Liefdesexpert Hannah Cuppen bij BNNVARA: overwin je verlatingsangst en bindingsangst

3 december 2018

Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Verlang je naar een partner maar loopt deze steeds weg als jij dichterbij komt? Of verdwijnen al jouw gevoelens als iemand voor jou wil gaan? Misschien heb je een relatie maar mis je de intimiteit. In Liefdesbang legt Hannah Cuppen (bekend van tv-programma Liefde is…) uit dat dit allemaal met verlatingsangst en bindingsangst te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan.

Hannah Cuppen, expert op het gebied van verlatingsangst en bindingsangst

Hannah Cuppen is zelf ervaringsdeskundige. Ze durfde zich kwetsbaar op te stellen en schreef Liefdesbang vanuit haar jarenlange zelfonderzoek. Daarnaast interviewde ze vele mensen over hun ervaringen met verlatingsangst en bindingsangst. Haar oplossingsgerichte boek biedt zo behalve inzichten en tips ook veel authentieke verhalen uit de praktijk. Het laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Zo krijgt de liefde een eerlijke kans.

Bestel jouw exemplaar van Liefdesbang bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com voor € 17,99

Geef liefde een eerlijke kans

Wil je aan de slag met je verlatingsangst en bindingsangst? Geef jezelf Liefdesbang cadeau en doe inzichten op over waarom je je niet kan binden of waarom het die ander niet lukt. Liefdesbang is verkrijgbaar met een felroze en met een donkerblauw omslag, maar de inhoud is gelijk.

 

Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox.