Recensie: Inspirerend Leven Agenda 2018

8 september 2017

Wat vinden anderen van onze boeken? Lees hier de recensie van 'Inspirerend Leven Agenda 2018' door Joke Stekelenburg-Rietveld.

Het omslag van de Inspirerend Leven Agenda 2018 trok mij meteen aan. Mooi en in mijn favoriete groene tinten. Zo zelfs, dat ik een motivatie heb opgestuurd om een recensie te mogen schrijven. Ik wilde hem namelijk graag hebben. En omdat ik zelf heel graag een inspirerend leven leidt, spreekt de titel me evenzeer aan.

De binnenkanten van het omslag in de brons-gouden tint stemde mij hoopvol. Maar jammer vind ik het, dat januari zo donker begint. Zelfs in het zwart evenals meerdere pagina’s in de agenda. Ik ben meer van de warme lichtere tinten. Zwart kan heel mooi zijn als achtergrond met een lichtere en hoopvolle afbeelding erop.

De agenda is lekker ruim opgezet, dus naast afspraken en lijstjes om te willen en te moeten, genoeg plek voor eigen inspirerende tips, vondsten, uitjes, gedachten en gedichten. En als mijn vrienden en familie me zo met mijn agenda bezig zien, hoef ik niets aan te raden, maar worden ze vanzelf enthousiast. Door de grootte zullen veel mensen hem waarschijnlijk voor thuis houden, maar ik pas al jaren mijn tassen op mijn agenda’s aan. Dus ik neem hem heerlijk overal mee naar toe.

Ik geef deze agenda het cijfer 8 en ik verheug me er op de agenda helemaal van mij te maken.