Eckhart Tolle komt naar Europa!

31 oktober 2018

In oktober 2019 maakt Eckhart Tolle een tour door Europa. Hij zal Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland aandoen en afsluiten met een retreat. Wil jij daarbij zijn? Bestel dan hier jouw kaartje(s).

Een avond met Eckhart Tolle

Breng een onvergetelijke en zeer inspirerende avond door met een van de meest invloedrijke spirituele leraren van onze tijd: Eckhart Tolle. Zijn diepgaande maar eenvoudige leer heeft talloze mensen van over de hele wereld geholpen om innerlijke rust en vervulling in het leven te vinden. De kern van zijn leer is een transformatie van bewustzijn, een spiritueel ontwaken dat hij ziet als de volgende stap in de menselijke evolutionaire geschiedenis. Essentieel voor dit ontwaken is de transcendentie van ons op het ego gebaseerde bewustzijn. Dit is niet alleen een voorwaarde voor ons persoonlijk geluk, maar ook voor een einde aan het geweld dat onze planeet domineert.

Eckhart Tolle live beleven is een heel bijzondere ervaring. Zijn diepe wijsheid, zijn aanwezigheid, zijn gevoel voor humor en zijn manier om essentiële kennis over te brengen, zijn uniek.

Eckhart Tolle zal op deze data en locaties in Europa spreken:

  • Winterthur (Zwitserland): 6 oktober 2019
  • Salzburg (Oostenrijk): 12 oktober 2019
  • Essen (Duitsland): 19 oktober 2019
  • Retreat in het merengebied van Mecklenburg: 24 tot 27 oktober 2019

Antwoorden op veelgestelde vragen zijn HIER te vinden in het Duits. Let op: de evenementen zullen in het Duits plaatsvinden.

bestel

Jetzt oder Nie: Nu of nooit

Eckhart Tolle’s De kracht van het NU is al jaren een bestseller. Generatie op generatie ondervindt de bevrijdende boodschap om veel meer in het Nu te leven. Een leven in het hier en nu, in het huidige moment, is volgens hem de voorwaarde voor een complete verandering van ons bewustzijn.

Lees hier meer over de boeken van Eckhart Tolle die verschenen zijn bij Uitgeverij AnkhHermes.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste titels?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste nieuws op het gebied van onze boeken over persoonlijke groei, pionierende wetenschap en spiritualiteit.