Gelukkiger dan je denkt van Alan Watts

Laatste update door Team AnkhHermes op 3 juni 2019

We kennen allemaal mindere periodes in ons leven, bijvoorbeeld bij verlies, verdriet of rouw. Onze eerste reactie is vaak om op zoek te gaan naar oplossingen. Die moeten dan buiten onszelf liggen; in anderen, in omstandigheden of in spullen. Of we geven onszelf de schuld van onze ellende en proberen eindeloos en krampachtig onszelf dan maar te veranderen.

Alan Watts adviseert niets van dit alles. In Gelukkiger dan je denkt wijst hij ons op de mogelijkheid van totale acceptatie. Hoe word ik gelukkig? Door ‘ja’ te zeggen tegen alles wat je ervaart, voelt en weet. In zijn prikkelende stijl vol humor laat Alan Watts ons zien dat het sowieso onmogelijk is om weg te rennen van ons eigen leven. Wie echt, van binnenuit, leert in te zien dat alles wat er is goed is zoals het er is, zal ook inzien dat hij eigenlijk al gelukkig is.

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheid van totale acceptatie? Reserveer dan nu Gelukkiger dan je denkt.

Het is mogelijk om meer geluk te ervaren in je leven! In Gelukkiger dan je denkt zal je ontdekken:

  • hoe je gelukkig wordt door totale acceptatie
  • wat je kan doen in de moeilijke periodes van je leven
  • hoe je ‘ja’ kan zeggen tegen alles wat je ervaart, voelt en weet
  • hoe Alan Watts als geen ander de oosterse en westerse spiritualiteit met elkaar weet te verbinden

Over Alan Watts

Alan Watts (1915 – 1973) is een van de meest gelezen filosofen van de vorige eeuw en geniet tegenwoordig een ware cultstatus. Hij was gefascineerd door het boeddhisme, hindoeïsme en taoïsme en vervulde een belangrijke rol in het vertalen van het oosterse gedachtegoed naar het Westen.


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.