Recensie: Het geschenk van bijna-doodervaringen (Dennis, Sheila en Matthew Linn)

20 september 2017

Wat vinden anderen van onze boeken? Lees hier de recensie van 'Het geschenk van bijna-doodervaringen' van Dennis, Sheila en Matthew Linn door Monique Steen.

De titel van dit boek maakte mij erg nieuwsgierig en dan vooral ‘Je hoeft niet te sterven om wonderen te ervaren’. Ik heb al vaker gesproken met mensen die een bijna doodervaring gehad hebben en wil graag hun verhalen en ervaringen horen, maar hoe kun je iets wat je zelf nog niet hebt meegemaakt op een positieve manier in je leven toepassen? Dat wordt in dit boek uitgelegd.

Het boek is op een duidelijke manier geschreven en in korte hoofdstukken worden de verschillende ervaringen uitgelegd. De verschillende ervaringen die mensen hebben gehad worden beschreven en bij elke soort ervaring staat een oefening, die je zelf kunt doen, alleen of met een groep mensen samen. Zo kun je deze ervaring integreren in je dagelijks leven. Ook wordt in het boek een overzicht gegeven van de basiselementen van bijna doodervaringen en de verschillende fases van bijna doodervaringen. Als je nog meer informatie over een bepaalde ervaring wil krijgen, dan staan er verwijzingen in het boek waar je deze kunt vinden.

In het boek lees je de verhalen van mensen die een bijna doodervaring hebben gehad, wat ze hebben gezien en hoe ze het beleefd hebben. Meestal veranderen mensen die een bijna doodervaring hebben gehad op een positieve manier, ze staan anders in het leven als daarvoor, het leven is liefde en licht. Als je geïnteresseerd bent in de ervaringen van mensen die een bijna doodervaring hebben gehad, dan is dit boek zeker iets voor jou! Elke ervaring kun je in het leven van alledag op een positieve manier gebruiken. Je kunt lezen wat er gebeurt als je daadwerkelijk over gaat naar de andere kant en het is eigenlijk je weer herinneren waar je vandaan komt en wat je doel hier op aarde is, wie er voor ons zorgt aan de andere kant, hoe je liefde kunt gebruiken om jezelf en anderen te genezen. Bijzonder en zeer waardevol!