Mindful en mindblowing seks van Jessica Graham

16 oktober 2018

Op 15 november verschijnt Mindful en mindblowing seks, Intens genieten van echte aandacht voor elkaar van Jessica Graham. Dit is het boek over seks waar je op hebt zitten wachten.

“Dit boek is voor jou.

Het is voor jou in wat voor lichaam je ook leeft.
Het is voor jou hoe jij je seksueel ook uit.
Het is voor jou met welk geslacht jij je ook identificeert
en het is voor jou als jij je helemaal niet met een geslacht identificeert.
Het is voor jou, welke manier jij ook verkiest voor een romantisch samenzijn.

Dit boek is voor jou.”

Mindful en mindblowing seks

Stijlvol, eerlijk, inhoudelijk en vooral zonder plaatjes, trivialiteiten of platte algemeenheden. Jessica Graham laat je in dit boek zien dat spiritualiteit en seks gaan heel goed samen gaan. Sterker nog: seks is de ultieme spirituele oefening! Het gaat om tijd en échte aandacht voor elkaar. Met dit uitgangspunt geeft ze je onder andere mindfulness- en meditatieoefeningen die je kunt gebruiken om je open te stellen voor jezelf en voor elkaar. Zo durf je langzamerhand je verlangens en gevoelens steeds meer uit te spreken, en ernaar te handelen. De persoonlijke verhalen in dit boek zijn verhelderend en spiegelend.

Jessica Graham gaat in op alle aspecten en vormen van seks: van orgasmes met je ogen open tot trio’s tot seksueel trauma. Vanuit een positieve en non-traditionele kijk op seks behandelt ze (non)monogamie, de voordelen van pornografie, hoe om te gaan met een partner die geen zin in seks heeft en nog veel meer. Alles is bespreekbaar, alles mag.

Over de auteur

Jessica Graham is actrice en eveneens een populaire mindfulness leraar, blogger en seks coach. Ze won diverse prijzen voor haar film- en acteerwerk.

Meer weten over de auteur? Neem dan een kijkje op haar eigen website.

Meditatie uit het boek

In dit filmpje geeft Jessica Graham een meditatie techniek uit haar boek (Engelstalig).

Op de hoogte blijven van onze nieuwste titels?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste nieuws op het gebied van onze boeken over persoonlijke groei, pionierende wetenschap en spiritualiteit.