De spirituele uitgeverij van Nederland

Gregg Braden in Amsterdam: 28 en 29 september 2019

Laatste update door Anouschka van Wettum op 8 oktober 2019

Wees getuige van ontdekkingen die ons ver voorbij het aanvaarde gedachtegoed brengen als het gaat om wat we kunnen en hoe je dit in je leven kunt toepassen!

Bestseller auteur Gregg Braden bezocht Nederland op 28 en 29 september voor workshops in Amsterdam. Tijdens de workshop overbrugde Gregg Braden de traditionele grenzen tussen wetenschap en spiritualiteit om de op wetenschap gebaseerde technieken door te geven waarmee je je buitengewone menselijke potentieel kunt aanwakkeren. Denk bijvoorbeeld aan een geavanceerde staat van zelfregulatie, lang leven, zelfheling en meer.

Een van de redenen voor zijn komst was zijn laatste boek De mens als ontwerp, dat hij in een reeks fascinerende talks tot leven bracht. In De mens als ontwerp deelt Gregg Braden zijn ongelofelijke ontdekking:

“Voor het eerst in de 300-jarige geschiedenis van de wetenschap schrijven we een nieuw verhaal over de mens dat een nieuw antwoord geeft op de tijdloze vraag naar wie we zijn.”

Onze redacteur Maria Rutgers was bij de workshop en beschrijft haar ervaring: “Gregg is ook nog eens een ontzettend aardige man en het verbaasde dan ook niet dat zijn publiek gedurende twee dagen aan zijn lippen hing.”

Leven vanuit mogelijkheden of onze zelfhelende vermogens?

Gregg Braden in Nederland met Maria Rutgers acquirerend redacteur van Uitgeverij AnkhHermes

Gregg Braden met acquirerend redacteur Maria Rutgers

“Gregg Braden laat zien dat we nog steeds veel waarde hechten aan concepten over leven en gezondheid die ons eerder beperken dan helpen. We denken dat we ons leven kunnen vergelijken met een afgesloten potje vol mogelijkheden. Als we worden geboren, openen we het potje en vanaf onze eerste ademhaling maken we het potentieel dat zich erin bevindt op. Het is tijd is om dit idee onderuit te halen, want hiermee doen we onszelf ongelofelijk tekort.

“Al vanaf het begin van de mensheid beschikken we over ongekende vermogens voor zelfrealisatie en zelfheling. In de levensfilosofie en geneeskunde van oude tradities ligt de overtuiging besloten dat ons lichaam zo is gemaakt dat het zichzelf kan genezen en dat zelf degenen zijn die dit proces starten en stoppen. Hoe kan het dat we deze kennis en het geloof in dat potentieel kwijt zijn geraakt? Het leven is als een vat dat we bij kunnen blijven vullen, in plaats van een vat dat iedere dag iets leger wordt. In De mens als ontwerp laat Gregg zien dat we als mens zo ontworpen zijn, dat een lang en gezond leven mogelijk is.”

Verder lezen over zelfhelende vermogens

Heb je Gregg Bradens workshop gemist maar wil je meer weten over zijn inzichten, tips en oefeningen?Bestel dan hier zijn boek De mens als ontwerp. Lees ook meer over dit onderwerp in De biologie van de overtuiging van Dr Bruce Lipton over de potentie in je genen en de link met je dagelijkse gedachten en Het Veld van Lynne McTaggart  over het Zero Point Field (nulpuntveld, een oceaan van microscopische vibraties die alles met alles in het universum blijken te verbinden als een soort onzichtbaar netwerk, en hoe je dat kunt beïnvloeden.

Hieronder delen we een YouTube talk van Gregg Braden over zijn boek en het eerste hoofdstuk om alvast te beginnen met lezen.

De mens als ontwerp: ontwaak jouw diepe kracht

Grijp de kans om jezelf opnieuw te ontdekken en meer te zijn dan je ooit durfde te dromen! Wat je van de workshop kunt verwachten:

 • Ontdek het bewijs dat het standaard denken ondermijnt als het gaat om waar we vandaan komen wat de rol van evolutie is in ons leven
 • Wees getuige van ontdekkingen die ons ver voorbij het aanvaarde gedachtegoed brengen als het gaat om wat we kunnen en hoe je dit in je leven kunt toepassen!
 • Leer de technieken van Gregg Braden:
  • verkrijg toegang tot een diepe staat van intuïtie
  • creëer een diepe staat van emotionele en fysieke heling
  • Verminder en voorkom de erosie van ons DNA die zorgt voor ziekte en ouderdom
  • Ontdek het mysterie ne de betekenis van onze verstopte, maar krachtige, staat van superbewustzijn
  • Leer hoe je deze ontdekkingen kun toepassen in intieme persoonlijke relaties, zakelijke relaties, levensveranderende beslissingen en voor heling van de kern van binnen uit!

Leven vanuit je zelfhelende vermogens door Gregg Braden


Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.