Gebruik je innerlijke kracht van Louise Hay

3 juli 2018

In vervolg op de wereldwijde bestseller Je kunt je leven helen schreef Louise Hay: Gebruik je innerlijke kracht. Op 17 juli verschijnt Gebruik je innerlijke kracht opnieuw bij uitgeverij AnkhHermes. Speciaal voor een nieuwe generatie die steeds meer mag bouwen op innerlijke kracht en zelfliefde.

Gebruik je innerlijke kracht

Gebruik je innerlijke kracht geeft je richting op de ontdekkingsreis naar jezelf.

Volgens Louise Hay schuilt er in ieder van ons een Kracht die ons liefdevol de weg kan wijzen naar volmaakte gezondheid, volmaakte relaties en een volmaakte carrière. Om dit te realiseren is het allereerst nodig dat we geloven dat dit mogelijk is. Vervolgens dienen we bereid te zijn om de patronen in ons leven los te laten die ons beperken om volledig en voluit onszelf te zijn. Dit kunnen we doen door naar binnen te keren en een beroep te doen op de Innerlijke Kracht. Als we bereid zijn ons leven over te geven aan deze grote Kracht in ons die van ons houdt en ons steunt, creëren we een liefdevol en welvarend leven.

Bestel jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,00 met gratis verzending. 


De kracht die je nodig hebt, heb je misschien lang buiten jezelf gezocht, maar weet dat je altijd en overal een beroep kunt doen op jouw eigen Innerlijke Kracht en dat je die op zoveel positieve manieren kunt inzetten. Ik hoop dat ik je met dit boek kan laten ontdekken hoeveel Kracht er in jou schuilt. – Louise Hay


Luister naar Louise Hay

In dit luisterfragment leest Louise Hay een avondmeditatie voor in het Engels:

Bekijk ook de audiobooks van Louise Hay:


Meer van Louise Hay

Je kunt je leven helen

Je negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf zijn vaker dan je denkt de oorzaak van emotionele problemen en lichamelijke klachten. Als je leert om van jezelf te houden en jezelf en anderen te vergeven, zet je stappen om je leven ten goede te veranderen.  Bestel hier jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com met gratis verzending. 

 


Je kunt je leven helen werkboek

De oefeningen in dit werkboek helpen je liefdevol naar jezelf te kijken, goed voor jezelf te zorgen en positieve veranderingen in gang te zetten. Wanneer je de manier waarop je naar je leven kijkt verandert, zul je merken dat je vanzelf meer plezier, harmonie en evenwicht ervaart.Bestel hier jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com met gratis verzending. 

 


Het sprekende hart

Het is mogelijk het nieuwe te omarmen en (nog) gelukkiger te worden! Ben je bereid te ontvangen?

Een heerlijk boek, vol met inspirerende teksten, om cadeau te geven of te krijgen. Bestel hier jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com met gratis verzending. 

 


En ken je deze al?