Last-minute leesvoer voor je tablet: E-books met korting in juli

5 juli 2018

Nu het zo lang licht is buiten, is het heerlijk om tot in de late uurtjes in de tuin of op je balkon te zitten met een goed boek. In de stilte van de avond kun je mijmeren over nieuwe inzichten. Mooi weer is een goede tijd om je eigen schaduw te onderzoeken. Wil jij deze zomer werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze korting een mooi moment om een van onze klassieke e-books met korting op je tablet of e-reader te zetten.

Deze maand: Voorbij het narcisme van Mjon van Oers van € 9,99 nu voor € 6,99 en Je kunt je leven helen van Louise Hay van € 12,99 nu voor € 8,99. De korting loopt van 1 tot en met 31 juli 2018.

1. Je kunt je leven helen

Je kunt je leven helen van Louise Hay is het beste te omschrijven als hét basisboek voor een gelukkiger leven. En wel hierom: je negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf zijn vaker dan je denkt de oorzaak van emotionele problemen en lichamelijke klachten. Als je leert om van jezelf te houden en jezelf en anderen te vergeven, zet je stappen om je leven ten goede te veranderen.

Louise Hay geeft heel veel handvatten en hulp in de vorm van inspirerende teksten, ervaringen en voorbeelden van anderen, meditaties en affirmaties. Aan het eind van het boek vind je een praktisch overzicht van klachten en de gedachtepatronen die daar mogelijk aan ten grondslag liggen.

Koop bij bol.com


2. Voorbij het narcisme

Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk van Mjon van Oers laat zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen. Van een narcistische ouder tot collega, van een narcistische partner tot de CEO: narcisme komt overal voor.

Ben je verwikkeld in een narcistische relatie, of vermoed je dat je het ‘slachtoffer’ bent van een narcist, dan zul je na het lezen van dit boek veel meer inzicht hebben in wat je overkomt en heb je handvatten om je leven krachtig in eigen hand te nemen.

Koop bij bol.com