De spirituele uitgeverij van Nederland

Eenzaamheid, troost door inzicht van Hans Stolp

Laatste update door Team AnkhHermes op 26 februari 2019

Meer dan één miljoen Nederlanders voelt zich structureel eenzaam. In Eenzaamheid, troost door inzicht geeft Hans Stolp zijn bijzondere en hoopvolle visie op eenzaamheid. Eenzaamheid kan zwaar op een mensenleven drukken. Maar de spirituele traditie stelt ook dat we zonder eenzaamheid geen geestelijke groei ervaren. Op zijn eigen kenmerkende en warme wijze staat Hans Stolp stil bij de verschillende aspecten van eenzaamheid.

Wil je meer weten over de vele aspecten van eenzaamheid? Reserveer dan nu Eenzaamheid, troost door inzicht.

Eenzaamheid, troost door inzicht

In dit boek biedt Hans Stolp mooie, verrijkende inzichten bij een moeilijk onderwerp. Lees bijvoorbeeld over:

  • Hoe ga ik om met eenzaamheid?
  • Een hoopvolle visie op eenzaamheid
  • Het belang van eenzaamheid voor geestelijke groei
  • De verschillende aspecten van eenzaamheid

Over Hans Stolp

Hans Stolp (1942) is pastor, auteur en veelgevraagd spreker. Hij belicht in zijn boeken vooral de immateriële, spirituele kant van innerlijke vragen die ons bezighouden. Dat levert vaak nieuwe en verrijkende perspectieven op.

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.