Lekker lezen op je tablet: E-books met korting in november

1 november 2018

In de herfst is er niets lekkerder dan na een lange buitenwandeling op te warmen met een goed boek. Ben jij op zoek naar inspiratie of wil je je verder verdiepen in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze korting een mooi moment om een van onze klassieke e-books met korting op je tablet of e-reader te zetten.

Deze maand heeft Bol.com verschillende acties. De eerste actie loopt van 1 november t/m 2 december 2018.

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz nu voor €4,99

De kracht zit hem in de eenvoud: Wees onberispelijk in je woorden, Vat niets persoonlijk op, Ga niet uit van veronderstellingen, Doe altijd je best. Zo luidt het Tolteekse recept om een gelukkig en vrij mens te worden. Deze verrassend eenvoudige, maar doeltreffende leefregels, gebaseerd op de oude Tolteekse wijsheid geeft Don Miguel Ruiz, de auteur van dit boek en zelf van Tolteekse afkomst. Als we deze vier inzichten consequent en radicaal toepassen in ons dagelijks leven, gaan we alles door een heel andere bril bekijken. We zien in dat wijzelf de enigen zijn die ons eigen geluk en welzijn kunnen creëren. Nu leggen we de verantwoordelijkheid daarvoor vaak nog graag bij anderen. Liefde is daarbij een overkoepelende energie, een allesdoordringende kracht die het leven kan veranderen van een hel in een hemel.
Koop bij bol.com

Terugkeer naar liefde van Marianne Williamson nu voor €4,99

Geïnspireerd door een Cursus in wonderen maakt Marianne Williamson in Terugkeer naar liefde duidelijk dat liefde de drijvende kracht is achter alles. Wat je ook overkomt op het gebied van relaties, gezondheid of carrière: liefde is het antwoord. ‘Terugkeer naar liefde’ laat zien dat wanneer je bereid bent vanuit liefde in plaats van angst te leven, alles zal veranderen. Je ontdekt dat jij de liefde bent. Liefde maakt onszelf en de wereld beter.
Koop bij bol.com

De tweede actie loopt van 4 november t/m 2 december 2018

Liefdesroep van Hannah Cuppen nu voor €4,99

Liefdesroep is het vervolg op de bestseller Liefdesbang van Hannah Cuppen. In haar eerste boek Liefdesbang besprak Hannah Cuppen bindingsangst en verlatingsangst en wat je hieraan kunt doen. In haar tweede boek Liefdesroep pakt zij wederom een thema aan waar velen mee worstelen. Iedereen zoekt in zijn of haar leven naar invulling, vervulling en passie. Met of zonder een romantische relatie gaat het erom dat we vaak vergeten – of niet durven – om ons hart te volgen. Op haar eigen, aansprekende wijze roept Hannah Cuppen op, ze begeleidt, daagt uit en geeft praktische adviezen en voorbeelden om dit universele thema ‘luisteren naar de roep van je hart’ toegankelijk te maken. Als je voor jezelf en je passies durft te kiezen wordt je nu eenmaal een gelukkiger mens!
Koop bij bol.com

Meesterschap in liefde van Don Miguel Ruiz nu voor €4,99

In Meesterschap in liefde laat Don Miguel Ruiz ons zien hoe onze op angst gebaseerde overtuigingen en ideeën onze liefde ondermijnen en veel ellende en drama in onze relaties veroorzaken. Aan de hand van levendige waargebeurde verhalen beschrijft Ruiz hoe we onze emotionele wonden kunnen helen en de vrijheid en vreugde in ons leven kunnen herstellen die we van nature in ons hebben. Zo krijgen we de speelsheid terug die van vitaal belang is voor liefdevolle relaties. Deze versie is een gebonden uitgave, een prachtig cadeau voor jezelf of een dierbare!
Koop bij bol.com

Ook speciaal voor Single’s Day op 11 november en tijdens het Black Friday weekend van 23 t/m 26 november 2018 heeft Bol.com nog een aantal mooie boeken in de aanbieding

De kracht van het NU van Eckhart Tolle nu voor € 3,99

De kracht van nu is het spirituele boek van de afgelopen tijd. Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen.
Koop bij bol.com

Liefdesbang van Hannah Cuppen nu voor € 3,99

Heb jij last van verlatingsangst of bindingsangst? In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit hoe je hiermee om kunt gaan. Haar oplossingsgerichte boek biedt behalve inzichten en tips ook veel authentieke verhalen uit de praktijk. Het laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Zo krijgt de liefde een eerlijke kans.
Koop bij bol.com

Je kunt je leven helen van Louise Hay nu voor € 3,99

Louise Hay laat je op een eenvoudige en begrijpelijke manier kennismaken met de verbinding tussen lichaam en geest. Je negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf zijn vaker dan je denkt de oorzaak van emotionele problemen en lichamelijke klachten. Louise Hay geeft handvatten en hulp in de vorm van inspirerende teksten, ervaringen en voorbeelden van anderen, meditaties en affirmaties.
Koop bij bol.com


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox.