De spirituele uitgeverij van Nederland

Koesterkaartjes bij verlies van Saskia de Bruin

Laatste update door Team AnkhHermes op 13 juni 2019

Voor iedereen die zelf iemand heeft verloren of iemand bijstaat die in de rouw is, biedt Koesterkaartjes bij verlies bijzondere troost

Voor iedereen die zelf iemand heeft verloren of iemand bijstaat die in de rouw is, biedt Koesterkaartjes bij verlies bijzondere troost. Op het moment dat je iemand verliest, gaan er duizend dingen door je hoofd en door je hart. Wat je dan het meest nodig hebt, is gezien, gehoord en gerustgesteld te worden. Maar woorden vinden is soms moeilijk. Dan zijn deze koesterkaartjes een warm en liefdevol alternatief. Je kunt ze aan jezelf of aan een dierbare geven. Ze zitten in een prachtig doosje, klein genoeg om mee te nemen. Kaartjes en woorden om te koesteren

Kan je niet wachten om de mooie koesterkaartjes te lezen of uit te delen?  Reserveer dan nu Koesterkaartjes bij verlies.

Met Koesterkaartjes bij verlies heb je iets bijzonders in handen:

  • De kaartjes bieden troost aan iedereen die iemand heeft verloren
  • Ze zijn een mooi cadeau voor jezelf of een dierbare
  • Vind de woorden om te delen met iemand die in rouw is
  • Met veel liefdevolle uitspraken over rouwverwerking en heling
  • De kaartjes zitten in een prachtig doosje om mee te nemen

Over Saskia de Bruin

Saskia de Bruin is eigenaar en oprichter van De GeluksOnderneming. Ze begeleidt mensen in hun zoektocht naar een creatief, bezield en liefdevol leven. Ze houdt zich bezig met Biodanza, Ontspanning door middel van lichaamsgewaarzijn, Mindfulness, Dance for Health en ze geeft regelmatig schrijfworkshops. Ze schreef diverse boeken, waaronder Weg van de pijn. In dit boek laat ze zien dat pijn vaak een verborgen agenda heeft. Ze ontdekte dat ons lichaam pijn en andere klachten kan gebruiken om ons te beschermen tegen emoties die we als bedreigend, onacceptabel of overweldigend ervaren. Ook stelde Saskia de Bruin diverse kaartensets samen om je te inspireren, waaronder de Schatgraven naar gouden momenten-kaartjes. Op de kaartjes staan vragen die je kunnen helpen om mooie herinneringen op te graven.


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.