Oproep: wil jij ‘Het handleesboek’ van Ellen Duim recenseren?

11 april 2017

Wij zoeken recensenten voor 'Het handleesboek' van Ellen Duim. Heb jij een vlotte pen en hou je van de boeken van AnkhHermes? Dan zoeken we jou!

In ruil voor jouw recensie, die we plaatsen op de website van AnkhHermes en Inspirerend Leven en die we delen op sociale media, sturen we je gratis het te recenseren boek toe. Per titel vragen we drie mensen om het boek te recenseren.

Deze keer: Het handleesboek van Ellen Duim

Over Het handleesboek

Voor Ellen Duim is handlezen al meer dan twintig jaar haar passie, haar werk en haar leven. Ze leest handen in haar praktijk, leidt anderen op tot handlezer(es) en geeft workshops en lezingen door het hele land. Haar ‘handleesboek’ is er nu in een prachtige nieuwe midprice-editie!

Handlezen is een prachtige manier om inzicht te krijgen in je karakter, talenten, relaties, ambities, valkuilen, uitdagingen en verlangens, maar ook bijvoorbeeld je lichamelijke gesteldheid en gezondheidstoestand. Het is echt een ontmoeting met jezelf; je handen zijn als het ware je dagboek.

Het handleesboek bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte, waarin onder andere thema’s als ‘balans in je leven’, ‘communicatie met jezelf en de ander’ en ‘het vinden van je passie’ aan bod komen. Het is een echt doe-boek: veel beeld, tips, oefeningen en praktijkvoorbeelden om meteen aan de slag te gaan. Aan het eind van dit boek zul je meer over jezelf te weten zijn gekomen en hebben ook de handen van geliefden en vrienden geen geheimen meer voor je!

Over Ellen Duim

Ellen Duim is de beste handlezeres van Nederland. Ze geeft al 18 jaar consulten, workshops en bedrijfssessies. Ook is zij regelmatig te zien in de media, o.a. in Happinez. Ellen is een ongelofelijk enthousiast en leuk mens, dat met heel veel passie en plezier haar kennis overbrengt.

Bekijk hier alvast het leesfragment.

Wil jij het boek Het handleesboek van Ellen Duim recenseren? Stuur een e-mail naar Miriam den Ouden van Uitgeverij AnkhHermes (mdenouden@ankh-hermes.nl) met je gegevens en vertel waarom jij graag dit boek wilt recenseren.

Wil je niet recenseren maar ben je wel geïnteresseerd in dit boek? Bestellen kan natuurlijk ook. Klik dan hier!