• info@ankh-hermes.nl

De spirituele uitgeverij van Nederland

November bij AnkhHermes

Laatste update door Anouschka van Wettum op 17 oktober 2018

In november verschijnen er drie boeken bij AnkhHermes: een voor een inspirerende, warme winter, een over over seks als spirituele oefening en de laatste over intuïtief leven.

Het Inspirerend Leven Winterboek bevat allerlei tips, inspiratie, recepten en verhalen om geïnspireerd de winter in te gaan. Mindful en mindblowing seks gaat over de prachtige combinatie van spiritualiteit en seks, en staat vol met mindfulness- en meditatieoefeningen om je open te stellen voor jezelf en voor elkaar. Ten slotte is Het betoverende leven een gids naar intuïtief leven, waarin psycholoog en mytholoog Sharon Blackie laat zien hoe we door verhalen ons meer mogen thuis voelen op deze aarde.

Inspirerend Leven Winterboek

Het Inspirerend Leven Winterboek is een lees-kijk-doe-en-inspiratieboek waaruit je veel inspiratie kan putten voor een extra warme winter. Enkele onderwerpen uit het Winterboek zijn: hooggevoeligheid, Feng Shui, de magie van de winter, maar ook recepten, inspirerende quotes en verschillende verhalen. Het Winterboek is het perfecte cadeau voor de feestdagen om een dierbare of jezelf een warme winter toe te wensen. Meer lezen? Bekijk dan hier het boek. Verwacht: 7 november 2018

 

Mindful en mindblowing seks

In Mindful en mindblowing seks komen alle aspecten en vormen van seks naar voren. Een positieve en non-traditionele kijk op seks behandelt (non)monogamie, de voordelen van pornografie, wat als je partner geen zin heeft in seks en nog veel meer. Aan de hand van minfulness- en meditatieoefeningen kun je jezelf openstellen voor jezelf en voor elkaar. Meer lezen? Bekijk dan hier het boek. Verwacht: 15 november 2018.

 

Het betoverende leven

Het betoverende leven beschrijft hoe het intuïtieve leven verwondering omarmt en volledig opgaat in creatieve verbeelding. Lees over je bioritme, over thuiskomen bij jezelf en het belang van je mythische verbeelding om het verhaal dat je over jezelf vertelt compleet te maken. Het betoverende leven is een soort antigif tegen de vervreemding van onszelf in een wereld die steeds sneller, gemachineerder en virtueler wordt. Sharon Blackie nodigt je uit om weer in je lichaam te komen zitten in de prachtige wereld waarin we wonen. Meer lezen? Bekijk dan hier het boek. Verwacht: 28 november 2018.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste titels?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste nieuws op het gebied van onze boeken over persoonlijke groei, pionierende wetenschap en spiritualiteit.


Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.