De spirituele uitgeverij van Nederland

Kinderyoga van Helen Purperhart op De Beste Boeken Live

Laatste update door Anouschka van Wettum op 19 augustus 2020

Helen Purperhart spreekt op De Beste Boeken Live 2018 en doet yoga met boekhandelaren.

Ieder jaar komen boekhandelaren aan het einde van de zomer samen op De Beste Boeken Live. Tijdens dit evenement laten uitgeverijen zien wat ze dit jaar in petto hebben: van internationale topauteurs tot veelbelovende debutanten. Dit jaar werd Helen Purperhart uitgenodigd om te komen spreken op het kinderboekenpodium.

Kinderyoga, ontdek je superkracht

Helen Purperhart, dé kinderyogadocent van Nederland en Vlaanderen, stond dit jaar op De Beste Boeken Live met haar nieuwste boek Kinderyoga, ontdek je superkracht. Vanaf het kinderboekenpodium liet ze alle boekhandelaren zichzelf opblazen als een ballon en weer leeglopen.

De auteur zet zich in om kinderyoga bekender te maken: een set avonturen voor kinderen om even een slome slak of een piraat te kunnen zijn. Zo leren kinderen dat je van sommige bewegingen meer energie krijgt en andere bewegingen je juist rustig maken. Op De Beste Boeken Live liet ze zien dat ook volwassen boekhandelaren gaan glimlachen van een kinderyoga avontuur.

Benieuwd naar het boek?

Meer over de auteur

Helen Purperhart is dé kinderyogadocente van Nederland. Vanuit haar twee grote passies spelen en yoga leidt zij haar succesvolle bedrijf ‘Jip en Jan’, van waaruit zij kinderyogadocenten kindercoaches en yogateachers opleidt. Daarnaast schrijft Helen Purperhart boeken, maakt zij CD’s en kaartenboxen die in de yogapraktijk gebruikt kunnen worden. Met haar enthousiasme, inspiratie en ondernemerszin is zij van onschatbare waarde voor met name de kinderyoga in Nederland en daarbuiten.

Bekijk hier haar website: www.kinderyoga.nl

Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

Zomertips van team AnkhHermes – cadeautjes voor je ziel
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *