E-books voor € 4,99 in juni

1 juni 2018

De zomervakantie is bij uitstek het moment om er eens een goed boek bij te pakken. Ben jij ook zo’n boekverslinder en zou je graag wat extra leesmateriaal meenemen op vakantie? Deze maand kun je vier van onze toptitels voor maar € 4,99 aanschaffen en downloaden op je e-reader of tablet. Zo heb je altijd een cadeautje voor je ziel bij de hand.

Deze maand: Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle, Voorbij het narcisme van Mjon van Oers, Je kunt je leven helen van Louise Hay en Liefdesbang van Hannah Cuppen.

1. Een nieuwe aarde

Eckhart Tolle, bekend van zijn wereldwijde beststeller De kracht van het Nu, onderstreept in Een nieuwe aarde dat het vijf voor twaalf is voor de mensheid. Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert.

Gebaseerd op de inzichten uit De kracht van het Nu wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.

Koop bij bol.com

 


2. Voorbij het narcisme

Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk van Mjon van Oers laat zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen. Van een narcistische ouder tot collega, van een narcistische partner tot de CEO: narcisme komt overal voor.

Ben je verwikkeld in een narcistische relatie, of vermoed je dat je het ‘slachtoffer’ bent van een narcist, dan zul je na het lezen van dit boek veel meer inzicht hebben in wat je overkomt en heb je handvatten om je leven krachtig in eigen hand te nemen.

Koop bij bol.com


3. Je kunt je leven helen

Je kunt je leven helen van Louise Hay is het beste te omschrijven als hét basisboek voor een gelukkiger leven. En wel hierom: je negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf zijn vaker dan je denkt de oorzaak van emotionele problemen en lichamelijke klachten. Als je leert om van jezelf te houden en jezelf en anderen te vergeven, zet je stappen om je leven ten goede te veranderen.

Louise Hay geeft heel veel handvatten en hulp in de vorm van inspirerende teksten, ervaringen en voorbeelden van anderen, meditaties en affirmaties. Aan het eind van het boek vind je een praktisch overzicht van klachten en de gedachtepatronen die daar mogelijk aan ten grondslag liggen.

Koop bij bol.com


4. Liefdesbang

Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Verlang je naar een partner maar loopt deze steeds weg als jij dichterbij komt? Of verdwijnen al jouw gevoelens als iemand voor jou wil gaan? Misschien heb je een relatie maar mis je de intimiteit. In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatingsangst en bindingsangst te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan.

Hannah Cuppen is zelf ervaringsdeskundige. Ze durfde zich kwetsbaar op te stellen en schreef Liefdesbang vanuit haar jarenlange zelfonderzoek. Daarnaast interviewde ze vele mensen over hun ervaringen met verlatingsangst en bindingsangst. Haar oplossingsgerichte boek biedt zo behalve inzichten en tips ook veel authentieke verhalen uit de praktijk. Het laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Zo krijgt de liefde een eerlijke kans.

Koop bij bol.com