UITVERKOCHT: Een avond met Lynne McTaggart

25 januari 2018

Ter gelegenheid van het verschijnen van haar nieuwe boek 'Het Intentie-effect, the Power of Eight' komt Lynne McTaggart naar Nederland. Zij vertelt deze avond over haar nieuwe boek. Uiteraard neemt zij ons ook mee in een intentie-experiment. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Lynne McTaggart.

Een avond met Lynne McTaggart

We nodigen je van harte uit om dit bijzondere evenement bij te wonen!

Lynne McTaggart komt naar Nederland!

Speciaal voor het verschijnen van haar nieuwe boek Het intentie-exeperiment, The power of Eight’ komt Lynne MacTaggart naar Nederland! In de Posthoornkerk in Amsterdam zal zij ons vertellen over het potentieel van gedachtekracht in kleine groepen, en hoe we hiermee ons eigen leven en dat van de mensen en de wereld om ons heen kunnen verbeteren. Uiteraard laat zij ons dit ook zelf ervaren door middel van een experiment. Je zult versteld staan van wat er mogelijk is als we onze gedachtekracht bundelen in een kleine groep…  Na afloop is het mogelijk om vragen te stellen aan Lynne McTaggart.

Inloop & Ontvangst met koffie & thee

19.30 – 20.00 uur

Lezing, experiment, vragen

20.00 – 22.00 uur

Vooraf en na afloop is er gelegenheid tot het kopen van het boek van Lynne McTaggart.

De Posthoornkerk in Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Klik hier voor het adres en een routebeschrijving.

Over Het Intentie-effect: de snelweg naar geluk

In Het Intentie-effect: The Power of Eight onthult bestsellerauteur Lynne McTaggart (bekend van Het Veld en Het Intentie-experiment) de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht. Met onze gedachten kunnen we echt wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld om ons heen positief te veranderen.

Dat effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een kleine groep (vandaar ‘The Power of Eight’, hoewel een andere groepssamenstelling even krachtig kan werken). Lynne was zelf totaal verrast van het enorme potentieel van het werken in kleine groepen: er bleek niet alleen een effect te zijn voor degene die de intenties ontving, maar de hele groep profiteerde van het spiegeleffect.

In Het Intentie-effect: The Power of Eight geeft Lynne McTaggart wetenschappelijke context aan alle wonderen die ze aanschouwde. Ze dook in de geschiedenis van het fenomeen gedachtekracht en organiseerde een grote onafhankelijke wetenschappelijke studie met ‘Power of Eight’ groepen om aan te kunnen tonen waarom positieve gedachtekracht bundelen in kleine groepen de snelweg is naar geluk.

Mediapartner

Medisch Dossier is de Nederlandse uitgave van het Britse blad What Doctors Don’t Tell You (WDDTY), van de gezaghebbende medisch journaliste en auteur Lynne McTaggart. Medisch Dossier verschijnt 10 keer per jaar en biedt onafhankelijke informatie voor en over uw gezondheid.

 

 

Voordelen van een jaarabonnement op Medisch Dossier:

  • Altijd op de hoogte van wat u moet weten over de laatste medische inzichten: 10x per jaar actuele informatie over medicijnen, behandelingen en preventie op uw mat.
  • Al sinds 1998 kritisch, onafhankelijk 
en objectief.
  • Praktisch toepasbaar: tips hoe u uw gezondheid en die van uw gezin in eigen hand houdt.
  • Snel en gericht informatie zoeken over alle gezondheidsonderwerpen in het gratis online archief.