Oproep: wil jij ‘Boek van het zelf’ van Willem Glaudemans recenseren?

6 juni 2017

In ruil voor jouw recensie, die we plaatsen op de website van AnkhHermes en Inspirerend Leven en die we delen op sociale media, sturen we je gratis het te recenseren boek toe. Per titel vragen we drie mensen om het boek te recenseren.

Deze keer: Boek van het zelf

Over Boek van het zelf

Laat los wat je niet bent.
Omarm wat je wel bent.
Hierin ligt je vrede en bevrijding.

Dit is in wezen de samenvatting van dit boek. Ontdek wat je niet bent, zoals je lichaam, je verstand, gevoel, persoon en je ego. Vooral, laat je vereenzelviging ermee los. Dan komt steeds meer in je bewustzijn omhoog wat je wel bent: jeZelf. Dit Zelf is wat blijvend is in jou, onaantastbaar, wat jou verbindt met het Grote Geheel, de Bron van alle Zijn, wat jou verbindt met alle anderen. Dit boek kan jou wegleiden van het ego en naar het Zelf toeleiden. Het is helder, praktisch, poëtisch en biedt je verschillende wegen.

Dit boek is niet alleen bestemd voor mensen die geïnteresseerd zijn geraakt in non-dualisme en advaita vedanta, maar vooral voor ieder die op een spiritueel pad is en met de vraag rondloopt ‘wie ben ik werkelijk?’ Het kan je handreikingen geven. Je mag stoppen met zoeken, want uiteindelijk gaat het om de herinnering en herkenning van wie altijd al bent.

Bekijk hier alvast het leesfragment.

Wil jij Boek van het zelf van Willem Glaudemans recenseren? Stuur een e-mail naar Miriam den Ouden van Uitgeverij AnkhHermes (mdenouden@ankh-hermes.nl) met je adresgegevens en vertel waarom jij graag dit boek wilt recenseren.

Wil je niet recenseren maar ben je wel geïnteresseerd in dit boek? Bestellen kan natuurlijk ook. Klik dan hier!