Gregg Braden in Amsterdam: 28 en 29 september 2019

5 november 2018

Bestseller auteur Gregg Braden komt naar Nederland: op 28 en 29 september zal hij te zien èn horen zijn in Amsterdam en jij kunt bij deze tweedaagse workshop zijn!

In De mens als ontwerp deelt Gregg Braden zijn ongelofelijke ontdekking:

“Voor het eerst in de 300-jarige geschiedenis van de wetenschap schrijven we een nieuw verhaal over de mens dat een nieuw antwoord geeft op de tijdloze vraag naar wie we zijn.”

Tijdens de workshop zal Gregg Braden de traditionele grenzen tussen wetenschap en spiritualiteit overbruggen om de op wetenschap gebaseerde technieken door te geven waarmee je je buitengewone menselijke potentieel kunt aanwakkeren. Denk bijvoorbeeld aan een geavanceerde staat van zelfregulatie, lang leven, zelfheling en meer.

Workshop: Human by Design: Awakening the Power to Thrive in Life’s Extreme

Tijdens de workshop spreekt Braden alle zintuigen aan. Grijp de kans om jezelf opnieuw te ontdekken en meer te zijn dan je ooit durfde te dromen! Wat je van de workshop kunt verwachten:

 • Ontdek het bewijs dat het standaard denken ondermijnt als het gaat om waar we vandaan komen wat de rol van evolutie is in ons leven
 • Wees getuige van ontdekkingen die ons ver voorbij het aanvaarde gedachtegoed brengen als het gaat om wat we kunnen en hoe je dit in je leven kunt toepassen!
 • Leer de technieken van Gregg Braden:
  • verkrijg toegang tot een diepe staat van intuïtie
  • creëer een diepe staat van emotionele en fysieke heling
  • Verminder en voorkom de erosie van ons DNA die zorgt voor ziekte en ouderdom
  • Ontdek het mysterie ne de betekenis van onze verstopte, maar krachtige, staat van superbewustzijn
  • Leer hoe je deze ontdekkingen kun toepassen in intieme persoonlijke relaties, zakelijke relaties, levensveranderende beslissingen en voor heling van de kern van binnen uit!

Schrijf je in via deze link.

Ontdek je ongekende menselijke potentieel met Gregg Braden

‘De mens als ontwerp, van evolutie door toeval naar transformatie door keuze’ is het baanbrekende nieuwe boek van bestsellerauteur Gregg Braden.In dit boek deelt hij buitengewone ontdekkingen voor een gezonder en langer leven. Hij laat zien dat we als mens vanaf het allereerste begin al zo ontworpen zijn, dat we ons welzijn zelf kunnen reguleren met onze zelfhelende vermogens.

Met intuïtie, empathie en liefde kunnen we onszelf helen en de wereld op een positieve manier beïnvloeden.Wanneer we breken met patronen en (wetenschappelijke) inzichten die ons niet meer dienen, schrijven we zelf het positieve verhaal waar we in deze turbulente tijd zoveel behoefte aan hebben.

bestel

Benieuwd naar andere boeken over wetenschap en spiritualiteit?

Kijk ook eens naar de boeken van Dr. Bruce Lipton, Lynne McTaggart en Alberto Villoldo.

Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox.