De spirituele uitgeverij van Nederland

Het geheim van ASMR van Craig Richard

Laatste update door Team AnkhHermes op 4 juni 2019

In Het geheim van ASMR ontdek je een hele nieuwe manier van ontspannen. ASMR is dé nieuwe trend op youtube. Maar wat is ASMR? Het staat voor het bijzondere en tintelende gevoel op je hoofd, je huid en in je hersenen. Je krijgt het bijvoorbeeld door te luisteren naar zacht gefluister, het knisperen van papier of als iemand zachtjes je haar kamt. ASMR helpt bij het verkrijgen van diepe ontspanning, een betere nachtrust. In de wetenschap wordt er momenteel dan ook veel onderzoek naar ASMR gedaan. In Het geheim van ASMR legt Craig Richard je op een toegankelijke manier de werking uit. Ook geeft hij je veel tips en voorbeelden om zelf ASMR te beoefenen.

Kan je niet wachten om de ontspannende werking van ASMR te ontdekken? Bestel dan nu Het geheim van ASMR.

Het geheim van ASMR legt op een toegankelijke manier de werking van ASMR uit. Het boek behandelt veel vragen over dit onderwerp, zoals:

  • Hoe werkt ASMR?
  • Zorgt ASMR voor vermindering van pijn, angst en somberheid?
  • Geeft ASMR ontspanning?
  • Wat veroorzaakt ASMR?

Over Craig Richard

Craig Richard is oprichter van ASMRuniveristy en deed jarenlang onderzoek naar het fenomeen.

 

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.