Liefdeskunst van Hannah Cuppen

Laatste update door Team AnkhHermes op 23 april 2019

Liefdeskunst is het langverwachte werkboek bij de bestseller Liefdesbang. Eindelijk kun je nu zelf aan de slag met je bindingsangst en/of verlatingsangst! Want hoe ga je om met bindingsangst? Wat doe je als je bang bent voor de liefde? Stap voor stap neemt Hannah je mee om de oorzaken van je angst te achterhalen en aan te pakken. Je krijgt gerichte oefeningen, meditaties, opdrachten en heel veel tips en technieken.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Reserveer dan nu Liefdeskunst.

Hannah Cuppen laat je in Liefdeskunst zien hoe je de oorzaken van je angst bij de wortel aanpakt. Zo lees je bijvoorbeeld:

  • Wat je moet doen als je verlatingsangst hebt
  • Hoe je omgaat met bindingsangst
  • Welke tips en technieken er zijn voor verlatingsangst
  • Welke oefeningen en meditaties je kunt doen

Over Hannah Cuppen

Hannah Cuppen is therapeut en trainer en bekend van het tv-programma Liefde is… waarin zij als liefdesexpert optreedt. Als ervaringsdeskundige heeft ze zich gespecialiseerd in verlatings- en bindingsangst en ze schreef hierover de bestseller Liefdesbang waar al meer van 55.000 exemplaren van verkocht zijn.

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.