Puur elkaar grootbrengen van Jolijn Hendriks

4 oktober 2018

Op 18 oktober verscheen Puur elkaar grootbrengen, Hoe (hooggevoelige) volwassenen, ouders en kinderen samen kunnen groeien van Jolijn Hendriks. Dit is een boek voor ouders en kinderen die hooggevoelig zijn en om hen te helpen.

Puur elkaar grootbrengen

Puur elkaar grootbrengen, hoe (hooggevoelige) volwassenen en kinderen samen kunnen opgroeien van Jolijn Hendriks is het derde deel in haar succesvolle PUUR-reeks. Dit boek is bedoeld voor iedereen die openstaat voor het kind in zichzelf en het kind om zich heen.

Kijken en luisteren naar elkaar vanuit een open ruimte (zonder oordeel) maakt dat we anders zien. Dan ontstaat er een open cirkel van pure ontmoeting, waarin we elkaar kunnen grootbrengen. In een tijd waarin zowel ouders als kinderen veel druk ervaren van onder andere school, werk en verwachtingen, schiet dit er nogal eens bij in. Dit boek is een pleidooi om écht tijd voor elkaar vrij te maken. We kunnen veel van elkaar leren als we er de tijd voor nemen.

De auteur geeft in haar kenmerkende prettige schrijfstijl vele herkenbare voorbeelden uit haar praktijk en uit haar eigen leven. Ook doet ze suggesties en geeft ze tips over hoe je dit in je eigen leven kunt toepassen.

 

 “Zoals ik ben, heb ik het leven lief

Zoek ik mijn weg, puur sensitief”

– Jolijn Hendriks


Over de auteur

Jolijn Hendriks geeft psychosociale hulp aan volwassenen en kinderen. Zij is gespecialiseerd in hooggevoeligheid, traumaverwerking en opvoeding. Daarnaast heeft zij haar eigen Kinder- en Gezinscoachopleiding bij Sonneveltopleidingen, waaraan zij ook is verbonden als hoofddocent. Eerder schreef zij al Puur hooggevoelig en Puur lichter leven.

Meer weten over de auteur? Neem dan een kijkje op haar eigen website.

Boektrailer ‘Puur elkaar grootbrengen’

In dit filmpje vertelt Jolijn Hendriks over haar nieuwe boek.

Luister naar de liedjes bij PUUR elkaar grootbrengen

Jolijn Hendriks heeft liedjes geschreven voor het boek ‘Puur elkaar grootbrengen’ en haar dochter zingt ze onder begeleiding van haar man. De liedjes zijn hier te horen:

Meer van Jolijn Hendriks

Puur hooggevoelig

Puur hooggevoelig, een compleet en praktisch boek voor hooggevoelige mensen is een echt praktisch boek voor hooggevoelige / hoogsensitieve mensen. Bovendien is het een compleet naslagwerk dat alle voorkomende theorieën en bekende auteurs over hooggevoeligheid behandelt.

Bestel hier jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

 


Puur lichter leven

Puur lichter leven, loslaten wat zwaarte geeft behandelt zwaarte: hooggevoelige mensen trekken bewust en onbewust vaak veel zwaarte aan. Dit belemmert hen in het vrij en voluit vanuit hun essentie leven. Jolijn Hendriks laat de lezer door bewustwording van wat zwaarte kan geven, kiezen voor het loslaten van ballast, om zo vanuit meer zelfvertrouwen het leven dat past bij hun hooggevoeligheid vorm te geven.

Bestel hier jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


Puur hooggevoelig kaartenbox

Met de 52 inspiratiekaarten wordt je als HSP aan het denken gezet en ga je op een positieve manier aan de slag met hooggevoeligheid. Een must voor iedereen die zelf hooggevoelig is of ermee te maken heeft in zijn of haar omgeving! De kaartenbox is niet alleen een mooi cadeau maar kan ook ingezet worden door therapeuten en coaches. Bestel hier jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste titels?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste nieuws op het gebied van onze boeken over persoonlijke groei, pionierende wetenschap en spiritualiteit.