Lekker lezen op je tablet: E-books met korting in september

1 september 2018

Aan het begin van de herfst is er niets lekkerder dan na een lange buitenwandeling op te warmen met een goed boek. Ben jij op zoek naar inspiratie of wil je je verder verdiepen in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze korting een mooi moment om een van onze klassieke e-books met korting op je tablet of e-reader te zetten.

Deze maand maar liefst 10 titels met korting:

Liefdesbang van Hannah Cuppen nu voor € 6,99

Heb jij last van verlatingsangst of bindingsangst? In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit hoe je hiermee om kunt gaan. Haar oplossingsgerichte boek biedt behalve inzichten en tips ook veel authentieke verhalen uit de praktijk. Het laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Zo krijgt de liefde een eerlijke kans.
Koop bij bol.com

Liefdesroep van Hannah Cuppen nu voor € 8,99 

Liefdesroep is het (logische) vervolg op de bestseller Liefdesbang van Hannah Cuppen. Met of zonder een romantische relatie gaat het erom dat we vaak vergeten – of niet durven – om ons hart te volgen. Hannah Cuppen roept op, begeleidt, daagt uit en geeft praktische adviezen en voorbeelden om te ‘luisteren naar de roep van je hart’. Als je voor jezelf en je passies durft te kiezen wordt je nu eenmaal een gelukkiger mens!
Koop bij bol.com

Destructieve relaties op de schop van Jan Storms nu voor € 6,99

Destructieve relaties informeert u over wat psychopathie is, hoe je psychopathisch gedrag kunt herkennen, geeft technieken om je ertegen te beschermen en aanwijzingen voor herstel van schade die jij zelf, of iemand in je omgeving, hebt opgelopen. Psychopatisch gedrag herkennen, je ertegen beschermen en schade herstellen.
Koop bij bol.com

Voorbij het narcisme van Mjon van Oers nu voor € 6,99

Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk van Mjon van Oers laat op een heldere manier zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen. Voorbij het narcisme is een zeer compleet boek vol voorbeelden, bewijzen, ervaringsverhalen, tips en technieken.
Koop bij bol.com

De kracht van het NU van Eckhart Tolle nu voor €6,99

De kracht van nu is het spirituele boek van de afgelopen tijd. Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen.
Koop bij bol.com

De kracht van het NU in de praktijk van Eckhart Tolle nu voor € 6,99

Alles gebeurt in het Nu en alles vinden we in het Nu. Als we ons hiervan bewust worden, vinden we schoonheid, liefde, geluk, creativiteit, innerlijke vrede en bovenal ons ware zelf. Je hoeft er niet in te geloven, maar, zoals Tolle zelf zegt, je moet het ervaren. In ‘De kracht van het Nu in de praktijk’ reikt Tolle ons oefeningen aan waarmee we die sprong in ons bewustzijn nog gemakkelijker kunnen maken en steeds beter leren om in het Nu te leven.
Koop bij bol.com

Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle nu voor € 6,99

Het is hoog tijd voor een collectieve bewustzijnstransformatie, waardoor we onze zwaarte en dichtheid verliezen, zodat we transparant worden voor het licht van bewustzijn. Wat kunnen we doen om deze verschuiving in onszelf te versnellen? En hoe kunnen we het nieuwe, ontwakende bewustzijn herkennen? Op deze en andere wezenlijke vragen gaat Een nieuwe aarde in. Al lezende ervaren we dan de bewustzijnsverschuiving die in ons plaatsvindt.
Koop bij bol.com

Je kunt je leven helen van Louise Hay nu voor € 8,99

Louise Hay laat je op een eenvoudige en begrijpelijke manier kennismaken met de verbinding tussen lichaam en geest. Je negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf zijn vaker dan je denkt de oorzaak van emotionele problemen en lichamelijke klachten. Louise Hay geeft handvatten en hulp in de vorm van inspirerende teksten, ervaringen en voorbeelden van anderen, meditaties en affirmaties.
Koop bij bol.com

Gebruik je innerlijke kracht van Louise Hay nu voor € 8,99 

Gebruik je innerlijke kracht’ van Louise Hay is het vervolg op ‘Je kunt je leven helen’. In ‘Gebruik je innerlijke kracht’ verdiept Louise Hay haar filosofie van jezelf liefhebben. Louise neemt je op een liefdevolle manier mee op ontdekkingsreis naar je innerlijke kracht. Leer naar je innerlijke stem te luisteren, maar ook je innerlijke kind lief te hebben, je ware gevoelens te uiten, je creativiteit te uiten en nog veel meer.
Koop bij bol.com

Terugkeer naar liefde van Marianne Williamson nu voor € 8,99

‘Terugkeer naar liefde, leven met de principes van Een cursus in wonderen’ van Marianne Williamson is een wereldwijde klassieker waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Geïnspireerd door een Cursus in wonderen maakt Marianne Williamson duidelijk dat liefde de drijvende kracht is achter alles. ‘Terugkeer naar liefde’ laat zien dat wanneer je bereid bent vanuit liefde in plaats van angst te leven, alles zal veranderen. Je ontdekt dat jij de liefde bent. Liefde maakt onszelf en de wereld beter.
Koop bij bol.com


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox.