De spirituele uitgeverij van Nederland

Inwijding van Elisabeth Haich

Laatste update door Team AnkhHermes op 13 juni 2019

Inwijding, priesteres in Egypte is een tijdloze spirituele klassieker. Door te onthullen wat er zich in Egypte, in het hart van de piramide, afspeelde wordt een mystieke wijsheid geopenbaard.

Inwijding is een tijdloze spirituele klassieker. Haar leven lang is Elisabeth op zoek naar een verklaring voor het de zin van het leven. Ze is overtuigd van een diepere zin achter de schijnbaar eindeloze keten van geboorte en dood. Tijdens haar zoektocht komt ze in contact met steeds wijzere mensen die haar meer en meer kennis onthullen. Ook krijgt ze visioenen en herinneringen aan een eerder leven als dochter van een Egyptische farao. Op haar weg van zelfrealisatie gaat tenslotte haar diepste wens in vervulling met haar inwijding tot priesteres in Egypte. Het boek openbaart een mystieke wijsheid die antwoorden geeft op grote spirituele vragen van onze tijd.

Inwijding leest op het eerste gezicht als spannend boek maar heeft op ieder die het leest een blijvende persoonlijke impact.

Kan je niet wachten om het verhaal van Elisabeth te lezen? Bestel dan nu Inwijding.

Elisabeth Haich onthult in Inwijding welke mystieke geheimen zich in het hart van de piramide afspeelden. Lees bijvoorbeeld over:

  • Reïncarnatie en herinneringen aan Egypte
  • Elisabeth Haich’s zoektocht naar een vorig leven
  • De visioenen over een leven in Egypte
  • De beproevingen en lessen op ons levenspad
  • Mystieke wijsheid met antwoorden op grote levensvragen

Over Elisabeth Haich

Elisabeth Haich (1897-1994) leidde met Selvarajan Yesudian yogascholen in Zürich en Ponte Tresa en heeft verschillende boeken over yoga op haar naam staan.

 

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.