Recensie: Inspirerend Leven Agenda 2018

11 september 2017

Wat vinden anderen van onze boeken? Lees hier de recensie van 'Inspirerend Leven Agenda 2018' door Sindie van der Sanden.

Mijn eerste indruk van deze agenda is wauw een agenda naar mijn hart! De voorkant spreekt enorm aan en zelfs de achterkant is prachtig

Ik ben enorm fan van de Facebookpagina inspirerend leven en heb het inspirerend leven notitieboek in mijn bezit! Ik gebruik het notitieboek als positiviteits-weekboekje omdat een dagboek niet voor mij werkt.

Nu krijg ik deze prachtige agenda in handen… de kaft is prachtig mooie kleuren en stevig … een pluspunt is de elastiek waarmee deze gesloten kan worden… hij mag iets breder zodat hij steviger is! Handig is het leeslint!

De agenda is voorzien van rustgevende kleuren en groene plantjes. Bij het openen van de agenda tref ik meteen een pakkende inspirerende tekst prachtig. Er is genoeg ruimte voor je personalia en bijzonder is de maanstanden die per week beschreven worden.

Bij het begin van iedere maand vind je een fotocollage en inspirerende quote of tekst alles in de sfeer van dit jaargetijde! De rest van de maand is de agenda rustig overzichtelijk met 2 pagina’s per week. Zonder foto’s etc.

Het papier is goed te beschrijven je kunt deze agenda ook prima gebruiken als dagboek door de rustige uitstraling! Verder wordt je verrast met kleine receptjes, bucketlistjes, oefeningen en tips die makkelijk inzetbaar/uitvoerbaar zijn .

Het enige wat is mis is meer ruimte voor notities en een adressenlijstje. Ook zou het fijn zijn als er een insteekhoesje in zou zitten.

Inspiratie voor 2018 genoeg in deze fantastische agenda!

Verder heb ik er maar 1 woord voor deze agenda : Geweldig! Ik zou hem zeker aanraden bij familie vrienden en collega’s!

Ik geef deze agenda een 9,5!