed om eens aan jezelf toe te komen! Wanneer je anderen op de eerste plaats zet, heb je ze geleerd dat jij altijd als laatste aan de beurt bent. Hoe stop je met pleasen? Dit mooie boek van Andrea Mathews geeft je de tips en tricks om weer voor jezelf te kiezen. De schrijfster helpt je met helende inzichten, zodat je leven weer van jou wordt. Je mag jezelf vanaf nu schaamteloos en zonder schuldgevoel op nummer 1 zetten!

Benieuwd hoe jij je leven weer van jouzelf kunt maken? Reserveer dan nu Stop met pleasen.

In Stop met pleasen krijg je veel tips en inzichten om jouw leven weer van jou te maken. Lees bijvoorbeeld:

  • Waarom we moeten stoppen met pleasen
  • Hoe je weer bij je authentieke zelf komt
  • Hoe je kunt stoppen met pleasen
  • Wat het helingsproces bevordert
  • Hoe je omgaat met persoonlijke emoties en kwaliteiten

Over Andrea Mathews

Andrea Mathews werkt als therapeut, trainer en spreker op het gebied van authentiek leiderschap en relaties. Ze heeft haar eigen radioprogramma Authentic Living en interviewde vele grote spirituele auteurs

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.