Gratis webinar van Lynne McTaggart: Healing Beyond Time and Space

21 november 2018

Zet de datum alvast in je agenda: op 26 november geeft Lynne McTaggart haar gratis webinar ‘Healing Beyond Time and Space’. Ze gaat in gesprek met Joe Dispenza. Dit event vindt plaats op Facebook, 18:00 Nederlandse tijd. Via deze link kom je bij haar Facebook uit. 

De webinar gaat onder andere over:

 • Hoe spontane heling in het lichaam kan plaatsvinden
 • Waarom ‘goede’ gedachten essentieel zijn bij heling
 • Het bijzondere spiegeleffect: hoe heling de heler heelt
 • Meditatie versus intentie: verschillend maar gelijkwaardig
 • Hoe heling lineaire tijd en ruimte kan ontstijgen
 • Je buitengewone brein: nieuwe ontdekkingen in de hersenwetenschap
 • De geest als informatiedoorgever en -hervormer, alleen en in groepen

Ontdek de kracht van je gedachten met Lynne McTaggart

Met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld positief te veranderen. Dat effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een kleine groep (vandaar ‘The Power of Eight’, hoewel een andere groepssamenstelling even krachtig kan werken). Lynne was zelf verrast van het enorme potentieel van het werken in kleine groepen: er bleek niet alleen een effect te zijn voor degene die de intenties ontving, maar de hele groep profiteerde van het spiegeleffect.

Wat je met je gedachten voor anderen wenst, komt met nog veel meer kracht naar jezelf terug!

bestel

 


Deze titels van Lynne McTaggart verschenen ook bij AnkhHermes:

 • Het veld
  Een baanbrekende en inspirerende wetenschappelijke visie op mens en kosmos. De zoektocht naar de geheime kracht van het universum waarmee Lynne McTaggart bekend werd. Meer op Boekenwereld.com.
 • Het intentie-experiment
  Gedachten en intenties zijn een tastbare energie met het verbazingwekkende vermogen onze wereld te beïnvloeden. We kunnen er ons leven mee focussen, ziekten genezen, steden reinigen en de aarde vernieuwen. Dit boek is het wetenschappelijke bewijs. Meer op Boekenwereld.com
 • De verbinding
  We ervaren onszelf als individuen, losstaand van elkaar, maar het tegendeel blijkt waar te zijn: alles draait om de ruimte tussen ons en anderen, de samenhang van alle dingen en levensvormen. Word je bewust van het veld waarin je leeft. Meer op Boekenwereld.com

Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox.