Er gaat niets verkeerd van Saskia Teppema

6 februari 2019

In Er gaat niets verkeerd beschrijft Saskia Teppema een methode om anders te reageren op triggers. We hebben te maken met vele triggers per dag. Deze triggers zijn gebeurtenissen die direct iets met je kunnen doen en je gevoel van geluk, liefde, vreugde en rust kunnen verstoren. Maar de trigger zelf is niet de boosdoener, het is jouw reactie hierop.
Er gaat niets verkeerd laat zien hoe je anders op een trigger kan reageren dan je primaire reactie met elementen van boosheid, verdriet of angst. Zo ga je op weg naar rust, vrijheid en innerlijke vrede.

Wil jij beter om leren gaan met triggers? Bestel dan nu het boek Er gaat niets verkeerd. 

Bevrijd je van negatieve patronen, gedachten en ervaringen

Wat je in dit boek kunt verwachten:

  • Een methode van zes stappen om anders te reageren op triggers
  • Inzicht in hoe je triggers kunt veranderen van ongeluksbrengers naar lessen
  • Een weg naar rust, vrijheid en innerlijke vrede
  • Tips om je beter, gelukkiger en vrediger te voelen

Over Saskia Teppema

Saskia Teppema is coach, opleider en schrijver. Haar eigen veelkleurige reis op zoek naar duurzaam geluk is de inspiratiebron voor dit boek. Ze geeft bij verschillende opleidingen workshops over de zes stappen. Ze coacht graag jonge professionals en mensen met hardnekkige vragen. Dat doet ze bij voorkeur in de natuur.

 

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox.