De spirituele uitgeverij van Nederland

Een luisterboek voor je kind: Marneta Viegas – De wens ster

Laatste update door Obe Alkema op 3 februari 2021

Kinderen visualiseren eenvoudige beelden uit hun leven om te ontspannen. De wens ster is ook als luisterboek voor jou en je kind beschikbaar.

Relax Kids is het unieke format waarmee Marneta Viegas meditatie en visualisatie toegankelijk maakt voor kinderen en hun ouders. Haar boek De wens ster is ook beschikbaar als luisterboek voor jou en je kind (vanaf 5 jaar). Met de 52 meditaties uit De wens ster visualiseren kinderen (en hun ouders) eenvoudige beelden uit hun dagelijks leven om te ontspannen en in contact te komen met positieve en zuivere gevoelens in henzelf.

Steeds meer boeken zijn ook beschikbaar als luisterboek. Ze zijn ideaal wanneer je je handen niet vrij hebt of wanneer het lezen van een boek minder goed of niet mogelijk is. Of misschien vinden jij en je kind het gewoon prettiger om naar een verhaal te luisteren dan er een te lezen. Je bent in ieder geval niet de enige!

Over De wens ster

Marneta Viegas maakt in De wens ster op een relaxte en grappige manier kinderen (en hun ouders) vertrouwd met imaginatie en ontspanning.

Door middel van het visualiseren van eenvoudige beelden en voorwerpen uit hun dagelijks leven, komen kinderen in een toestand van ontspanning en in contact met positieve en zuivere gevoelens in henzelf. Je kunt ze samen met je kind lezen voor het slapengaan of er samen naar luisteren.

Aan het eind van iedere meditatie vind je een affirmatie, waardoor je kind de innerlijke vrede die het zojuist gevonden heeft, kan vasthouden. Een fantastische methode voor kinderen en ouders om samen te mediteren!

Hoe kom ik aan het luisterboek voor mijn kind?

Benieuwd naar het gehele luisterboek? Het is verkrijgbaar via o.a. StorytelBol en Luisterrijk. Wij verwijzen je door naar deze webshops, omdat het nog niet mogelijk is om in onze eigen webshop (Boekenwereld) luisterboeken aan te bieden.

Wanneer je een luisterboek koopt bij Luisterrijk, kun je het direct downloaden en beluisteren, wel zo handig! Voor het eerst een luisterboek kopen? Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe èn kun je het eerst uitproberen met een gratis luisterboek!

Avatar

Obe Alkema

Binnen AnkhHermes ben ik verantwoordelijk voor SAM: het Secretariaat, de Audioboeken en de Metadata. Ik overzie de behandeling van manuscripten, maak ISBN's aan, stel contracten op, beheer de audioboekproductie en zorg ervoor dat alle leverbare en aangekondigde titels van de juiste informatie en het juiste beeldmateriaal voorzien is!

Lees ook

Luisterboek: Eckhart Tolle – De kracht van het Nu in de praktijk
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *