• info@ankh-hermes.nl

De spirituele uitgeverij van Nederland

Spirituele cadeautips voor de feestdagen bij AnkhHermes

Laatste update door Anouschka van Wettum op 5 december 2018

Aan het einde van het jaar nemen we de tijd om afscheid te nemen van het jaar: met familie en vrienden delen we een lach en een traan om het nieuwe jaar in te gaan, of wie weet zijn de laatste dagen van het jaar een moment van bezinning en alleen zijn. Wil je niet meedoen in de drukte en van de laatste weken gebruik maken om nieuwe inzichten op te doen voor het nieuwe jaar?

We delen graag onze kersttips met je. Zo hoef je niet alle eindejaarsdrukte in en kun je in de donkere dagen  genieten van de rust.

Tip 1: Winterboek Inspirerend Leven

Geef jezelf een warme winter cadeau met het winterboek van Inspirerend Leven. Vol wijsheden, inspirerende verhalen, recepten en tips om creatief aan de slag te gaan. Nu als kersttip tijdelijk met gratis verzending bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com voor maar € 17,50.

 

Tip 2: Het betoverende leven van Sharon Blackie

Voor wie verlangt naar een meer authentieke en harmonieuze levensstijl vol verbinding, is Het betoverende leven een boek om mee weg te kruipen. Sharon Blackie laat zien dat iedereen toegang heeft tot een betoverend leven. Nu als kersttip met gratis verzending bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com voor € 22,50.

Tip 3: Mindful & mindblowing seks van Jessica Graham

Ga voor een knallend uiteinde met Jessica Graham, mindfulnesstrainer en sekscoach. Leer met echte aandacht meer te genieten van elkaaren/of jezelf. Alles komt aan bod , maar het wordt niet plat. Ontdek een nieuwe kant van jezelf die je nog niet kende. Nu als kersttip met gratis verzending bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com voor € 22,50.

 

Extra tip: Pak je voordeel met deze vier spirituele bestsellers

Let op: deze actie duurt van 1 december t/m 31 december 2018. 

 

 

 

 


Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.