Inspiratiekaarten van Eckhart Tolle, Don Miguel Ruiz en Jolijn Hendriks met korting

3 september 2018

Een moment van bezinning binnen handbereik: dat zijn de kaartenboxen van AnkhHermes. Zo hoef je zelf geen post-its met wijsheden op je spiegel te plakken. Pak een kaartje bij het opstaan en draag de wijsheid of overdenking de hele dag met je mee. In de maand september geven we wat extra aandacht aan drie bijzondere kaartenboxen: Puur hooggevoelig van Jolijn Hendriks, Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle en De vier inzichten van Don Miguel Ruiz. Deze maand kun je de kaartenboxen bestellen voor de helft van de prijs.

Wil je vast een origineel cadeau in huis halen voor de feestdagen? Of zou je zelf graag een kaartenbox op je nachtkastje willen zetten? Lees dan meer over onze kaartenboxen. Let op: de actie is geldig van 1 t/m 30 september 2018.

Puur hooggevoelig kaartenbox van Jolijn Hendriks

De Puur hooggevoelig kaartenbox is een perfecte aanvulling op het succesvolle boek Puur hooggevoelig van Jolijn Hendriks. De 52 kaarten bieden met een inspirerende mix van teksten en oefeningen verdieping bij het boek. Je wordt aan het denken gezet en gaat op een positieve manier aan de slag met je eigen hooggevoeligheid. Een must voor iedereen die zelf hooggevoelig is of ermee te maken heeft in zijn of haar omgeving! De kaartenbox is luxe uitgevoerd en biedt de mogelijkheid om telkens een nieuwe kaart in de standaard te zetten.

Nu voor € 9,99 (normaal € 20,-)

Een nieuwe aarde kaartenbox van Eckhart Tolle

Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle, nu in de vorm van 52 kaarten vol inspiratie en verdieping: een prachtige aanvulling op de jubileumeditie van Een nieuwe aarde die door Tolle’s nieuwe woord vooraf opnieuw helemaal aansluit bij deze tijd. Als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. Gebaseerd op de inzichten uit De kracht van het Nu wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.

Nu voor € 9,99 (normaal € 20,-)

De vier inzichten kaartenbox van Ruiz

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz is wereldwijd al jarenlang een van de grootste spirituele bestsellers, met meer dan 5 miljoen verkochte exemplaren. Nu is er de kaartenbox, met de mooiste citaten uit het boek op prachtige inspiratiekaarten. Een uniek cadeau voor jezelf of een dierbare! De krachtige leefregels van de Tolteken (Wees onberispelijk in je woorden, Vat niets persoonlijk op, Ga niet uit van veronderstellingen, Doe altijd je best) helpen miljoenen mensen op weg naar een gelukkig en vrij leven.

Nu voor € 7,50 (normaal € 15,-)

Deze actie is geldig van 1 t/m 30 september 2018.