De spirituele uitgeverij van Nederland

Machtige gedachten van Louise Hay

Laatste update door Team AnkhHermes op 13 juni 2019

Machtige gedachten van Louise Hay is een schatkist vol kracht, wijsheid en positiviteit. De affirmaties zijn voor iedereen die een lichter leven voor zichzelf of een ander wenst.

Louise Hay is de koningin van het positief denken en met het kleine maar fijne boekje Machtige gedachten geeft ze weer een schatkist vol kracht, wijsheid en positiviteit weg. Machtige gedachten staat vol mooie affirmaties voor een gelukkiger leven. Verbeter de wereld en begin eenvoudig bij jezelf. Als je een of twee positieve gedachten per dag denkt en leest, steven je af op geluk en blijft de rest van je leven een fantastisch avontuur! De affirmaties bieden je elke dag opnieuw positieve, mooie gedachten.

Kan je niet wachten om de  affirmaties van Louise Hay te lezen en gebruiken? Reserveer dan nu Machtige gedachten.

Machtige gedachten staat vol positieve gedachten van Louise Hay. Dit mooie boekje:

  • Biedt dagelijks ideeën die je helpen om van elke dag een heerlijke ervaring te maken
  • Bevat 365 affirmaties, voor elke dag van het jaar
  • Staat vol positieve gedachten van zelf-hulpgoeroe Louise Hay
  • Geeft je nieuwe energie

Over Louise Hay

Louise Hay is bekend van haar wereldwijde bestsellers Je kunt je leven helen en Heel je lichaam. Met haar inzichten en positieve filosofie helpt Louise Hay miljoenen mensen op weg naar een fijner en positiever leven. Ze wordt gezien als een van de grondleggers van de zelfhulp, en schreef lang voordat het gangbaar was al over de onlosmakelijke connectie tussen lichaam en geest. Haar boeken worden in meer dan 33 landen uitgegeven en zijn in 25 talen vertaald.

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.