De spirituele uitgeverij van Nederland

Holistisch zorgen voor je huisdier van Niki J. Senior

Laatste update door Team AnkhHermes op 12 juni 2019

Holistisch zorgen voor je huisdier laat zien hoe je met natuurlijke middelen en methoden je hond of kat kunt helpen.

Wil jij nóg beter voor je huisdier zorgen? Met een ernstig ziek of gewond huisdier ga je natuurlijk naar de dierenarts. Maar zelf kun je ook heel veel doen om je kat of hond gezond te houden. Holistisch zorgen voor je huisdier laat zien hoe je met natuurlijke middelen en methoden je hond of kat kunt helpen. Bijvoorbeeld door een kristal in de mand van je hond te leggen als hij artrose heeft, of je kat te behandelen voor een allergie met bloesemextracten. Door je energetische vermogens te activeren kun je je precies afstemmen op wat jouw dier nodig heeft. Ontdek met dit boek hoe je met natuurlijke middelen en methoden als Bach-Bloesems, reiki en kristallen voor je huisdier kunt zorgen. Holistisch zorgen voor je huisdier is hét handboek voor iedere dierenbezitter.

Wil jij graag ontdekken hoe je holistisch kunt zorgen voor jouw huisdier? Bestel dan nu Holistisch zorgen voor je huisdier.

In Holistisch zorgen voor je huisdier vind je alle informatie die je nodig hebt om nog beter voor je huisdier te zorgen. Lees bijvoorbeeld over:

  • Natuurlijke middelen voor jouw huisdier
  • De beste zorg voor jouw hond, kat, vogel, konijn of hamster
  • De holistische oplossingen voor je zieke huisdier
  • De krachtige werking van Bach-Bloesems, reiki en kristallen
  • Talrijke voorbeelden, oefeningen en ervaringsverhalen

Over Niki J. Senior

Niki J. Senior legt zich al meer dan twintig jaar toe op het ontwikkelen van trainingen voor professionals op het gebied van animal healing. Dit doet ze vanuit haar eigen opleidingsinstituut Animal Magic Training in Norfolk Engeland.

 

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.