De spirituele uitgeverij van Nederland

September bij AnkhHermes

Laatste update door Anouschka van Wettum op 29 augustus 2018

In september verschijnen er twee prachtige boeken rondom de thema’s pijn en verwerking. In Weg van de pijn schrijft Saskia de Bruin over  het verband tussen psychische pijn en chronische klachten. Korine van Veldhuijsen vertelt aangrijpende verhalen over de dood in Aan het sterfbed. Tot slot: Kinderyoga, ontdek je superkracht van Helen Purperhart. Een boek vol avonturen voor kinderen om als een piraat of een slome slak hun eigen lichaam beter te leren kennen.

Onlangs verschenen: Kinderyoga, ontdek je superkracht

Steeds meer kinderen ervaren stress door school of hun sociale omgeving, slapen slecht, zijn druk, onzeker of angstig. In Kinderyoga, ontdek je superkracht helpt Helen Purperhart, dé kinderyogadocente van Nederland en Vlaanderen, kinderen om rust in hun hoofd en lijf te brengen en hun superkracht te ontdekken. Het boek is geschikt voor oudere kinderen om zelf mee aan de slag te gaan, voor ouders om met hun kinderen te doen en natuurlijk voor (yoga)docenten.

 

Weg van de pijn

Pijn heeft vaak een verborgen agenda. Ons lichaam kan pijn en andere klachten gebruiken om ons te beschermen tegen emoties die we als bedreigend, onacceptabel of overweldigend ervaren. Bewustwording over hoe dit beschermingspatroon werkt is dan ook dé sleutel om je pijn en klachten te verlichten. In Weg van de pijn, de mind-body connectie herstellen om onbegrepen pijnklachten op te lossen laat Saskia de Bruin zien dat wanneer je aan de slag gaat met jezelf en psychische pijn uit het verleden opruimt, genezing het gevolg kan zijn. Verwacht: 25 september 2018.

Wanneer je aan de slag gaat met jezelf en psychische pijn uit het verleden opruimt, kan genezing het gevolg zijn.

Aan het sterfbed

Vele boeken gaan over bijzondere manieren van doodgaan of bijna-doodervaringen. Maar ruim 95% van alle mensen gaat heel gewoon of natuurlijk dood. Over die stervensprocessen gaat dit boek. Het zijn verhalen van naasten over een overlijden dat hen diep heeft geraakt, opgetekend door Korine van Veldhuijsen. Ieder verhaal is bijzonder. ‘Aan het sterfbed, naasten vertellen over een overlijden dat hen diep heeft geraakt‘ van Korine van Veldhuijsen is een prachtig, intiem boek over de dood. Het is geen boek om in één ruk uit te lezen, maar om er telkens weer bij te pakken als je het nodig hebt. Verwacht: 25 september 2018.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste titels?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste nieuws op het gebied van onze boeken over persoonlijke groei, pionierende wetenschap en spiritualiteit.

 

Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

Deze boeken verschijnen dit najaar bij Uitgeverij AnkhHermes
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *